2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bu hafta başlayacam tuvalete artık biz 2 gün hastanede yattık kusma ve şiddeti ishal kusması bitti ama ishal devam ediyor geçecek inşallah ofya nerden nasıl başlayacam :KK50:

eda dan teyzelerine:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $130506-2156.jpg
    $130506-2156.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $130505-1723.jpg
    $130505-1723.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf0622.jpg
    $Fotoğraf0622.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0620.jpg
    $Fotoğraf0620.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 78
  • $130501-1843.jpg
    $130501-1843.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
eda dan teyzelerine:nazar::nazar::nazar:

ablacım sızede cok gecmıs olsun cumartesı bızım oglanda oyleydı ogrene kadar kustu oglen uykusuna yattı kalktı allahtan kusması kesılmıstı.dunde ıshal oldu.ortalıkta bı salgın var galıba.yavrum ya allahım onların acılarını gostermesın bıze.masallah benım kızıma neguzel olmus pastası nıce mutlu saglıklı yaslara prenses

ablacım sızede cok gecmıs olsun cumartesı bızım oglanda oyleydı ogrene kadar kustu oglen uykusuna yattı kalktı allahtan kusması kesılmıstı.dunde ıshal oldu.ortalıkta bı salgın var galıba.yavrum ya allahım onların acılarını gostermesın bıze.masallah benım kızıma neguzel olmus pastası nıce mutlu saglıklı yaslara prenses

sizede geçmiş olsun :KK43:sedacım rabbim korusun kuzularımızı bizim aslında 26 şubat busene şaşalı yapamadım cenazemiz oldu kardeşim sürpriz yaptı bize

Haticecim edaya çok geçmiş olsun.Bende başlıycam ama yagmurlar başladı hava serinledi.3-4 güne hava açsın ama nerden nasıl başlıycam bende bilmiyorum.Biçok şey okudum ama nasıl uygulayacagım bakalım:KK31:

Sedaemirg sizede geçmiş olsun.

merhaba kızlar ya benim bi sorunum var oğlum 26 aylık oldu sizler vitamin balık yağı vs. kullanıyormusunuz???? oğlum 2 yaşına girmeden kontrole gittiğimizde 15 kilo idi ama şu son 2 ayda kilo verdi çok değil ama boyu falan uzadı sanırım biraz doktorumuz istersen kullan demişti o zman gerek görmedim ama acaba kullansam faydası olurmu hani kilo için değilde.kullanmadım diye pişmanlık yaşarmıyım.ne tavsiye ediyorsunuz.

merhaba kızlar ya benim bi sorunum var oğlum 26 aylık oldu sizler vitamin balık yağı vs. kullanıyormusunuz???? oğlum 2 yaşına girmeden kontrole gittiğimizde 15 kilo idi ama şu son 2 ayda kilo verdi çok değil ama boyu falan uzadı sanırım biraz doktorumuz istersen kullan demişti o zman gerek görmedim ama acaba kullansam faydası olurmu hani kilo için değilde.kullanmadım diye pişmanlık yaşarmıyım.ne tavsiye ediyorsunuz.

ben kullanmıyorum suanlık gereklı gormuyorum benım oglumda 16 kılo saglıgı yerınde allaha sukur boyları uzadıgı için bızlere zayıf gelıyo.faydası olurmu cnm onuda bılmıyorum.

bız ıyıyız cnm sen nasılsın cok gecmıs olsun.nezmandır gırmyodun sebebı bellı oldu.valla cnm kımseden ses cıkmıyo mart ayında herkes burdaydı mart ayı bıttı herkeste gıttı.kımsede bısey soymıyo bakalım kısmet artıkkkk

Eve canım çok fenayım valla..Emar sonucu yarın randevu diğer hafta cuma bakalım ne diyecekler..

