• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet ya kız hemen kapatıyor bezi :D açıyor bir daha fışkırtıyor :D
neyse kızlar hadi bana müsade yarın görüşürüz iyi akşamlar :71:

gunaydin hanimlar ve bebisleri :)))

aksam cocugumuda cok uzdum ama bu afrikayi izledikten sonra agla agla kendime gelemedim..sonra yemek yiyordum bogazimdan zor gecti.sonra o psikoloji ile aldiklarima baktim iste ilk 3 ay giyecegi kiyafetlere bebegimin..3 hastane cikisi 15 takim yakinda kiyafet almisim..3 -6 ve 9-12 olanlarida saymiyorum allahtan onlarda 5 adette falan durmusum..sonra vicdanim sizladi biz daha dogmamis cocuga doldurmusuz kiyafetleri oradaki cocuklarin omrunde gorecekleri seyler degil.ben ne yesemde kilo almasam diye dusunurken neyse caninizi daraltmayim sabah sabah..rabbim hepimizin kaderini guzel yazsin..dunya ustunde hic birseyi olmayan insanin ahirette cok seyi vardir derler..bazi seylere sahip olmakta basa bela :)

biraz baktim arastirdim bebeginiz icin doktor iri bir bebek derse 50 cm kiyafetler belki olmayabilir secimlerinizi buna gore yapin..yada dar gelebilir diyor bir site bi kac tane 50 cm gordum ben kendimde ama simdi ayirdim gidip tekrar bakicam..

aksam doktor randevum var yine seker sonuclarini alicam hayirlisi ile insallah..

Günaydın canım :) hadi bakalım temiz çıkar sonuçların inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım (:

bende yarın bakacağım kıyafet ve eşya olayına :68:

Günaydın canım :) hadi bakalım temiz çıkar sonuçların inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım (:

bende yarın bakacağım kıyafet ve eşya olayına :68:

saol canim benimde sabah sabah bir uykum var gozlerimi zor aciyorum..uzandim meshur sandalyelerimde biryerlerden bu sicakta kedi seyi duyuyorum..disarida ise pisiyor hayvan dur aklima gelmisken su vereyim bari :)))

saol canim benimde sabah sabah bir uykum var gozlerimi zor aciyorum..uzandim meshur sandalyelerimde biryerlerden bu sicakta kedi seyi duyuyorum..disarida ise pisiyor hayvan dur aklima gelmisken su vereyim bari :)))

AH YAZIK :) VER VALLA SEVAPTIR ..iSTANBUL DA ÇOK GÜZEL BİR HAVA VAR SERİN GÜZEL ESİNTİLİ :)

AH YAZIK :) VER VALLA SEVAPTIR ..iSTANBUL DA ÇOK GÜZEL BİR HAVA VAR SERİN GÜZEL ESİNTİLİ :)

bende gelicem hayirlsi ile valla biraz serinlik banada iyi gelecek....cok sukur hic sis olmadi ama 7 aydan itibaren olusuyormus ondan soda gibi ici tuz ihtiva eden seyleri azalt dediler..ama havaninda etkisi var tabi bunda..

ya bende nasil ozledim yesillik serin hava falan simdi esimle istanbula yakin olsun diye geldigimizde insallah sapancada yada kartepede otel bakiyordum kalalim hem temiz hava hemde dogal olsun bebisime yarasin diye.. agva dusundum ama eylulde gittim diye yer degistirdim..madem tatile gidemiyorum ki gerek yok zaten deniz kum gunes hersey mevcut burada bana dogal yasam lazim su aralar...cok ozledim...

trafik vs si vardır ama İstanbul un tadı başkadır bence :) gerçekten Türkiyemiz çok güzel bir memleket..
Sen doğumdan sonra dönecek misin yoksa Tr de mi kalacaksın hep ?

trafik vs si vardır ama İstanbul un tadı başkadır bence :) gerçekten Türkiyemiz çok güzel bir memleket..
Sen doğumdan sonra dönecek misin yoksa Tr de mi kalacaksın hep ?

yok dogum burada olacak allah nasip ederse..ben sadece gezmeye geliyorum ondan eylul 7 ay oluyor ekimin ilk 2 haftasi son ucaga binis tarihim geri gelebilmem icin..ondan eylul yaptik..ya kendi evim var dolanmak istemiyorum yatarim rahat rahat mis gibi sonra o bebegi 20 gunlukken ucaklarda o basincta getirmek istemiyorum..hos turkiyede tercih etseydim dogumu istanbulda olacaktim tmm ailem var ama bi sekilde yine yanliz kalicam alismam lazim...annemle kayinvalidem gelecek doguma..

ikisi bir arada nasil olacak onuda bilmiyorumya :))))

yok dogum burada olacak allah nasip ederse..ben sadece gezmeye geliyorum ondan eylul 7 ay oluyor ekimin ilk 2 haftasi son ucaga binis tarihim geri gelebilmem icin..ondan eylul yaptik..ya kendi evim var dolanmak istemiyorum yatarim rahat rahat mis gibi sonra o bebegi 20 gunlukken ucaklarda o basincta getirmek istemiyorum..hos turkiyede tercih etseydim dogumu istanbulda olacaktim tmm ailem var ama bi sekilde yine yanliz kalicam alismam lazim...annemle kayinvalidem gelecek doguma..

ikisi bir arada nasil olacak onuda bilmiyorumya :))))

