2011 Mart Bebekleri Geliyor

24 şubat perşembe günü spinal sezaryenle doğum yaptım.2200 gr. 47 cm. doğdu bebeğim.
darısı tüm bekleyenlere.
( lütfen iyi uyuyun enerji depolayın :)) )

24 şubat perşembe günü spinal sezaryenle doğum yaptım.2200 gr. 47 cm. doğdu bebeğim.
darısı tüm bekleyenlere.

maşallah bebişine canım sağlıkla büyütmeyi nasipn etsin allah

doğum yapan herkesin bebişi hayıylı olsun

38+1 de ,3 mart 10:45te, genel sezeryanla ,3150 grm olarak dünyaya geldi Deniz oğlum..ama boyunu yazmamışlar bilemiyorum:44:

38+1 de ,3 mart 10:45te, genel sezeryanla ,3150 grm olarak dünyaya geldi Deniz oğlum..ama boyunu yazmamışlar bilemiyorum:44:

maşallah oğluşuna canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah

40+2 de normal doğumla 4 martta oğluşumuz deniz kerem 3300gr ve 51 cm dünyaya geldirabbim hepimizin kuzularını korusun darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına

darısı tüm bekleyenlere.

40+2 de normal doğumla 4 martta oğluşumuz deniz kerem 3300gr ve 51 cm dünyaya geldirabbim hepimizin kuzularını korusun darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına

hepinizin gözüaydın kızlar...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..maşallah bebişlerinizedarısı başımıza....

maşallah canım deniz keremine allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

kızım 21 martta doğması gerekiyodu ama sezeryan olcağı için 9 marttı tarih 9 da beklemedi 6 martta 3865 gr ve 51 cm olarak doğdu ama bana çok minicik geliyo oğlum iri doğmuştu kızım ufacık sanki

kızım 21 martta doğması gerekiyodu ama sezeryan olcağı için 9 marttı tarih 9 da beklemedi 6 martta 3865 gr ve 51 cm olarak doğdu ama bana çok minicik geliyo oğlum iri doğmuştu kızım ufacık sanki

Azizecigim bizi de ekler misin
Beliz 36+5 epidural sezeryan 1mart

kızlarrr tebrik ediyorum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

bebeğini sağlıkla kucağına alan herkesin gözü aydın :) allah analı babalı büyütsün darısı benim gibi bekleyenlerin başına . sizleri okudukça ben heyecanlandım. bugün doktor da son randevumuz var, bakalım bize de bir sezeryan tarihi verecek. sabırsızlıkla bekliyorum kızlar oğlumu kucağıma alacağım anı

Amiiiiin inş.

Evet insan son zamanlarda daha bir sabırsız oluyor heyecan doruğa çıkıyor bende pazartesini heyecanla ve korku ile ipleee çekiyorum

Amiiiiin inş.

Evet insan son zamanlarda daha bir sabırsız oluyor heyecan doruğa çıkıyor bende pazartesini heyecanla ve korku ile ipleee çekiyorum

da da pazartesi olarak verdi tarihi ama bu sabah iptal etti ve salıya dedi iyice sabırsızlanmaya başladım. bakalım bizimki bekleyecek mi:44:

azizecim oğluşum 38+1de spinal sezeryan ile doğdu kilomuz 3610 gr. 54cm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…