Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz geldkkkkk
2 mart çarşamba 38+3 de epidrual sezeryanla kavustuk nazlı kelebegimize
3150 gr 49cm dogdu melegim bizi de yazıverin listeye![]()
3 mart perşembe günü 09:55 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi,3.060 gram 49 cm.
3 mart perşembe günü 09:55 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi,3.060 gram 49 cm.
24 şubat perşembe günü spinal sezaryenle doğum yaptım.2200 gr. 47 cm. doğdu bebeğim.
darısı tüm bekleyenlere.
( lütfen iyi uyuyun enerji depolayın :)) )
maşallah bebişine canım sağlıkla büyütmeyi nasipn etsin allah![]()
doğum yapan herkesin bebişi hayıylı olsun
38+1 de ,3 mart 10:45te, genel sezeryanla ,3150 grm olarak dünyaya geldi Deniz oğlum..ama boyunu yazmamışlar bilemiyorum:44:
24 şubat perşembe günü spinal sezaryenle doğum yaptım.2200 gr. 47 cm. doğdu bebeğim.
darısı tüm bekleyenlere.
( lütfen iyi uyuyun enerji depolayın :)) )
doğum yapan herkesin bebişi hayıylı olsun
38+1 de ,3 mart 10:45te, genel sezeryanla ,3150 grm olarak dünyaya geldi Deniz oğlum..ama boyunu yazmamışlar bilemiyorum:44:
40+2 de normal doğumla 4 martta oğluşumuz deniz kerem 3300gr ve 51 cm dünyaya geldirabbim hepimizin kuzularını korusun darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına
40+2 de normal doğumla 4 martta oğluşumuz deniz kerem 3300gr ve 51 cm dünyaya geldirabbim hepimizin kuzularını korusun darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına
kızım 21 martta doğması gerekiyodu ama sezeryan olcağı için 9 marttı tarih 9 da beklemedi 6 martta 3865 gr ve 51 cm olarak doğdu ama bana çok minicik geliyo oğlum iri doğmuştu kızım ufacık sanki
Azizecigim bizi de ekler misin
Beliz 36+5 epidural sezeryan 1mart
bebeğini sağlıkla kucağına alan herkesin gözü aydın :) allah analı babalı büyütsündarısı benim gibi bekleyenlerin başına . sizleri okudukça ben heyecanlandım. bugün doktor da son randevumuz var, bakalım bize de bir sezeryan tarihi verecek. sabırsızlıkla bekliyorum kızlar oğlumu kucağıma alacağım anı
![]()
Amiiiiin inş.
Evet insan son zamanlarda daha bir sabırsız oluyor heyecan doruğa çıkıyor bende pazartesini heyecanla ve korku ile ipleee çekiyorum![]()
azizecim oğluşum 38+1de spinal sezeryan ile doğdu kilomuz 3610 gr. 54cm.![]()