- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür canım düşündüğün gibi olmamış yinede dikkat etmek lazım, yürüyüş konusunda çevredende hep duyradık hamilelere önerilir, bebeğin gelişiminede olumlu katkısı oluyomuş..şimdi kan hapı kullanmıyor musun? başka bi marka verseymişti.
ayni kan hapina devam ediyorum ikisini bir arada aliyordum agir geliyordu galiba.simdi iyim solusyon seklinde verirse icemem zaten ama hapta simdilik sukur bisey yapmiyor..usutuyorda olabilirim arada midemide..yuruyus icinde klasik doktor yani soyluyorda olabilirde israrla yuruyeceksin demesi demekki kendi prensibi..
ablam gecen sene hamileyken 3 ay cok yurumustu kiz tum hamileligi 7 kilo ile bitirdi..iyide yemeside yerindeydi yani ekmek cok yemedi..annemle aksamlari yemekten sonra yarim saat 1 saat sohbet ede ede yavas yurudu..
isim komik tarafi benim oglumda yegenimden 1 sene sonra 1 gun once dogacak onun dogum gunude 3 aralik benimkisi 2 aralik olacak nasipse :)) insallah
güzel tesadüf aynı günede denk getirebilirsiniz sezeryan sonuçta, ben normal doğuramzsam ya 13.11.2011 yada 11.11.2011 de doğurmayı isterim Allah izin verirse tabi :)
günaydın kızlar ve bebişlerimiz :)
ah sizlerden uzak geceden beri bir baş ağrısıyla uğraşıyorum o da mide bulantısını tetikliyor fenayım yani :85:
sizler ve bebişlerimiz iyidir umarım..Sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum..
Dün alışveriş yaptık biraz daha..Pamidora gittik ama açıkçası ben hiç beğenmedim..ürünler belli ve çok bilinmeyen markalar ve açıkçası ona rağmen pahalı..Kıyafetler pek de kaliteli değildi.Civile gittik ordan nerdeyse 10 parça eşya aldım 59 lira verdim
gecmis olsun allah vermesin valla kimseye bana turkiyede bir hap verdiler bas agrisi icin cok iyiydi hamileler icinmis hos zorladim kendimi sadece 2 tablet ictim bu gune kadar ama..amac hamileligi cok rahat atlatmakmis eger agri cekerseniz doktorun onerdigi ilaclari kullanin diyorlar psikolojik olarak daha cok etkileniyormussun..
pamidoru bende sevmiyorum bucuruk mu ne var ilerisinde ben orada yegenime hep hediye alirdim..civil bir tane kadikoyde var heralde arkadasimin kizina hediye almistim ama hic animsamiyorum adini arada bir yerde idi fena degildi mallari..
isim guzeli dun benimde kiyafet aldigim magazada yine indirim baslamis yanindan gecerken gordum benim gozler parladi tabi ama tuttum kendimi..ogluma bir suru kadife tulum aldim ama hala alasim var nasil yakisiyor o bebeklere tavsan gibi oluyorlar yumusacik icinde :)))
günaydın kızlar ve bebişlerimiz :)
ah sizlerden uzak geceden beri bir baş ağrısıyla uğraşıyorum o da mide bulantısını tetikliyor fenayım yani :85:
sizler ve bebişlerimiz iyidir umarım..Sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum..
Dün alışveriş yaptık biraz daha..Pamidora gittik ama açıkçası ben hiç beğenmedim..ürünler belli ve çok bilinmeyen markalar ve açıkçası ona rağmen pahalı..Kıyafetler pek de kaliteli değildi.Civile gittik ordan nerdeyse 10 parça eşya aldım 59 lira verdim
Günaydın Hanımlar herkese, bebeklerinize. Hepinize iyi haftalar diliyorum.:))
iyi maşallah valla 59 lira iyi almışsı. ne aldınki 10 parça? sorması ayıptır. Bende geçen 4 parça eşya ile çıktım 120 tl ödedim ondan sordum... :44:
sağol canım..ya ilaç içmek istemiyorum ama bu şiddette devam ederse içeceğim artık..
optimum diye bir alışveriş merkezi var bilirsiniz belki oradaki bebek alışveriş dükkanları da çok güzel..Ayrı olarak mağaza düşünülürse civil çok iyi sanırım..bende aldım hafta sonu pamuk gibi kadifeden kumaşı yumuşacık yumuşacık :)
Allah sağlıkla giymeyi nasip etsn cümlemize :)
Maşallah valla iyi almışsın ben pahalı mı aldım acaba? Neyse artık yapcak birşey yok bir dahaki sefere inşallah.
guzel alisveris olmus valla parasina gorede iiiyiymis masallah basarilarinin devamini diliyorus :))
kizlar teyzemde hamile ya hemde 4.5 aylik falanmis 35 yasinda falan ...kizlar biz birleselim bir teyzem kadar olamayis kocasini gecenin bir koru greyfurt alamaya gonderiyormus..as eriyormus dedim biz niye eremiyorus..ablamla konustum kizdimda yani zaten cocugun var birde sekeri tansiyonu bine firliyor..allah yine saglikla dogmasini nasip etsinde..ama insan teyzesi ile ayni zamanda dogum yapmazki..ben ortaokula gidiyordum onun 2 cocugu zaten vardi...:)))
teşekkür ederim canım :)
hay maşallah valla teyzene azmetmiş demek ki ben 3. çocuğu 2si kız yada 2 si erkek olursa düşünürüm yoksa 2 yeterli bence :)
Allah herkese sağlıkla huzurla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
valla bende 2 sene sonra nerede yasayacagimi bilmedigim icin cocuk yapimmi bir dahanin derdine dustum simdiden..1 sene sonra amerikaya tasinma ihtimalim var ayni ihtimal katar rusya misir izmir ve burada kalmak icinde gecerli.ama ne yalan soyleyim gonlumde amerika var bostonda ofis acilacakmis gitmek isterim kendim ve cocuklar icin.ama belirsizlik yuzunden 2 sene sonra allah nasip ederse 1 tane daha yapip jubilemi yapicam cunku aralarinda yas farki cok olmaz okul buldummu ikisini yollarim diye planliyorum insallah..