2011 Mart Bebekleri Geliyor

azizeciğim eklemisin canım elif eylülüm 38+5 te 14 martta sabah 8:40 ta 3700 gram ağırlığında spinal sezeryanla dünyaya geldi çok şükür

Son düzenleme:
Azizeciğim oğlum Ahmet Bulut 8 Mart Dünya Kadınlar gününde 3835 gr genel anestezi ile bana armağan olarak dünyaya gözlerini açtı.. 38+2

Son düzenleme:
azizeciğim eklemisin canım elif eylülüm 38+5 te 14 martta sabah 8:40 ta 3700 gram ağırlığında spinal sezeryanla dünyaya geldi çok şükür

maşallah elif eylüle sağlıkla yaşasın inşallah geçmiş olsun annesi:nazar:

12.03.2011 sabah 04:15 dünyalar tatlısı oğlum dünyaya gözlerini açtı hamd olsun..3790 gr doğdu kuzuşum benim pazartesiyi bekleyemedi =)))

Azize'cim,
Pamuk Prensesim NİL'im,15 Mart 2011 'de , 39+1 de spinal sezaryanla 3900 gr doğdu. :nazar: :nazar::nazar:

Son düzenleme:

Azizeciğim oğlum Ahmet Bulut 8 Mart Dünya Kadınlar gününde 3835 gr genel anestezi ile bana armağan olarak dünyaya gözlerini açtı.. 38+2

12.03.2011 sabah 04:15 dünyalar tatlısı oğlum dünyaya gözlerini açtı hamd olsun..3790 gr doğdu kuzuşum benim pazartesiyi bekleyemedi =)))

14.03.2011 kızım berra'm 3 hafta önce 2900gr saglıklı bir sekilde dünyaya geldi :nazar:

Azize'cim,
Pamuk Prensesim NİL'im,15 Mart 2011 'de , 39+1 de spinal sezaryanla 3900 gr doğdu. :nazar: :nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:maşallah tüm bebişlere:nazar::nazar::nazar:

azizecim bende 37+1 de genel anestezi sezeryan doğum yaptım 26 şubatta

bebeğim 49 cm 3250 gr doğdu adı mert :)

:nazar::nazar::nazar:maşallah elif eylüle
teşekkür ederiz damla teyzesiii. :70: :71:
öznurum maşallah ahmet buluta. Allahım korusun. acık sürpriz yaptı annesine ama değişik bi geliş oldu. hamileliği boyunca annesini hiç üzmedi İnşallah ömrü boyuncada üzmez ve onuda hiç kimse üzemez :nazar: :nazar: :nazar:

maşallah elif eylüle sağlıkla yaşasın inşallah geçmiş olsun annesi:nazar:
teşekkür ederiz hatice teyzesi :71:
Maşallah canım. :nazar:
14.03.2011 kızım berra'm 3 hafta önce 2900gr saglıklı bir sekilde dünyaya geldi :nazar:
Maşallah canım.

Azize'cim,

oyyyy hoşgeldi nilim. kızımla bir gün arayla aynı hastane aynı ameliyathane ve aynı odada geldiniz dünyamıza. sefalar getirdiniz kuzummm. Maşallah sana canım.

ne güzel yazmışsın Sultan Teyzesi.. 1 gun arayla aynı doktor aynı ameliyathane aynı ekip aynı oda :))))
Sen cıktın odadan ben girdim hihiih :)))
Herşey cok güzeldi canım... ELif Eylulumuze ve NİL imize Allahım uzuun ömürler nasip etsin.

ne güzel yazmışsın Sultan Teyzesi.. 1 gun arayla aynı doktor aynı ameliyathane aynı ekip aynı oda :))))
Herşey cok güzeldi canım... ELif Eylulumuze ve NİL imize Allahım uzuun ömürler nasip etsin.

amiiiin canım aminnnn

allah yavrularınızı size bagışlasın kızlar

Back