• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bayanlar bir dokun bin ah isit olmusuz valla..neyse benim cinsel hayatim o kadar sinir bozucu degilmis.bizdede tam tersi baktim esim yanasamiyor bak bisey olmaz diye ben yonlendirdim..sonra bi kac saat beni takip ediyor bi yerim agrisa bak ben sana demistim diyo..o cocuga bu yuzden bisey olursa sana cok fena kizicam diyor..ole deme diyorum bu islem sonunda endorfin salgilandigi icin bebek iceride mutlu oluyormus..ole okumustum..oglumuda kendin gibi sapik yapican diyo :)) anlasilmisitr..

kremlerimi ben goguslerime ayri bir krem gobegim bacaklarima ayri bir krem uyguluyorum dustan sonra suruyorum bitiyor..2 gundede bir dus almaya ozen gosteriyorum bazen hergun bile oluyor..dustan sonra surun gitsin cekiyor daha esner vucudunuz...

ben dün kakao yağı aldım. aranızda kullananlar varmı vazelininkinden. ben şimdiye kadar hep bebek yağı kullandım. acabı çatlaklar hamileykenmi yoksa doğuruncamı belli oluyor.

bende kakao yağlı vazelin kullanıyorum , bir de bebek yağı .Sabah birini akşam birini sürüyorum , çatlaklar birazda yapısalmış galiba benim ilk hamileliğimde hiç olmadı onda sadece bebek yağı kullanmıştım , galiba bunda da olmayacak , ama ben hiç aksatmadan devamlı sürmüştüm şimdide öyle yapıyorum

Gunaydin anneler bebisleri

Hastanedeyim simdi esimin kasinin ustunde yag bezesi olustu onu aldirmaya geldik resmen ameliyata aldilar kapida bekliyorum simdi sabah sabah icimde bayildi valla.stres yaptim ice bir karnim acikti :) neysr hayirlisi ile bir ciksaydi.

günaydın herkese iyi günelr diliyorum.

geçmiş olsun canım hastane kapılarında beklemek zor valla. allah kolaylık versin sana.

kızlar ben çatlaklara karşı savaşıma; badem yağıyla başladım bi süre kullandıktan sonra kıllanma korkusuyla bıraktım, doğal zeytin yağı sürdüm 2-3 defa baktım oda çok hoşuma gitmiyor.soluğu eczanede aldım 1 kutu vazalin 1 kutu da acı badem kremi diye bi krem önerdiler onları aldım...açıkçası hergün süremiyorum ama duştan sonra ihmal etmemeye çalışıyorum..bu ardada elime evdeki nemlendiricilerden hangisi geçerse dove falanda sürüyorum ara sıra..bu aydan sonra biraz daha özen göstermek lazım...

günaydın kızlar... geçmiş olsun dunedain...

ya doktor bana gerek yok, zaten çatlayacak cilt çatlıyor demişti, çok istiyorsan badem yağı sür demişti.. ama badem yağının kokusu beni çok rahatsız etti, ben de nivea'nın bebek yağını aldım, üzerinde doğal badem yağı yazıyor hem de biraz daha inceltilmiş ve kokusu daha iyi.... işe yarar mı bilmiyorum, ama en azından kaşıntıya iyi geliyor...benim cildim kuru gerildikçe kaşınıyor... ama kıl/tüy meselesini ne yapacağız bilmem..

Bende hazirandan beri düzenli olarak kullanıyorum. Bir kutu lierac bitirdim sonra düzenli olarak sabah akşam bebek yağı kullanıyorum. Geçen vazelin kakao yağı aldım şimdi akşamları onu. Sabahları bebek yağı kullanıyorum. Daha kırmızı çatlak falan olmadı ama olmaz inşallah.

Bende 3 ayım bitince bebe yagına basladım her akşam düzenli sürdüm sonra lierac'ın çatlaklarla birlikte gögüste olusabilecek sarkmalar içinde faydalı oldugunu okudum göğüs bag dokusu bir kere bozuldu mu bir daha eski haline gelmezmiş. tecrübeli arkadaşlarada danıstım etrafımda badem yagı bebe yagı kullananda var lierac kullananda var. çatlak olayı kişinin cilt yapısınada bağlı bir şeymiş ama bende riske atmamak için ve çatlağın geri dönüşü olmadıgından yaklasık 1 aydır lierac kullanıyorum her akşam düzenli sürüyorum yatmadan. bazen dustan sonra bebe yagıda kullanmaya devam ediyorum..
mutlaka birşeyler kullanmak lazım cilt kendi haline bırakılırsa tabiki çatlar o kadar cok büyüyüp gerilmenin sonucunda doktorlar tabi işin bu kozmetik kısmıyla cok ilgilenmeyebilirler ama ne yapın edin mutlaka cildinizi nemlendirin hatta buna dogumdan sonra karın küçülürkende devam etmek gerekiyor..

birde göbekte kılların belirgiinleşmesinin doğal bir süreç olduğunu doktor bana daha önceden söylemişti hamilelikte olurmuş göbek çevresindeki kıllarda belirginleşme uzama vs. ama hamilelik sonrası kalmaz eski haline döner dedi. Sizde doktorunuza sorun isterseniz ama çok dert etmeyin ha badem yagı onları dahada besler büyütürmü olabilir çünkü badem yagının o yönde besleyici özelligi var.
bence rahim bölgesinde kan akısı ve yogunlugu arttıgı için oradaki kıllarda bu sebeple güçleniyor olabilir..

