• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Bende gordum o reklamlari kizlar banada mantikli geldi ikbalide gorunce guvendim ama yinede teredutte kaliyor insan bir arastirmak lazim...

Etkileri:

1. Deterjanın zararlı etkilerine maruz kalmanızı önler

2. Klorun kıyafetlerinizi yıpratmasını engeller

3. Güçlü anti bakteriyal etkisi sayesinde bakterilerin oluşturduğu istenmeyen leke ve kokuyu yok eder.

4. Özellikle çocuklar, kadınlar, alerjik bir bünyeye ve hassas bir cilde sahip olanlar Nanomatik Yıkma Topunu kullanmalıdır.

5. Nanomatik’in özel dış yapısı kıyafetlerinize takılıp kumaşın zarar görmesini engeller.

6. Çamaşır yıkarken deterjan, yumuşatıcı ve kireç sökücü kullanmanıza gerek kalmaz.

7. Nanomatik ile aile bütçenize katkı sağlayacağınız gibi cildinizin sağlığını koruyacak ve kimyasal deterjanın çevreyi kirletmesine engel olarak çocuklarına daha temiz bir dünya bırakacaksınız

Yıkama Prensibi

1. Güçlü infrared ışınları su moleküllerinin hidrojen kombinasyonlarını küçük kümelere ayırarak molekül hareketlerini hızlandırır. Oksijenin çamaşıra nüfus etme ve yıkama gücünü arttırır. Ayrıca negatif ionların yayılarak çamaşıra nüfus etmesine ve böylece deterjan kullanmadan kirin rahatlıkla çözülmesini sağlar.

2. ALKALİK TOP suyun pH seviyesini kullandığınız herhangi bir deterjan seviyesinde tutar ve bu sayede yağ lekelerini çamaşırlardan kolaylıkla çıkmasını sağlar.

3. ANTİBAKTERİYAL TOP makinenizdeki kireç veya patojenik organizmaları yok eder ve suyun temizleme gücünün etkinleşmesini sağlar.

4. KLOR AYIRICI TOP klor bileşimini elimine ederek su yüzeyindeki gerilimi azaltır ve suyun temizleme kuvvetini arttırır.

Nasıl Kullanılır
Özellikle kan, vişne vs. gibi zor lekelerde Nanomatik Yıkama Topunu yıkama suyu içersinde 1 saat bekletmeniz halinde daha etkili netice elde edebilirsiniz.

Çamaşır makinenizde ön yıkamalı programı seçmeniz daha iyi bir netice almanızı sağlar.

Zor lekeli çamaşırlarda normalde kullandığınızın 1/5 kadar deterjan kullanabilirsiniz.

Beyaz ve renkli çamaşırlarını ayrı yıkayınız

Nanomatik Yıkama Topunuzu haftada bir kez güneşte kurutarak ömrünü uzatabilirsiniz.

Nanomatik Yıkama Topunuzu akan suyun altında temizleyebilirsiniz.

5,5 kg üzerindeki çamaşırlar için 2 adet Nanomatik

ben de hamileliğimde çamaşır deterjanımın kokusuna tiksindim. hala bile beni rahatsız ediyor. bakalım annem almayı düşünüyorsa bi alsın denesin bana da söylesin nasılmış :D

doktordan geliyorum kan seker ve idrar tahlillerimin normal ciktigini bir sorun olmadigini soyledi cok sukur :nazar:gelecek 1 ay icinde 2 kilo almam gerektigini soyledi..kilom o gun cok cikti ama niye oyle oldugunu anlamadim kilon normal dedi vucudumdaki yag orani normalmis..hadi insallah bende kilom fazla dedim az cikti neyse 2 kilo opsiyonum var bir ay icinde degerlendirmeye deger heralde :)))):26::26:

selam kızlar bende 2011 mart ayının sonuda tutturdum:1::1::1:yanı mart hamilesi oluorum :1::1:
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin,sağlıkla kucağına alırsın inş. :49:
doktordan geliyorum kan seker ve idrar tahlillerimin normal ciktigini bir sorun olmadigini soyledi cok sukur :nazar:gelecek 1 ay icinde 2 kilo almam gerektigini soyledi..kilom o gun cok cikti ama niye oyle oldugunu anlamadim kilon normal dedi vucudumdaki yag orani normalmis..hadi insallah bende kilom fazla dedim az cikti neyse 2 kilo opsiyonum var bir ay icinde degerlendirmeye deger heralde :)))):26::26:

hadi gözün aydın çok şükür tahlillerin normal çıkmış... 1 ayda 2 kilo iyiymiş :)))
sabah kusmaların için dr bi şey demişmiydi?

