2şubat yani.hem buraya yazıp hem telle konustugum için yanlıs olmus.şuan fark ediyorum
kasım dogum tarihim inşallah
hadi bakalım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2şubat yani.hem buraya yazıp hem telle konustugum için yanlıs olmus.şuan fark ediyorum
kasım dogum tarihim inşallah
kızlar ben dün tekrar test yaptım kopkoyu çıktı saniyesinde sata göre hesapladım 4+3 haftalık oluyor nisanın başında doktora gitmeyi planlıyorum inşlh bir aksilik olmazsa bu haftada kan testi yaptırırım belki şimdi sizden doktor tavsiyesi bekliyorum ist avrupa yakası için bayan doktor arıyorum çevre hast,huzur hast,29 mayıs hast,meltem hast,tem hospital olabilir bunlara ulaşımım en kolay olan ve sigortamın geçtikleri medical parkta var ama oraya bida gitmem
Kızlarrrrrrrrrr nerdesiniz..............
merhaba kızlarrr..bende hamileyimmmm...:) topiğinizi yenii gördüm:) tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım çoookkkk şükür...sat 7 mart..sanırım 4 haftalık hamileyim:)vee sanırım ikiz...beta hcg sonucuna göre dr.söledi...Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasib etsin....Allahım nasib ederse 15 nisan da keseleri görcez inşallah:)
kizlar beni hamis listesinden cikarabilirsiniz.bnm testim pozitif cikmasina ragmen doktor negatif dedi
ben de 5 haftalık hamişim.
bu hafta içi doktora gitcem kalp atışları için.kızlar konu dışında ama kafama takıldı dün ciğer yedim ve elim deydi ciğere çeneme dudak çevreme elledim inş.bebişimde leke olmaz korkuyorum
merhaba kızlar bende dun kan testı yaptırdım ve hamıleyım. dun adet gunumdu kan değerım 46.53 çıktı sizce normalmı kızlar
kızlar ben dün tekrar test yaptım kopkoyu çıktı saniyesinde sata göre hesapladım 4+3 haftalık oluyor nisanın başında doktora gitmeyi planlıyorum inşlh bir aksilik olmazsa bu haftada kan testi yaptırırım belki şimdi sizden doktor tavsiyesi bekliyorum ist avrupa yakası için bayan doktor arıyorum çevre hast,huzur hast,29 mayıs hast,meltem hast,tem hospital olabilir bunlara ulaşımım en kolay olan ve sigortamın geçtikleri medical parkta var ama oraya bida gitmem
slm kızlar ben de mart ayında öğrendim ilk hamile kaldığımı 25 martta ama o zman b-hcg 25 çıkmıştı o yüzden tam sevinememiştim sonrasında sürekli bir artış gösterdi çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Canım çok tebrik ederim... Sağlıcakla alırsın inş kucağına... Evet beta hcg çok hızlı artıyor... 1500 olunca da kese görünüyor...
Seni de listeye ekiyim istersen...
kızlar ben de avrupa yakasındayım mecidiyeköy civarı iyi bi araştırma yaptım ama hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremedim ben de hastanede çalışıorum burda zaten gittiğim doktorum var ama ssk hastanesi
sgk nın geçtiği özel bir hastane olsun istiorum
saol cnm teşekkür edrim amin inş. evet en son çarşamba günü kan verdim 1000 civarıydı dr. cuma günü kesen gözükür dedi daha gitmedim doktora heyecanla keseyi görmeyi beklioruz
ekle cnm bnide listeye
Canım valla benim hastane konusunda pek bilgim yok.. Bi medical parka gittim hiç memnun kalmadım... Sonra memorial a gittim şimdi çok memnunum... Çevre hastanesi de güzel orada ssk geçiyo ama kadın doğum servisine hiç gitmedim... Bi de incirliye doğru hizmet hastanesi var giden arkadaşım çok memnun du... SSK geçiyor mu bilmiyorum ama...
canım sat yaş nedir ???
saol cnm memorialda sgk geçmio dimi?
herman işçi'yi duydunuz mu?forumda çok memnun kalan var ona randevu alayım dedim ama çok yoğun
hizmet hastanesindede bir arkadşım doğum yaptı memnun kalmıştı o da
aslında çevre hastanesi bana çok yakın ama hiç giden duymadım kadın doğum için
cnm sat 12 şubat ama daha mercimeğim çok küçük yani dr. daha sonra hamile kalmışsın dedi
yaş 27