kızlar çok üzgünüm. zaten üzgündüm iyicene gerildim üzüntüm tavan yaptı. 8 şehidimiz var. allahın cezaları pis köpekler. her damla kan kat kat acı olarak geri dönsün itlere. ALLAH RAHMET EĞLESİN :72: RUHLARI ŞAD OLSUN İNŞALLAH.

kızlar çok üzgünüm. zaten üzgündüm iyicene gerildim üzüntüm tavan yaptı. 8 şehidimiz var. allahın cezaları pis köpekler. her damla kan kat kat acı olarak geri dönsün itlere. ALLAH RAHMET EĞLESİN :72: RUHLARI ŞAD OLSUN İNŞALLAH.

Bende manşette gördüğüm an küfürü bastım çok acı çok yazık insanın içi parçalanıyor hayatının baharında giden canlara :(( Allah tüm şehit ailelerine sonsuz sabır şehitlerimize rahmet eylesin !! hep aynı sözler söyleniyor ama yapılan hiçbir şey yok kökünü kazıyamadılar şu illetin yine azdı mikrop pislikler !!

selamlar kızlar..

şu mübarek ramazan günü ne vicdansızlar ya allah'a havale.

ben de bugün şeker yüklememi yaptım. "yükleyin banaaa daha da yükleyiiin!" dedim. iğrenç suları içirdiler. kollarımı deldiler süzeğe çevirdiler.

sonuç 148 çıktı. doktor "100 gr yükleme testine gerek yok çok yüksek dei ama yediklerine dikkat et tatlı, hamurişi, kavun, karpuz, incir, üzüm, dondurma makarna, pilav, patates yeme" dedi. bi ay sonra tokluk şekerimi ölçecek dengeli gidio mu diye.ay ne yicem ben yaa :59:

inadına da canım çekiyor hep bakalva falan.acı yiyebilirmişim. ya etsiz çiğköfte yiyorum ara sıra. zararı olmuyordur inş. o da iyi sağlam acı yani. aslında çok aram yoktu.hamilelikte bi çiğköfteye sardım ben.

selamlar kızlar..

ben de bugün şeker yüklememi yaptım. "yükleyin banaaa daha da yükleyiiin!" dedim. iğrenç suları içirdiler. kollarımı deldiler süzeğe çevirdiler.

sonuç 148 çıktı. doktor "100 gr yükleme testine gerek yok çok yüksek dei ama yediklerine dikkat et tatlı, hamurişi, kavun, karpuz, incir, üzüm, dondurma makarna, pilav, patates yeme" dedi. bi ay sonra tokluk şekerimi ölçecek dengeli gidio mu diye.ay ne yicem ben yaa :59:

inadına da canım çekiyor hep bakalva falan.acı yiyebilirmişim. ya etsiz çiğköfte yiyorum ara sıra. zararı olmuyordur inş. o da iyi sağlam acı yani. aslında çok aram yoktu.hamilelikte bi çiğköfteye sardım ben.

evet bence de...

ben daha şeker yüklememi yaptırmadım ama doktor karpuzu kavunu zaten uzun zaman önce kesmişti.. hakikaten yasak olunca da insanın gözünde tütüyor...

Irmak senin tiroit tahlil sonuçların nasıl çıtı?

canım yarın öğleden sonra çıkacak. ama büyük ihtimal cuma alırım sonra cumartesi kontrolüm var kendi doktoruma gösteririm. inşallah yüksek çıkmaz. gene aklımda ilk başta kullansamıydım keşke diye içim içimi yiyor.

canım yarın öğleden sonra çıkacak. ama büyük ihtimal cuma alırım sonra cumartesi kontrolüm var kendi doktoruma gösteririm. inşallah yüksek çıkmaz. gene aklımda ilk başta kullansamıydım keşke diye içim içimi yiyor.

yok yok öyle düşünüp de boşuna sıkıntı yapma... neticede bundan 10 sene öncesine kadar hamilelerde tiroit testi bile yapılmıyordu.... gösterirsin haftasonu doktoruna o zaten yorumlar, varsa ihtiyacın ilacını kullanırsın...

selamlar kızlar..

şehitlerimiz için bende çok üzüldüm bugün zaten kendimi ii hissetmiyordum daha da kötü oldum haberi duyunca başımın ağrısı daha geçmedi.Allahtan rahmet diliyorum hepsine...

yasaklar hep cazip gelir insana ama ne yapalım bebişler için bunada boyun eğeceksin 1 ay dikkat et bakalım, tokluk şekerin umarım iyi çıkarda yasaklar belki ortadan kalkar...kaç gr testle bu sonuca vardılar 50 mi? 75 mi?
çiğ köfte konusunda hiç bi fikrim yok ama kötü bi etkisi olsa mutlaka büyüklerimizden falan duyardık malum kara haberler tez ulaşır.. ben de yiyorum ama az acılı ya da acısız..

Back