selam kızlar bende 2011 mart ayının sonuda tutturdum:1::1::1:yanı mart hamilesi oluorum :1::1:

hoşgeldiin ne güzel çoğalıyoruz :)

gözün aydın. oh valla keşke benim de iki kilo opsiyonum olsa. ben tatilde tükettim kredilerimi :)) ya beni doktorum hiç kilo olarak takip etmiyor. ben de zaten kilo aldığımdan ölç beni tart beni demiyorum utanıyorum :( neyse kendi kendimi kontrol etmezsem doktor ne yapsın.

ben de misafirlerimi yolladım şimdi. ay çok dikildim bugün ayakta. çok yorgun hissetmiyorum ama inşallah sonradan çıkmaz.

Son düzenleme:
hadi gözün aydın çok şükür tahlillerin normal çıkmış... 1 ayda 2 kilo iyiymiş :)))
sabah kusmaların için dr bi şey demişmiydi?

valla bende sasirdim bana cogu seyi yasaklar diye dusundum normalde kolestrolumde cikardi oda cikmamis idrar tahliline bende sasirdim iltihap devam ediyor ama zarar verecek olcude degilmis..bana bol bol yuruyus verdi surekli artik bu aydan sonra kendini doguma hazirlaman icin yuruyus yapman lazim dedi..dogum derken panikledim ama sezeryan icinde yuruyus veriyorlar..valla yurumemi ozellikle vurguladi.size doktorunuz dermi bilmiyorum ama dedigine gore vardir bir hikmet...2 kilo alacaksin 1 ay icerisinde bu senin icin normal bir olcu olacak bunuda al dedi...bende yuruyuse baslamistim hergun 10 dak.cabuk yoruluyorum ama evde yuruyus bandinda debeleniyorum iste...:49:
kusmalar bir kan hapindandi onu kestim 2 farkli tablet kullaniyordum sukur simdi sorun yok..arada olurmus yani cok onemli degilmis..

gözün aydın. oh valla keşke benim de iki kilo opsiyonum olsa. ben tatilde tükettim kredilerimi :)) ya beni doktorum hiç kilo olarak takip etmiyor. ben de zaten kilo aldığımdan ölç beni tart beni demiyorum utanıyorum :( neyse kendi kendimi kontrol etmezsem doktor ne yapsın.

ben de misafirlerimi yolladım şimdi. ay çok dikildim bugün ayakta. çok yorgun hissetmiyorum ama inşallah sonradan çıkmaz.

bilmem bende kilo olayi cok dengesizdi ilk baslarda cok verdim yiyemedim ondan demekki dikkat etti..her hafta diger haftalara gore dagilima bakiyor..benimde hamile dosyam var ona yaziyorum kilolarimi bende ole takip ediyorum..kilo opsiyonunu ben yinede dengede tutmaya karar verdim biz turk irkina firsat verdimmi cokunu cikarir biliyorum..ornegin londranin ortasinda sopayla yankee kovalayan turkler gibi cok guldum..hepimizin kaninda bu var :))buradada valla caktirmiyoruz ama bende dahil tum turkler cok kafa tutuyorus millete..sonumuz hayrolsun :)))

he ayrica gunaydin bayanlar guzel bebisleri :))

ogluma ravel'in bolerosunu dinletiyorum nasil oynuyor oldugu yerde cok sevdi galiba kapatip kapatip aciyorum...hos benim aklimamada surekli binbirgece dizisi geliyorya oda baska muammma :)))

günaydıın :)

ben de kuran okurken oynuyor. bir de "yann tiersen" dinletiyorum ona onda da çok oynuyor. şimdiden yann tiersen hayranı kızım :)

ben koşu bandında 30 dakka yürümeye çalışıyorum ama dilim sarkıyor yani. koşu bandı daha çok yoruyor insanı sanırım.

günaydıın :)

ben de kuran okurken oynuyor. bir de "yann tiersen" dinletiyorum ona onda da çok oynuyor. şimdiden yann tiersen hayranı kızım :)

ben koşu bandında 30 dakka yürümeye çalışıyorum ama dilim sarkıyor yani. koşu bandı daha çok yoruyor insanı sanırım.

