kaan ismine yakınlığından dolayı aklıma gelen isimler; Hakan, Gökhan, Doğukan, Emir/Emirhan
alper'i eşin beğenmiyorsa bi değişik versiyonunu sunalım o zaman; Alperen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaan ismine yakınlığından dolayı aklıma gelen isimler; Hakan, Gökhan, Doğukan, Emir/Emirhan
slm kızlar ya sabahtan beri giremedim siteye bakımda bakımda yazıp duruyordu tesadüfen girdim şimdi
herkes iyidir ve her şey yolundadır umarım
valla ben ilk üç ay çok huysuz ve de mutsuzdum.depresyonda gibiydim. isteyerek oldu halbuki bebeğimiz ama işte bulantılar halsizlik falan. o ara bizim de cinsel hayat durdu.kendime geldikçe tekrar normale döndü.ev işleri, yaşama sevinci açısından da psikolojim düzeldi çok şükür. de bu ara gene bi isteksizlik başladı bende.karnım büyüyor uykusuz kalıyorum oruç yüzünden sahur hazırlıyorum ondan yoruluyorum falan herhalde.
aslında bazen bende sorguluyorum hatta şakayla karışık bi ara eşime sordum bana mı kıyamıyorsun? çocuğa mı kıyamıyorsun? yoksa işlerin çok mu yoğun-yorucu dedim?? ama net cevap alamadım bize bi ara doktor cinsel perhiz önermişti ondan sonra bu duruma düştük, eşim çok tedirgin olmuştu çocuğa bi şey olacak diye,şimdide araya ramazan ve uykusuzlukta girince iyice koptuk birbirimizden.
O zaman en vahiminiz benim herhalde. Ben hamile kaldıktan sonra 3 kez falan birlikte olmuşuzdur. Herhalde Ama napım ben çok tedirgin oluyorum kilo aldıkça rahatta edemiyorum. Birde geçen şöyle bir yanaşayım dedim. Baktım bizimki kıpır kıpır ııı dedim Olmaz çocuk kımırdanıyor diye. üüüff bu gidişle 3,5 ay böyle 1 ayda böyle beklesem. Kocacım çok bekler yani Zaten oda alıştı artık yapcak birşey yok onda da tık yok
senn süre baya uzunmuş hem sen hem eşin baya sabırlı diyim artık
Açıkçası ben o kadar uzun süre uzak duramam eşimden,ki o da dayanamaz o kadar :26: