bencede bende yemeklere bebek molası verdim. hatta öyleki salonumu boşalttım masamı sandalyemide sattım oh ne rahat masa sandalye yok misafirde yok
iyi akşamlar.
bende kaçar iyi tatiller herkese
süper :)
iyi akşamlar sana da....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede bende yemeklere bebek molası verdim. hatta öyleki salonumu boşalttım masamı sandalyemide sattım oh ne rahat masa sandalye yok misafirde yok
iyi akşamlar.
bende kaçar iyi tatiller herkese
evet ya bana pratik oluyor..GÖrüyorum ne lazım nasıl oluyor diye..Bİrde erkek bebek muzurluğu sanırım,arkadaşım ne zaman altını açsa hiç boş çevirmiyor maşallah fıskiye gibi başlıyor hemen
Günaydın canım :) hadi bakalım temiz çıkar sonuçların inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
bende yarın bakacağım kıyafet ve eşya olayına
saol canim benimde sabah sabah bir uykum var gozlerimi zor aciyorum..uzandim meshur sandalyelerimde biryerlerden bu sicakta kedi seyi duyuyorum..disarida ise pisiyor hayvan dur aklima gelmisken su vereyim bari :)))
AH YAZIK :) VER VALLA SEVAPTIR ..iSTANBUL DA ÇOK GÜZEL BİR HAVA VAR SERİN GÜZEL ESİNTİLİ :)
trafik vs si vardır ama İstanbul un tadı başkadır bence :) gerçekten Türkiyemiz çok güzel bir memleket..
Sen doğumdan sonra dönecek misin yoksa Tr de mi kalacaksın hep ?
yok dogum burada olacak allah nasip ederse..ben sadece gezmeye geliyorum ondan eylul 7 ay oluyor ekimin ilk 2 haftasi son ucaga binis tarihim geri gelebilmem icin..ondan eylul yaptik..ya kendi evim var dolanmak istemiyorum yatarim rahat rahat mis gibi sonra o bebegi 20 gunlukken ucaklarda o basincta getirmek istemiyorum..hos turkiyede tercih etseydim dogumu istanbulda olacaktim tmm ailem var ama bi sekilde yine yanliz kalicam alismam lazim...annemle kayinvalidem gelecek doguma..
ikisi bir arada nasil olacak onuda bilmiyorumya :))))
gunaydin hanimlar ve bebisleri :)))
aksam cocugumuda cok uzdum ama bu afrikayi izledikten sonra agla agla kendime gelemedim..sonra yemek yiyordum bogazimdan zor gecti.sonra o psikoloji ile aldiklarima baktim iste ilk 3 ay giyecegi kiyafetlere bebegimin..3 hastane cikisi 15 takim yakinda kiyafet almisim..3 -6 ve 9-12 olanlarida saymiyorum allahtan onlarda 5 adette falan durmusum..sonra vicdanim sizladi biz daha dogmamis cocuga doldurmusuz kiyafetleri oradaki cocuklarin omrunde gorecekleri seyler degil.ben ne yesemde kilo almasam diye dusunurken neyse caninizi daraltmayim sabah sabah..rabbim hepimizin kaderini guzel yazsin..dunya ustunde hic birseyi olmayan insanin ahirette cok seyi vardir derler..bazi seylere sahip olmakta basa bela :)
biraz baktim arastirdim bebeginiz icin doktor iri bir bebek derse 50 cm kiyafetler belki olmayabilir secimlerinizi buna gore yapin..yada dar gelebilir diyor bir site bi kac tane 50 cm gordum ben kendimde ama simdi ayirdim gidip tekrar bakicam..
aksam doktor randevum var yine seker sonuclarini alicam hayirlisi ile insallah..
ben de görüp duruyorum. annemin de dikkatini çekmiş. almayı düüşünmüş hatta. valla ikbal gürpınar hep diyo ki "ben kendim kullanıp da onaylamadan bi şeyin reklamını yapmıyorum" ona güveniyorum aslında. ama bebiş için uygun olur mu bilemedim.