• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Merhaba arkadaşlar.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÖNCELİKLE Alah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..:nazar:
Belirtiler bazen artar bazen azalır psikolojik olarak kendini mümkün olduğunca etkilememeye çalış canım :)ben bazen hiç hamile değilmişim gibi hissederdim bazen de ölüyorum sanırdım bulantı,kusma öğürmeler nedeniyle..
Hayırlı haberle alırsın inşallah..:49:

Merhaba arkadaşlar.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.

hayırlı olsun.. bence o belirtileri pek o kadar izleme, kendini de çok dinleme... bi süre sonra insan kendine eziyet etmeye başlıyor çünkü.. mesela ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım, ama kasıklarımdaki batmalar çok dengesizdi bir vardı bir yoktu...

Ya kizlar bosverilcek bisey degilki admin hixbirsey umrumda degil benim kadar dusunmuyor cocugu dusunse bunlari yapmaz konu cok uzun ama esimin vurdum duymazligi deger vermeyisi cileden cikariyor beni birde hamileyim hem suclu hem guclu hamile olmasam bosanirmis bile bu laf soylenirmi hakli gibi o uzatiyor almis yastigini gitmis gece hep o hakli yordu beni agla agla icim cikti ya nasil yola getircem onu dusunuyorum hirsimdan catliycam orda yerimden kizlar....

Ya kizlar bosverilcek bisey degilki admin hixbirsey umrumda degil benim kadar dusunmuyor cocugu dusunse bunlari yapmaz konu cok uzun ama esimin vurdum duymazligi deger vermeyisi cileden cikariyor beni birde hamileyim hem suclu hem guclu hamile olmasam bosanirmis bile bu laf soylenirmi hakli gibi o uzatiyor almis yastigini gitmis gece hep o hakli yordu beni agla agla icim cikti ya nasil yola getircem onu dusunuyorum hirsimdan catliycam orda yerimden kizlar....

Ayda11,b_dilek teşekkür ederim yorumlarınız için.İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeişlerimizi.

ayy canım sinirinden öyle demiştir. gaza gelmiştir. benim babam da her tartışmada boşanır güya annemden yıllardır yani ama maşallah diyim 27 yıldır evliler :) sen şimdi bi de ona üzülme yaa oluruna bırak. çok üstüne gidersen o daha da inatlaşır bence.

Kendi tripleniyor zaten cnm anlamiyor beni bir turlu uzatiyor hemen kac gun daha umursamaz tavirlar belki bugun yemege bile gelmez boyle rahat olusu beni cildirtiyor hassas oldugum icin su siralar 2kat takip uzuluyorum elimde olmadan sizinde caninizi siktim neyse kizlar karnim kucucuk kaldi birden topladi kendini kasti bitanem dusuncesiz babasi yuzunden:(

Kendi tripleniyor zaten cnm anlamiyor beni bir turlu uzatiyor hemen kac gun daha umursamaz tavirlar belki bugun yemege bile gelmez boyle rahat olusu beni cildirtiyor hassas oldugum icin su siralar 2kat takip uzuluyorum elimde olmadan sizinde caninizi siktim neyse kizlar karnim kucucuk kaldi birden topladi kendini kasti bitanem dusuncesiz babasi yuzunden:(

kıyamam, yazık bebişine... sen de onu umursama.. gelmezse yemeğini otur ye afiyetle... bu erkek milleti onları umursadıkça azar, umursamayı kesersen siner... alıp yastığını gidiyorsa da gitsin, oooh yayıla yayıla yatarsın işte.. valla karın büyüdükçe yatakta her cm2'nin kıymeti artıyor... sen annesin, babası düşünmese de sen düşüneceksin artık, onun bebişini üzmesine izin vermeyeceksin... amaaaan bi erkek üzülmeye değer mi? :) o boşanma işini de hiç takma kafaya... zor biraz.....

Selam herkese

Arkadaşlar isim konusunda çoğunuz kararınızı vermişsiniz gördüğüm kadarıyla , ilkinde öyle oluyor gerçekten ama benim bu ikinci olduğu için biraz daha zor sanki, kızımızın ismini Damla diye düşündük ama o kadar da içime sinmedi benim, daha değişik bişey olmalı sanki ama neeee? isim önerilerinizi bekliyorum lütfennnn

Bence de canım sen öncelikle bebğini düşün..O bebeğinizi düşünmüyorsa bu onun sorunu ama sen düşünmek zorundasın annesin sen...yazık bebeğin de etkilenmesin bu durumdan..Boşanma vs olayına da takılma hiç kolay değil o işler öyle söylendiği kadar..Bence de kızların dediği gibi bırak ne yaparsa yapsın..Üzerine düştükçe daha çok havalanırlar..Sen bebeişinle ve kendinle ilgilen bol bol da dua et canım Allah yardımcın olsun..

Selam herkese

Arkadaşlar isim konusunda çoğunuz kararınızı vermişsiniz gördüğüm kadarıyla , ilkinde öyle oluyor gerçekten ama benim bu ikinci olduğu için biraz daha zor sanki, kızımızın ismini Damla diye düşündük ama o kadar da içime sinmedi benim, daha değişik bişey olmalı sanki ama neeee? isim önerilerinizi bekliyorum lütfennnn

ilkinin adı ne?

İyki varsiniz kizlar sabah uyandigimda cok kotuydum rahatlattiniz beni cok sagolun zaman harcayip moral verdiginiz icin ben ona fazlasindan cok deger verdim diye boyle oldu zaten cok sevdigimi gosterip ilgileniyorum ya sapitti....yemek yiyimde simdi kizim kendine gelsin hic hareket etmiyir kiZlar sabahtan beri:(

İyki varsiniz kizlar sabah uyandigimda cok kotuydum rahatlattiniz beni cok sagolun zaman harcayip moral verdiginiz icin ben ona fazlasindan cok deger verdim diye boyle oldu zaten cok sevdigimi gosterip ilgileniyorum ya sapitti....yemek yiyimde simdi kizim kendine gelsin hic hareket etmiyir kiZlar sabahtan beri:(

ye tabi afiyet şeker olsun... önce bebişler.... gerisi lafı-ı güzaf...

Evet canıhiçbirşeyden habersiz yavruyu babasının yanlış hareketinden dolayı cezalandırmamalısın:26:
Güzelce yemeğini ye uzan şöyle güzelce hafifi bir müzik aç önce sen rahatla ki bebişinde rahatlasın..

çiğdemciğim canım üzülme boş ver, bebeğine odaklan onu düşünerek hareket et yazık küçücük bebiş etkilenmesin...

iyki varsiniz kizlar sabah uyandigimda cok kotuydum rahatlattiniz beni cok sagolun zaman harcayip moral verdiginiz icin ben ona fazlasindan cok deger verdim diye boyle oldu zaten cok sevdigimi gosterip ilgileniyorum ya sapitti....yemek yiyimde simdi kizim kendine gelsin hic hareket etmiyir kizlar sabahtan beri:(

canım bencede hayatta ne olursa olsun önceliği önce kendine ver. Kendine verki artık sana muhtaç bir yavrun var ona iyi bakabilesin.
Ben önceden kendimi hiç önemsemezdim herkesin beni üzmesine ve kırmasına izin verirdim. Hiç kendimi düşünmezdim hep veren taraf olmakda buraya kadarmış zaten. Artık herşeyden önce ben geliyorum çünkü ben iyi olmasam bana muhtaç miniğime nasıl yardımcı olurum. çocukların her yaşta anneye babaya muhtaçlıkları vardır o yüzden önce kendize iyi bakın sonrasıda geliyor zaten. :16:

ya kızlar galiba bende eşimin üzerine fazla düşüyorum şımarıp başıma kalkar mı acaba :26:, ramazan diye herşeyi tam takır hazırlıyorum iftarı-sahuru vs. çamaşırı ütüsü, suyunu, meyvesini, çayını bile ayağına getiriyorum yazık bütün gün oruç tutuyor diye...bana tuhaf gelmesinin sebebi ben eşimi sürekli mutfakta vs yanımda görmeye çok alışkındım beraber yapardık herşeyi ama artık yok :50: bu işe dur demenin zamanı geldi galiba çiğdemide öyle görünce üzüldüm:43:

Back