• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

slm kızlar ya sabahtan beri giremedim siteye bakımda bakımda yazıp duruyordu tesadüfen girdim şimdi :53:
herkes iyidir ve her şey yolundadır umarım :68:

ooo kizlar ne kadar konu gecmis bende iki gundur internet sayfasina baglanamiyorum kk nin..kisa kisa konulara deginmek istedim..isim konusunda ablamin oglullarinin ismi duhan yunus,berkan...tabi kucuk olduklari icin duhus ve bekkus olarak seviliyor hatta cocuklar nerdeyse isimlerini unutacak..kiz yegenimin ismi aleyna kiz ismi bende cok degisik isimler var...esila karin ,janseli, erva karin,jerfi(eski turk ismi) olabilir degisik kombinasyonlar kullanilabilir..janseli haric hepsi kurada geciyor..

esler icin cigdemcim okadar takma kafana bosver cocuk cok asabi olur allah korusun yine olan sana olur..dogucak sinirli olursa sen ugrasacaksin babalar bu konuda cok ilgili degiller..

bende esime surekli her hafta bebek gelisimi hakkinda bilgi verdim..bu hafta sunlar gelisti bu oldu su oldu..artik senin duyuyor herkesi duyuyor falan..yanimda yuksek sesle konusturmuyor sigara ictirmiyor.ev islerinde yardimci oluyor benimde baska bir derdim bizdede cinsel hayat durdu..korkuyor yaklasmaya bebege bisey olacak diye.neyse az kaldi hak veriyorum bende cok enfeksiyonlu gunler yasadim cunku artik idare edeces boyle...

neyse tek bizde bu yokmus :)) benmi haksizlik yapiyorum acaba diye dusunmustum ama neyse dogal bir surec demekki..ablama sordum yoo bu surec gayet normal devam etti bizde dedi... bana bir sorunmu var dedi yok dedim :)))..

Açıkçası bende pek sorun yok kızlar..Yani eşim bana hep yardımcı aksine üzüntü verici dizileri bile izletmiyor hatta somalili çocukları bile göstermiyor üzülüyorum diye..Yaklaşık 1,5 yıllık evliyiz bizde öncesinde 2 yıldır da tanışıyorduk..
Hamilelikten sonra özellikle iyi yönde daha bile değişti :nazar:
Ama bende bir o kadar düşkünümdür eşime..Hamileyim vs diye hiç bir şeyini aksatmam ütü yemek çay vs gibi..
Cinsellik konusuna gelince ilk 3 ay özellikle çok isteksizdim nerdeyse haftada 1 falana düşmüştü ama 4üncü aydan sonra düzeldi durumlar :77:
Sizin için de her şeyin geçici olmasını ve en güzeli olmasını diliyorum :49::nazar: hamilelik nedeniyle bazı şeyleri olduğundan çok büyütebiliyoruz.Özellikle adet olma zamanımızın geldiği dönemlerde daha aksi ve gergin de olabiliyoruz..EŞlerimizde bundan etkilenebiliyor tabi..Bazı erkekler de bebek oluşundan sonra ikinci plana düşme korkusu yaşıyor ve bunun gerginliğini erkekliğe de b.k sürdürmeden bazı ters davranışlarla gösterebiliyorlar sanırım.

valla ben ilk üç ay çok huysuz ve de mutsuzdum.depresyonda gibiydim. isteyerek oldu halbuki bebeğimiz ama işte bulantılar halsizlik falan. o ara bizim de cinsel hayat durdu.kendime geldikçe tekrar normale döndü.ev işleri, yaşama sevinci açısından da psikolojim düzeldi çok şükür. de bu ara gene bi isteksizlik başladı bende.karnım büyüyor uykusuz kalıyorum oruç yüzünden sahur hazırlıyorum ondan yoruluyorum falan herhalde.

aslında bazen bende sorguluyorum hatta şakayla karışık bi ara eşime sordum bana mı kıyamıyorsun? çocuğa mı kıyamıyorsun? yoksa işlerin çok mu yoğun-yorucu dedim?? ama net cevap alamadım :P bize bi ara doktor cinsel perhiz önermişti ondan sonra bu duruma düştük, eşim çok tedirgin olmuştu çocuğa bi şey olacak diye,şimdide araya ramazan ve uykusuzlukta girince iyice koptuk birbirimizden.

