2011 Mart Bebekleri Geliyor

rabbimin izniyle 26 şubat cumartesi sabah saat 10da genel anesteziyle minik prensesim doğdu 38+1 günlük 2750 kilosu boyu 50cm baş çevresi 33 cm çok tatlıya çok :nazar::nazar::emir_bebek:

rabbimin izniyle 26 şubat cumartesi sabah saat 10da genel anesteziyle minik prensesim doğdu 38+1 günlük 2750 kilosu boyu 50cm baş çevresi 33 cm çok tatlıya çok :nazar::nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canımm..çok tebrik ederim..
Allah sizlere bağışlasın.. analı babalı büyüsün..

herkese selam
ben önceden sürekli takip ediyordum ama doğum iznine ayrıldığımdan beri nete doğru dürüst giremiyorum 14 aylık olan oğluştan dolayı. benimde doğum tarihim 8 mart olacak Allah nasip ederse.
bişey sorucam kimse neden doğum hikayesini yazmamış buraya yoksa onun için başka bi topicmi var

zambakkız seninde mi bebiş var benimde oğlum 15 aylık bende martın 9 da doğum yapcam allah yardımcımzı olsun

Face i oLmayan arkadaşLar bebekLeri göremedikLerini yazmışLar işte benim oğLummmmm :16:

dsc04335q.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: maşşşşşşalllah canım oğluşuna yaa çok tatlı...Allahım hayırlı sağlılı sıhhatli ömürler versin inşallahhhhhh...bende bebişimi istiyorum bir an önceeee :59:

Arkadaşlar, Azize haliyle girip ilgilenemiyor, tablolarımız ilerlemiyor. Azize bu başlıktaki adminlik yetkisini başkasına verse de o eklese yeni doğumları falan? kim yapabilir?

bu arada esas başlıkta yazdım ama bu başlıkta da yazmak lazım. Ardina (Seda) arkadaşımız 28 şubatta spinal anestezili sezeryan ile doğum yaparak Öykü'sünü dünyaya getirdi. bebeğimiz 3250 g. 48 cm. :nazar:

Oğlum için iyi diLekLerde buLunan herkese çok teşekkür ederim okudukça çok mutLu oLuyorum :16:

doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, Allah nazarlardan korusun, sezeryan olanlar spinal mi epidural mi tercih ettiniz, sıkıntılı yanlarını yazarmısınız, özellikle baş ağrısı açısından?

arkadaşlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım...
oğlum 29 mart ı bekleyemedi...02.03.2011 tarihinde aramıza katıldı...
epidural normal doğum yaptım...

allah analı babalı büyütsün.benimde bebegim 35+4 haftada ama 3 cm acılma ve sürekli giren sancılarım var.doktorum artık ilaç veremem 4-5 gün sonra alalım dedi erken dogum yapıcam ne yapıcagımı bilemiyorum

2 martta normal doğum yaptım kızım 2800 doğdu 10 gün erken doğdu bebeğim

:nazar::nazar::nazar:tebrik ederim arkadaşlar

allah analı babalı büyütsün.benimde bebegim 35+4 haftada ama 3 cm acılma ve sürekli giren sancılarım var.doktorum artık ilaç veremem 4-5 gün sonra alalım dedi erken dogum yapıcam ne yapıcagımı bilemiyorum

canım doktor öyle dediyse yapacak bişey yok
bebeğin de büyümüş neyse ki korkma:69::69:
ama alalım derken normal doğum olmuyor mu

tebrikler canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

tebrikler canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim arkadaşlar...
rabbim bekleyen herkesi tez zamanda kurtarsın işallah...

normal dogum olmuyomuş zaten bende cok istemiyorum cocuguma çapada ventrikülomegali tanısı koyuldu bişey olur diye istemiyorum

Back