Face i oLmayan arkadaşLar bebekLeri göremedikLerini yazmışLar işte benim oğLummmmm
rabbimin izniyle 26 şubat cumartesi sabah saat 10da genel anesteziyle minik prensesim doğdu 38+1 günlük 2750 kilosu boyu 50cm baş çevresi 33 cm çok tatlıya çok
2 martta normal doğum yaptım kızım 2800 doğdu 10 gün erken doğdu bebeğim
arkadaşlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım...
oğlum 29 mart ı bekleyemedi...02.03.2011 tarihinde aramıza katıldı...
epidural normal doğum yaptım...
allah analı babalı büyütsün.benimde bebegim 35+4 haftada ama 3 cm acılma ve sürekli giren sancılarım var.doktorum artık ilaç veremem 4-5 gün sonra alalım dedi erken dogum yapıcam ne yapıcagımı bilemiyorum
normal dogum olmuyomuş zaten bende cok istemiyorum cocuguma çapada ventrikülomegali tanısı koyuldu bişey olur diye istemiyorum
Face i oLmayan arkadaşLar bebekLeri göremedikLerini yazmışLar işte benim oğLummmmm
sonunda bende gelebildim
2 mart ta 3000 gr ve 48 cm olarak genel anestezi ile 37+2 günlükken dünyaya geldi yahya alp im
sonunda bende gelebildim
2 mart ta 3000 gr ve 48 cm olarak genel anestezi ile 37+2 günlükken dünyaya geldi yahya alp im
sonunda bende gelebildim
sonunda bende gelebildim
sonunda bende gelebildim
maşallah yahya alp paşamıza sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah
maşallah Yahya Alp'ine
maşallah canıııım
gözünüzaydın ilknurcum....Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş.maşallah yahya alpe
hayırlı olsunn
biz geldkkkkk
2 mart çarşamba 38+3 de epidrual sezeryanla kavustuk nazlı kelebegimize
3150 gr 49cm dogdu melegim bizi de yazıverin listeye
biz geldkkkkk
biz geldkkkkk
biz geldkkkkk
canım tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün. sizlerle birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür sürsün.
seninle satlarımız aynıydı diye hatırlıyorum. benim kız da gelcem diye tutturdu kasılmalarım var. ama ilaçla falan baskıladılar. ama şimdi artık bir sorun kalmadığı, erken doğum olmayacağı için ilacı kesiyorlar yavaş yavaş. bundan sonra her an gelebilir. ben de epidural normal doğum istiyorum inşallah.
canım seninle sat larmız aynıydı... oğluşum daha fazla bekleyemedi sabırsız çıktı... rabbim tez zamanda hayırlısıyla seni de kurtarsın işallah...
sonunda bende gelebildim
biz geldkkkkk
kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
bekleyen tüm anne adayları allah sizleride kurtarsın işallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?