Hmm anladım canım..Evet sonra zaten yalnız kalacağız alışmak lazım :)

gunaydin hanimlar ve bebisleri :)))

aksam cocugumuda cok uzdum ama bu afrikayi izledikten sonra agla agla kendime gelemedim..sonra yemek yiyordum bogazimdan zor gecti.sonra o psikoloji ile aldiklarima baktim iste ilk 3 ay giyecegi kiyafetlere bebegimin..3 hastane cikisi 15 takim yakinda kiyafet almisim..3 -6 ve 9-12 olanlarida saymiyorum allahtan onlarda 5 adette falan durmusum..sonra vicdanim sizladi biz daha dogmamis cocuga doldurmusuz kiyafetleri oradaki cocuklarin omrunde gorecekleri seyler degil.ben ne yesemde kilo almasam diye dusunurken neyse caninizi daraltmayim sabah sabah..rabbim hepimizin kaderini guzel yazsin..dunya ustunde hic birseyi olmayan insanin ahirette cok seyi vardir derler..bazi seylere sahip olmakta basa bela :)

biraz baktim arastirdim bebeginiz icin doktor iri bir bebek derse 50 cm kiyafetler belki olmayabilir secimlerinizi buna gore yapin..yada dar gelebilir diyor bir site bi kac tane 50 cm gordum ben kendimde ama simdi ayirdim gidip tekrar bakicam..

aksam doktor randevum var yine seker sonuclarini alicam hayirlisi ile insallah..

günyadın herkesee..

çok şükür yokluk görmediğimizden var olan şeylerin kıymetini anlayamıyoruz. allah yardımcıları olsun. ben de geçen ikbal gürpınarın programını izliyordum.ikbal anlatıyordu oraya giden doktorların yaşadıklarını. ay oturdum bi ağladım bi ağladım. yazık yaa.
akşama da iftara misafirim var. daha ne pişirebilirim diye düşünüyorum. çoğu zaman bi çorbayla bile doyuyoruz halbuki. orada insanlar çorbaya muhtaç.
neyse allah herkese daha çok bolluk bereket versin.

benim çocuğum da boy olarak önde gidiyor. ona göre düüşüneyim ben de biraz daha büyük alayım. dün doktor gene dedi bu çocuk bariz uzun olacak diye.:nazar:
inş sonuçların iyi çıkar.

sapanca falan güzel yerler yaa kaafa dinlemek için ideal.

Gunaydin kizlar gerci oglen oldu ama uyandim yemek yedim anca geldim cok uyuyorum valla :) ben bebege kiyafet olarak bisey almayi dusunmuyorum kizlar benim bebekliklerimi saklamis annem bir hurc var teyzem kizina cok hediye gelince saklamis yep yeni onlar var teyzemler hediye almislar bir suru ee birde mevlutte dogumde bir suru hediye geliyor bir tek guzel bir battaniye ve banyo havlusu aldim sampuanlariyla kiyagetlerini yikamaya deterjani kaldi ondada dalinin birde dalan roxynin iyi olugunu duydum ablamin arkadasi dalini kullanmis mis gibi kokuyor kac gun kaliyor dedi sizde dusunebilirsiniz...

bende dalin düşünüyorum,kullananlar tavsiye ediyor hem..yarın bakacağım bende o tarz şeylere eğer daha kaliteli ve uygunsa ordan alacağım yoksa civilden alacağım..

Son düzenleme:
Ben baktim 7 lira falan fiyati pahali degil oyle cok kucukte degil migrosta daha ucuz ama civilde bir iki lira oynuyor ama 1 lira 1liradir dimi ama :) dalan roxy de 3lira falandi reyonda onlara bakarken bir kadin geldi yanima dalini al o daha iyi dedi yumusaticisida var onuda kullanmis cok memnunum dedi ama ben yumusaticisini almayi dusunmuyorum....

ya kizlar ne kadar mantikli bilmiyorum ama su kanal 7 de ikbal bir temizlik topu nano matik reklami veriyor..antialerjik olmasi ilgimi cekti..yani aksam izledim hani uzun omurlu olmasi falan degil cevreye dost falan demisler..ya ben alerjiktim 18 yasima kadar ilac kullandim domates hamam bocegi solucana karsi alerjim vardi..e bizde kapilar buyuduk resmen nerde oyun parki ozamanlar..bende solucan gordummu 1 hafta yatardim..esimde deterjanlara karsi hala su yasinda alerjisi var penisilin ve onun urunlerini kullanamiyor onlarada alerjik..eh bizden dogacakta simdiden dusunuyorum acaba ne olur :)))

alsammi sizce deterjan kirec sokucu yumusatici kullanilmasinada gerek yokmus onu kullaninca..birde bebek kiyafetlerinide guvenle yikardim icinde..

ben de görüp duruyorum. annemin de dikkatini çekmiş. almayı düüşünmüş hatta. valla ikbal gürpınar hep diyo ki "ben kendim kullanıp da onaylamadan bi şeyin reklamını yapmıyorum" ona güveniyorum aslında. ama bebiş için uygun olur mu bilemedim.

ben de görüp duruyorum. annemin de dikkatini çekmiş. almayı düüşünmüş hatta. valla ikbal gürpınar hep diyo ki "ben kendim kullanıp da onaylamadan bi şeyin reklamını yapmıyorum" ona güveniyorum aslında. ama bebiş için uygun olur mu bilemedim.

hani antialerjik olmasi bebege iyi olur diye dusundum icinde kimyevi madde vari onu bilmiyorum du nette varmi arastirim onun icinde yaziyordur..

Back