2011 Mart Bebekleri Geliyor

slm kızlar ne güzel bebekler yavaş yavaş geliyo valla imreniyorum size bende inş mayıs da doğum yapıcam ama bişey sormak istiyorum sizler sat a göremi doğum yaptnz yoksa ultrason ölçümlerine göremi merak ediyorum benimde ultrasonda çok önde doğumum erkenmi olacak acaba diye size sorayım dedim tekrar hayırlı olsun kızlarrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar ne güzel bebekler yavaş yavaş geliyo valla imreniyorum size bende inş mayıs da doğum yapıcam ama bişey sormak istiyorum sizler sat a göremi doğum yaptnz yoksa ultrason ölçümlerine göremi merak ediyorum benimde ultrasonda çok önde doğumum erkenmi olacak acaba diye size sorayım dedim tekrar hayırlı olsun kızlarrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:

canım ben henüz doğum yapmadım 24ünü bekliyorum
ama sata göre olsaydı 8inde doğum yapmam lazımdı:49::49:
ilk kontrollerde hangi tarih görünüyorsa o oluyormuş sanırım,benim de öyle oldu doktor en başta 24 yazmıştı kağıda ama ben bilmediğimden sürekli ultrason sonucuna göre hesapladım bunca zaman

canım ben henüz doğum yapmadım 24ünü bekliyorum
ama sata göre olsaydı 8inde doğum yapmam lazımdı:49::49:
ilk kontrollerde hangi tarih görünüyorsa o oluyormuş sanırım,benim de öyle oldu doktor en başta 24 yazmıştı kağıda ama ben bilmediğimden sürekli ultrason sonucuna göre hesapladım bunca zaman

yani sen sata göre son günü de geçirdin benm kontrollerde ultrasona göre demediler hiç sadece son gittiğimde oltrasona göre geri çekilmişti tarih ama anlayamadım galiba kişiden kişiye değişiyo canım sen tam olarak kaç haftalıksınki

Azize bizide ekler misin? 09.03.2011 saat 14:02 de sezeryan ile oğlum emir dünyaya geldi,.Kilo:3 940 boyu:51 cm:66:

yani sen sata göre son günü de geçirdin benm kontrollerde ultrasona göre demediler hiç sadece son gittiğimde oltrasona göre geri çekilmişti tarih ama anlayamadım galiba kişiden kişiye değişiyo canım sen tam olarak kaç haftalıksınki

ben 38+3 teyim tabi bu ilk aylardaki ultrasona göre
dediğim gibi zaten beklenen doğum tarihi de ilk verilere göre oluyormuş
sata göre olsa doğum yapmış olmam lazımdı

yani diyelim ben 24. haftada kontrole gittim beklenen dğum tarihi mart 15
30 da gittim mat 5 e çekilmiş
işte bunlar gerçek değil ilk aylardaki kontrolde görülen tarih gerçek ban hem doktorum böyle anlattı hem internette okudum

azize merhaba canım nasılsın?
kızın nasıl?
topik öksüz kaldı valla kimseler yok
iyiyim tatlım çok sağol :16: kızımda iyi büyüyoz yavaş yavaş...gaz sancılarımızda başladı :26: vakit nasıl geçiyo anlamıyom çok yoğunum...
Azize beni eklememişsin:14:

:70: ekliyom canmm...inan fırsat bulamıyom topike bakmaya :25: zamanım bebişle geçiyo şimdi uyududa bi bakıyım dedim.

ben 38+3 teyim tabi bu ilk aylardaki ultrasona göre
dediğim gibi zaten beklenen doğum tarihi de ilk verilere göre oluyormuş
sata göre olsa doğum yapmış olmam lazımdı

yani diyelim ben 24. haftada kontrole gittim beklenen dğum tarihi mart 15
30 da gittim mat 5 e çekilmiş
işte bunlar gerçek değil ilk aylardaki kontrolde görülen tarih gerçek ban hem doktorum böyle anlattı hem internette okudum

cevabın için teşekkür ederim canım benim hep önden gitmişti zaten o zaman erken olacak demekki doğru anladıysam sağlıklı olsunda erken olmasın ama mayıs sonuna çekildi bence tarih bakalım nolacak

Back