Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin cnm sen ne kadarlik hamilesin?
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin,sağlıkla kucağına alırsın inş.selam kızlar bende 2011 mart ayının sonuda tutturdumyanı mart hamilesi oluorum
doktordan geliyorum kan seker ve idrar tahlillerimin normal ciktigini bir sorun olmadigini soyledi cok sukur gelecek 1 ay icinde 2 kilo almam gerektigini soyledi..kilom o gun cok cikti ama niye oyle oldugunu anlamadim kilon normal dedi vucudumdaki yag orani normalmis..hadi insallah bende kilom fazla dedim az cikti neyse 2 kilo opsiyonum var bir ay icinde degerlendirmeye deger heralde :)))):26::26:
selam kızlar bende 2011 mart ayının sonuda tutturdumyanı mart hamilesi oluorum
doktordan geliyorum kan seker ve idrar tahlillerimin normal ciktigini bir sorun olmadigini soyledi cok sukur gelecek 1 ay icinde 2 kilo almam gerektigini soyledi..kilom o gun cok cikti ama niye oyle oldugunu anlamadim kilon normal dedi vucudumdaki yag orani normalmis..hadi insallah bende kilom fazla dedim az cikti neyse 2 kilo opsiyonum var bir ay icinde degerlendirmeye deger heralde :)))):26::26:
hadi gözün aydın çok şükür tahlillerin normal çıkmış... 1 ayda 2 kilo iyiymiş :)))
sabah kusmaların için dr bi şey demişmiydi?
gözün aydın. oh valla keşke benim de iki kilo opsiyonum olsa. ben tatilde tükettim kredilerimi :)) ya beni doktorum hiç kilo olarak takip etmiyor. ben de zaten kilo aldığımdan ölç beni tart beni demiyorum utanıyorum neyse kendi kendimi kontrol etmezsem doktor ne yapsın.
ben de misafirlerimi yolladım şimdi. ay çok dikildim bugün ayakta. çok yorgun hissetmiyorum ama inşallah sonradan çıkmaz.
günaydıın :)
ben de kuran okurken oynuyor. bir de "yann tiersen" dinletiyorum ona onda da çok oynuyor. şimdiden yann tiersen hayranı kızım :)
ben koşu bandında 30 dakka yürümeye çalışıyorum ama dilim sarkıyor yani. koşu bandı daha çok yoruyor insanı sanırım.
valla bende sasirdim bana cogu seyi yasaklar diye dusundum normalde kolestrolumde cikardi oda cikmamis idrar tahliline bende sasirdim iltihap devam ediyor ama zarar verecek olcude degilmis..bana bol bol yuruyus verdi surekli artik bu aydan sonra kendini doguma hazirlaman icin yuruyus yapman lazim dedi..dogum derken panikledim ama sezeryan icinde yuruyus veriyorlar..valla yurumemi ozellikle vurguladi.size doktorunuz dermi bilmiyorum ama dedigine gore vardir bir hikmet...2 kilo alacaksin 1 ay icerisinde bu senin icin normal bir olcu olacak bunuda al dedi...bende yuruyuse baslamistim hergun 10 dak.cabuk yoruluyorum ama evde yuruyus bandinda debeleniyorum iste...
kusmalar bir kan hapindandi onu kestim 2 farkli tablet kullaniyordum sukur simdi sorun yok..arada olurmus yani cok onemli degilmis..
depodan yemiştir belki. bebek aç kalmaz merak etme :) ben hamileliğinde hiç kilo almayıp aksine verenler duymuştum. bi arkaadaşım 8 kilo vermişti hamileliğinde. ama bebeği sapasağlamdı maşallah.
valla enteresan yani. demek hiç kilo almadan da olabiliyor. ama ne kadar sağlıklı? aman ben nasılsa alıcam die de yiyom valla