valla ben ilk üç ay çok huysuz ve de mutsuzdum.depresyonda gibiydim. isteyerek oldu halbuki bebeğimiz ama işte bulantılar halsizlik falan. o ara bizim de cinsel hayat durdu.kendime geldikçe tekrar normale döndü.ev işleri, yaşama sevinci açısından da psikolojim düzeldi çok şükür. de bu ara gene bi isteksizlik başladı bende.karnım büyüyor uykusuz kalıyorum oruç yüzünden sahur hazırlıyorum ondan yoruluyorum falan herhalde.

olabilr canım.Yorgunluk ve stres etkiliyor tabi..

aslında bazen bende sorguluyorum hatta şakayla karışık bi ara eşime sordum bana mı kıyamıyorsun? çocuğa mı kıyamıyorsun? yoksa işlerin çok mu yoğun-yorucu dedim?? ama net cevap alamadım :P bize bi ara doktor cinsel perhiz önermişti ondan sonra bu duruma düştük, eşim çok tedirgin olmuştu çocuğa bi şey olacak diye,şimdide araya ramazan ve uykusuzlukta girince iyice koptuk birbirimizden.

senin ki psikolojik olarak etkilenmiş canım demek ki.Öncesinde böyle bir uyarıda bulunulduğu için.Bir de sanırım ultrasonda yavaş yavaş şekillenip büyüdüğünü gördükçe onu düşünemiyor erkekler yani adapte olamıyorlar..Durum bizim açımızdan da ayı tabi acaba bir şey olacak mı diye düşünerek başlarsak zaten işi başlamadan bitirmiş oluyoruz.
Aslında bebekler bunu hissetmiyormuş bile kızlar biliyor musunuz.Biz dr larla muhabbet ederken öğrendim onlar ne olduğunun farkında bile değiller (zaten kaç dk lık işlem ki :1: ) ve hiç bir şekilde ( doğuma son zaman kalasıya hariç) etkilenmiyorlarmış bile..

O zaman en vahiminiz benim herhalde. Ben hamile kaldıktan sonra 3 kez falan birlikte olmuşuzdur. Herhalde:31: Ama napım ben çok tedirgin oluyorum kilo aldıkça rahatta edemiyorum. Birde geçen şöyle bir yanaşayım dedim. Baktım bizimki kıpır kıpır ııı dedim:20: Olmaz çocuk kımırdanıyor diye. üüüff bu gidişle 3,5 ay böyle 1 ayda böyle beklesem. Kocacım çok bekler yani:50: Zaten oda alıştı artık yapcak birşey yok onda da tık yok:45:

O zaman en vahiminiz benim herhalde. Ben hamile kaldıktan sonra 3 kez falan birlikte olmuşuzdur. Herhalde:31: Ama napım ben çok tedirgin oluyorum kilo aldıkça rahatta edemiyorum. Birde geçen şöyle bir yanaşayım dedim. Baktım bizimki kıpır kıpır ııı dedim:20: Olmaz çocuk kımırdanıyor diye. üüüff bu gidişle 3,5 ay böyle 1 ayda böyle beklesem. Kocacım çok bekler yani:50: Zaten oda alıştı artık yapcak birşey yok onda da tık yok:45:

ya normalde erkekler bu kadar kısıtlanmak istemezler ama işin içinde bir iş var sanki Allah onlarada sabrını mı veriyor ne??? peşinde pır pır dolanan adam bi bakmışsın süt dökmüş kedi gibi, dediğin gibi tık yok yani :26:

evet yaa göbek en büyük sorun bence.herhalde iyice şişince iyice biter. zaten yatakta uyurken bi yandan bi yana zor dönüyorum belim acıyo falan. göbekle o da rahat edemiyor.bebeğe bişi olcak die tedirgin oluyor. neyse kızlar artık bi süre olahanüstü hal yani napalım onlar da anayışla karşılasınlar bi süre.

Back