2011 Mart Bebekleri Geliyor

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, darısı hepinizin başına:34: kızım 38 haftalıkken 2700 kilo 48cm doğdu, biraz küçük doğdu ama çok şükür sağlığımız iyi şuan evmizdeyiz büyümeye çalışıyoruz:61:

Face i oLmayan arkadaşLar bebekLeri göremedikLerini yazmışLar işte benim oğLummmmm :16:

dsc04335q.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, darısı hepinizin başına:34: kızım 38 haftalıkken 2700 kilo 48cm doğdu, biraz küçük doğdu ama çok şükür sağlığımız iyi şuan evmizdeyiz büyümeye çalışıyoruz:61:

gözün aydın bebişini sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah:nazar::nazar::nazar:

evet kızLarr üye oLmanız lazım imageshack e 1 dk de oluyorsunuz zaten bende yukleyebilmek için olmak zorunda kaldım :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:eklediğin resmi göremedim ama avatarından gördüm oğluşunu Allah nazarlardan saklasın....sağlıklı uzun ömürler versin inş....çok tatlı maşallah:nazar::nazar::nazar:

Kızlar ben de dün anne oldum sonunda çok güzel bir duygu:66: ayrıntıları eve gittiğimde yazıcağım şuan hastanedeyim:49:

evettt. 21 şubat 2011 saat 15:45 de oğlumuz ALP epüdral anestezi ile 37+5 haftalıkken dünyaya geldi.3850gr,51cm. Anne olmak çok güzel bir duygu.:69:

:nazar::nazar: Hayırlı olsun Allah analı babalı ve sapsağlam büyütsün bebişleriniziii :nazar::nazar:

Darısı başımızaa :69:

canım maşallah allah nazarlardan saklasın,
çok çirkin bi oğlun var...
rabbim bizlere de kucağımıza almak nasip etsin işallah...

Back