- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
Kızlar ben de dün anne oldum sonunda çok güzel bir duyguayrıntıları eve gittiğimde yazıcağım şuan hastanedeyim
![]()
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben de dün anne oldum sonunda çok güzel bir duyguayrıntıları eve gittiğimde yazıcağım şuan hastanedeyim
![]()
![]()
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, darısı hepinizin başınakızım 38 haftalıkken 2700 kilo 48cm doğdu, biraz küçük doğdu ama çok şükür sağlığımız iyi şuan evmizdeyiz büyümeye çalışıyoruz
![]()
çok heveslenmiştim görücem diye ama gözükmüyor canım![]()
siteyi üyeli yapmışlar kızlar ondan kurbağa çıkıyor![]()
canım üyeli derken neüyeliği anlamadım ben:26:
evet kızLarr üye oLmanız lazım imageshack e 1 dk de oluyorsunuz zaten bende yukleyebilmek için olmak zorunda kaldım :)
Face i oLmayan arkadaşLar bebekLeri göremedikLerini yazmışLar işte benim oğLummmmm
![]()
![]()
![]()
Face i oLmayan arkadaşLar bebekLeri göremedikLerini yazmışLar işte benim oğLummmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evettt. 21 şubat 2011 saat 15:45 de oğlumuz ALP epüdral anestezi ile 37+5 haftalıkken dünyaya geldi.3850gr,51cm. Anne olmak çok güzel bir duygu.![]()