- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
azizecim kızım 40+0 da normal doğumla 13 martta 3400gr ve 52 cm doğdu.adı da berrin azra.beni de ekler misin
allzh sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azizecim kızım 40+0 da normal doğumla 13 martta 3400gr ve 52 cm doğdu.adı da berrin azra.beni de ekler misin
bende çok şükür bebeğime sağ salim kavuştum 17 martta 39 haftalıkken genel anestezili sezeryanla dünyaya geldi furkan yağızım..50 cm ve 4000 gr maşallah bnm meleğime ve tüm meleklere
Merhaba, minik kızımda dünyaya gözlerini açtı, 09 mart 2011 de 38+6 da spinal sezeryanla 3310gr doğdu. günler hızla geçiyor ikimizde iyiyiz Maşallah, Kuzularını bekleyen herkeste zamanında kavuşur inşallah, Allah yardımcınız olsun, hem güzel hemde zor günler sizi bekliyor. ama bebeğine kavuşmak gibisi yok, kokusunu duyup, yüzüne bakmak harika bişey
![]()
Rabbim hayırlı etsin inş. canım..Analı babalı sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmek nasip olsun inş.
Gerçekten mükemmel bir duygu insan kokusunu içine çekince herşey gidiveriyor aklından..Rabbime hamd olsun ki bizlere annelik duygusunu tattırdı..Rabbim olmayanlara da isteyenlere de hayırlısı ile nasip eder inş.
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün, bahtları açık olsun minişlerin. hepinize kocaman bir maşallah![]()
[bebişlerimize maşallah
B][/B]
bebişlerrimize maşallah![]()