:) tesbihat dinletiyorum bende cok severim dinlemeyide..bir iki kere yasin dinlettim..namaz kilarkende dualari yuksek sesle okuyorum..iste karisik dinletiyorum ama oglum tarkan seviyor galiba dinleyince cok oynuyor :))

kosu bandi sanki yerinde sayiyor onu sevmiyorum bende gecen pazar magazinmi ne ole bir program izlerken 30 dak yurudum dedikodu seyredince anlamiyorsun heralde yurudugunu :))))

ay yok ben televizyon izlerken bile bi gözümle dakkaları kontrol ediyorum bitse de gitsek diye :) bu kadar da tembel olunmaz ki yahu :) aslında 10 ar dakkalık periyodlar iyi olabilir. dinlen dinlen yürü. hem üşenmezsin de. aman şimdi çıkçam tepesine vakit geçmez demezsin.

günaydın kızlar oğluşumla çooook uyumuşuz yaaa, kendime değilde ona acıdım öğlene kadar aç kaldı yavrum benim..en son sahurda yemek yemiştik...yürüyüş konusunda dr bana bi şey demedi ama normalde oturmayı seven biri değilim sürekli hareket ederim, ama son zamanlarda iyice ağırlaştım galiba çok çabuk yoruluyorum...bu hafta babamız ne zaman müsait olursa dra gitcez inş. çok merak ediyorum oğluşum nasıl, ne kadar olmuş dr amcası ne diyecek bize acaba....2-3 haftada 600 gr almışım neden öyle sabitlendi anlamadım özel hiçbişey yapmadım çünkü...nette okumuştum bizler haftada 500 gr., bebişler ise 170 gr. alıyormuş.

depodan yemiştir belki. bebek aç kalmaz merak etme :) ben hamileliğinde hiç kilo almayıp aksine verenler duymuştum. bi arkaadaşım 8 kilo vermişti hamileliğinde. ama bebeği sapasağlamdı maşallah.

valla bende sasirdim bana cogu seyi yasaklar diye dusundum normalde kolestrolumde cikardi oda cikmamis idrar tahliline bende sasirdim iltihap devam ediyor ama zarar verecek olcude degilmis..bana bol bol yuruyus verdi surekli artik bu aydan sonra kendini doguma hazirlaman icin yuruyus yapman lazim dedi..dogum derken panikledim ama sezeryan icinde yuruyus veriyorlar..valla yurumemi ozellikle vurguladi.size doktorunuz dermi bilmiyorum ama dedigine gore vardir bir hikmet...2 kilo alacaksin 1 ay icerisinde bu senin icin normal bir olcu olacak bunuda al dedi...bende yuruyuse baslamistim hergun 10 dak.cabuk yoruluyorum ama evde yuruyus bandinda debeleniyorum iste...:49:
kusmalar bir kan hapindandi onu kestim 2 farkli tablet kullaniyordum sukur simdi sorun yok..arada olurmus yani cok onemli degilmis..

çok şükür canım düşündüğün gibi olmamış yinede dikkat etmek lazım, yürüyüş konusunda çevredende hep duyradık hamilelere önerilir, bebeğin gelişiminede olumlu katkısı oluyomuş..şimdi kan hapı kullanmıyor musun? başka bi marka verseymişti.

depodan yemiştir belki. bebek aç kalmaz merak etme :) ben hamileliğinde hiç kilo almayıp aksine verenler duymuştum. bi arkaadaşım 8 kilo vermişti hamileliğinde. ama bebeği sapasağlamdı maşallah.

:)) yemiştir tabi dimi :))

8 kilo mu???çok fazlaymış yaa ama çok şükür bebeği iyiymiş...ilk aylarda miyde bulantısı yüzünden bi kaç kilo zayıflayanları duydum ama hepsi son aylarında fazlasıyla telafi ettiler...

valla enteresan yani. demek hiç kilo almadan da olabiliyor. ama ne kadar sağlıklı? aman ben nasılsa alıcam die de yiyom valla :D

yiyebildiğin kadar ye bence çoğu kez bende tıka basa yemek yemek istiyorum hatta yemeklerde gözüm bile kalıyor :P ama olmuyor rahatsız oluyorum , bebek büyüdükçe mide küçülüyor sanırım hiç bişey yiyemiyorssun yemek için zorlasan kendini bu defada rahatsız oluyorsun şaştık kaldık valla...

Back