biz geldkkkkk
2 mart çarşamba 38+3 de epidrual sezeryanla kavustuk nazlı kelebegimize
3150 gr 49cm dogdu melegim bizi de yazıverin listeye
3 mart perşembe günü 09:55 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi,3.060 gram 49 cm.
3 mart perşembe günü 09:55 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi,3.060 gram 49 cm.
24 şubat perşembe günü spinal sezaryenle doğum yaptım.2200 gr. 47 cm. doğdu bebeğim.
darısı tüm bekleyenlere.
( lütfen iyi uyuyun enerji depolayın :)) )
maşallah bebişine canım sağlıkla büyütmeyi nasipn etsin allah
doğum yapan herkesin bebişi hayıylı olsun
38+1 de ,3 mart 10:45te, genel sezeryanla ,3150 grm olarak dünyaya geldi Deniz oğlum..ama boyunu yazmamışlar bilemiyorum:44:
24 şubat perşembe günü spinal sezaryenle doğum yaptım.2200 gr. 47 cm. doğdu bebeğim.
darısı tüm bekleyenlere.
( lütfen iyi uyuyun enerji depolayın :)) )
doğum yapan herkesin bebişi hayıylı olsun
38+1 de ,3 mart 10:45te, genel sezeryanla ,3150 grm olarak dünyaya geldi Deniz oğlum..ama boyunu yazmamışlar bilemiyorum:44:
40+2 de normal doğumla 4 martta oğluşumuz deniz kerem 3300gr ve 51 cm dünyaya geldirabbim hepimizin kuzularını korusun darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına
40+2 de normal doğumla 4 martta oğluşumuz deniz kerem 3300gr ve 51 cm dünyaya geldirabbim hepimizin kuzularını korusun darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına
kızım 21 martta doğması gerekiyodu ama sezeryan olcağı için 9 marttı tarih 9 da beklemedi 6 martta 3865 gr ve 51 cm olarak doğdu ama bana çok minicik geliyo oğlum iri doğmuştu kızım ufacık sanki
Azizecigim bizi de ekler misin
Beliz 36+5 epidural sezeryan 1mart
bebeğini sağlıkla kucağına alan herkesin gözü aydın :) allah analı babalı büyütsündarısı benim gibi bekleyenlerin başına . sizleri okudukça ben heyecanlandım. bugün doktor da son randevumuz var, bakalım bize de bir sezeryan tarihi verecek. sabırsızlıkla bekliyorum kızlar oğlumu kucağıma alacağım anı
Amiiiiin inş.
Evet insan son zamanlarda daha bir sabırsız oluyor heyecan doruğa çıkıyor bende pazartesini heyecanla ve korku ile ipleee çekiyorum
azizecim oğluşum 38+1de spinal sezeryan ile doğdu kilomuz 3610 gr. 54cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?