Hadi hayırlısı inşallah

Haticecim edaya çok geçmiş olsun.Bende başlıycam ama yagmurlar başladı hava serinledi.3-4 güne hava açsın ama nerden nasıl başlıycam bende bilmiyorum.Biçok şey okudum ama nasıl uygulayacagım bakalım:KK31:

ebrucum çok zor bir süreç bizi bekliyor inşallah atlatırız artık bizimle birlikte götürecez tuvalete çiş geldi kaka geldi deyip korkularını atmaları lazım

kızlar bak istanbul buluşması yapamadık bir türlü bu pazar yani 19 mayısta arkadaşımın yanına izmit buluşmasına gidiyorum ordaki annelerle buluşacaz sweet_dropla özellikle çok heyecanlıyım keşke sizlerde olsaydınız

ben antalyada ela qualıty resort çok iyi diyolar ama kararsızım ...
deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba can'lar ne yapıyorsunuz nasılsınz..

Paşalar prensesler ne alemdeler =))

En önemlisi TUVALET EĞİTİMİ Ne durumda bayanlar başladınız mı.. ?

ben dün niyetlendim ve başladım çooooooooooooooooooooooooooooooooook zor :KK37::KK37::KK37:

kızlar bak istanbul buluşması yapamadık bir türlü bu pazar yani 19 mayısta arkadaşımın yanına izmit buluşmasına gidiyorum ordaki annelerle buluşacaz sweet_dropla özellikle çok heyecanlıyım keşke sizlerde olsaydınız
Ne güzel canım.Mert paşada büyümüştür.Nasıl geçti damlayla buluşmanız?Kimler vardı bizden başka?
Merhaba can'lar ne yapıyorsunuz nasılsınz..

Paşalar prensesler ne alemdeler =))

En önemlisi TUVALET EĞİTİMİ Ne durumda bayanlar başladınız mı.. ?

ben dün niyetlendim ve başladım çooooooooooooooooooooooooooooooooook zor :KK37::KK37::KK37:

Bizde başladık canım sroma sabır işi.Ptesi öglen karar verip birden başladık bizde.İlk gün kakasını oturagına yaptı.Ama o günden beri kabızdı.Çişini oturaga yapıyor ama kakasını yapmadı bi daha.Bugün lagman yaptık ve biraz yaptı.Yıkayıp uyuttum.Gece :nazar:kuru kalkıyor sabah hemen oturaga yapıyor çişini.Şimdilik iyi gidiyor bakalım ama çok inatlaşıyor oy üzden fazla üzerine gitmiyorum.Bakalım daha ne kadar sürecek.

ebrucum süper geçti mert çok yakışıklı olmuş damla çok tatlı mayıs annelerinden iki kişi vardı

sınavlardan tuvalet eğitimine başlayamadım :KK50:ama kesin pazar başlıyorum:KK47: annem bu gün denemiş yarım saat klozette oturmuş çiş yamamış :KK43:odaya gelmiş halıya işemiş:KK52:sonra ben akşam oturttum klozete çişini yaptı:KK9:

Tuvalet eğitiminde bugün 5. günümüz.Çişi çözdük gibi, inatlaşma bitti,Oturagı fırlatmıyor oturup çişini yapıyor,sabah altı kuru kalkıyor ve uyanınca çişini yapıyor.Ama hala kendi anne çişim var demiyor.Ben ara ara oturagına oturtup hadi çiş yapalım diyorum.İnş. onuda söylüycek.Çünkü gün günden artık bezin olmadıgını ve oturagına yapacagını ögreniyor ve kafasında yer ediyor.kakasını ilk gün akşam oturaga yaptı.Sonra 4.gün lagma yaptım öylelikle kiloduna yaptı dün.Bakalım yine kabız olacak mı kendisini sıkacak mı?Yoksa kakasını rahat bırakıp normal yapabilecek mi?Kolay gelsin kızlar.Keşke geçen yaz ögretseydim oyun sanıp daha kolay ögrrenirdi eminim:KK31:

X