2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

toplaşalım diyorsun yaniiiiii =))) haydi kızlar gelmek isteyenler ufaktan bir liste yapalım ama mümkün ise 23 nisandan sonra olsun benim annem ve ablam gelecek =))) ay sonuna da eşimin kuzenin düğünü var :KK43:(

mayıs ilk haftası yapsak mı acep =)))

ewet cnm nasılda anladın:)))))))mayısın bırıncı yada 2.haftası olabılır cnm havalar bıraz daha ısınır hem.kadıkoyde buusalım mı kızlar ne dersınızz

slm kızlar edayla uğraşmaktan giremiyomki bide ev tadilatta ısı yalıtımı yaptırıyoz bahçe komple yeniden fayans olacak ustalar birtürlü gelemedi boya badana 17siinde sideden bacım gelecek herşey allak pullak çok şükür edanın parmağı daha iyi dikişler alındı taçsızım ablana çok geçmiş ols bende mayısı bekliyorum tuvalet için havalar ısınsın eda bez istemiyor artık inşallah kolay atlatırız buluşma ayarladığınızda bana yakın olusanız gelmek görmek isterim sizi

benımkıde bez ıstemıyo ama soylemıyo.lazımlık aldım alıstırma kılotlarından aldım bırtek o aparattan almadım onuda enkısa zamanda alıcam.ins cnm ya.ablacım sen kadıkoye gelebılırmısın.bızde senı gormek ıstıyoruz

slm cnm naber nasılsın.ben daha baslamadım:KK43:((((((emire soruyorum oglum cıs varmı dıye kacıyo bısey demıyo ama buyuk tuvaletını yapınca anne kaka dıyo bende lazımlık aldım ama suanlık sadece oyun oynamak ıçın kullanıyo:)))))))

İyi diyelim iyi olalım canım bu aralar belim yine kötü oldu fıtık ne zor bir hastalıkmış ya :KK43:( sen nasılsın kuzum meleğin nasıl annesi =))

aynen benim ki almış salona getirmiş geçen gün üzerinde eşofman totosunda bez oturmuş anneee ben ee yapıyorum diyor gel oğlum çıkaralım bezi dedim tamam dedi çıkardım oturdu anne acıyo popo dedi kalktı sıpa :KK70:

havalr ısınmadan da mıllet dısarıya bıyerlere gıdebılır sados havalrın ısınmasını beklemezler yanı.benım soylemek ıstedıgımı arkadaslar anladıııı

hehehhe :KK9::KK9::KK9::KK9:

ewet cnm nasılda anladın:)))))))mayısın bırıncı yada 2.haftası olabılır cnm havalar bıraz daha ısınır hem.kadıkoyde buusalım mı kızlar ne dersınızz

hehehe anlamaz mıyımmmmm kuzumm =)))

bana uyar eşimden şüpheliyim ama şansımı deneyeceğimmmm =))) ben pendik de oturuyorummm =))) gelin pendik de buluşalım hehehhe :KK70: :KK70: :KK70: Çok fenayım demiiiii =)))

İyi diyelim iyi olalım canım bu aralar belim yine kötü oldu fıtık ne zor bir hastalıkmış ya :KK43:( sen nasılsın kuzum meleğin nasıl annesi =))

aynen benim ki almış salona getirmiş geçen gün üzerinde eşofman totosunda bez oturmuş anneee ben ee yapıyorum diyor gel oğlum çıkaralım bezi dedim tamam dedi çıkardım oturdu anne acıyo popo dedi kalktı sıpa :KK70:

ıyıyım cnm bende napıyım.cok gecmıs olsun cnm.inş zamanla alıscaklarrr

havalr ısınmadan da mıllet dısarıya bıyerlere gıdebılır sados havalrın ısınmasını beklemezler yanı.benım soylemek ıstedıgımı arkadaslar anladıııı

bizde anladık heralde çocuklarla pek çıkılmıyor havalar ısınmadan ben ondan dedimde siz havalar ısınınca kızlarla buluşacaksınız.....

esın ızın vermezmı.cnm pendık ama 2.5 saat.ewet fenasınnnnnn:)))))))))

muhtemel ama şansımı denerim =)) bneim canavar pek durmuyor tek izin vermez muhtemel ama olsun şansımı denerim..Pendik olur ise ama valla o zaman tutamaz beniiiiiiiiiiiii heheh =)))

Şaka bir yana gerçekten eşim değişik bir insan karşıda akrabalarım var tek göndermez..3 yıldır hiç tek gitmedim göndermiyor..Yakınlarda olur ise gelirim inşallah..

muhtemel ama şansımı denerim =)) bneim canavar pek durmuyor tek izin vermez muhtemel ama olsun şansımı denerim..Pendik olur ise ama valla o zaman tutamaz beniiiiiiiiiiiii heheh =)))

Şaka bir yana gerçekten eşim değişik bir insan karşıda akrabalarım var tek göndermez..3 yıldır hiç tek gitmedim göndermiyor..Yakınlarda olur ise gelirim inşallah..

benımkıde durmuyo napalımmm :)))))))))yaaaaaaaaaaa nıye oyun bozanlık yapıyosunnnnnn

nıyekı havalar sogukkende bı avmye gıdelebılıyor cocuklarla.ewet bulusucaz bakalımmmm......

Evet gidiliyor,biz hep gittik mesela da senn niye orda takılı kaldın anlamadım "soru çok basit havalar ısınınca ne olur herkez sokagamı çıkar"...yani kötü niyet yok soru bu sadece,cevabı da aldım havalar ısınırr kızlarla buluşulur..

kızlar mayısın 4 ile 5inde sınav var ondan sonraki hafta olsun gelirim tabi canım kadıköye canınız sağolsun hepimiz birbirimize bir adım gelelim :KK9:

kızlar mayısın 4 ile 5inde sınav var ondan sonraki hafta olsun gelirim tabi canım kadıköye canınız sağolsun hepimiz birbirimize bir adım gelelim :KK9:

evet canım sınav haftası olmasa iyi olur. Bende gelmek istiyorum. Kısmet olursa tabii.Birde çocuklarla girebileceğimiz uygun ortamlar bulabilirsek çok daha iyi olur. Bezlerinin rahat değiştirilmesi ,beslenmeleri vs. gibi:44

evet canım sınav haftası olmasa iyi olur. Bende gelmek istiyorum. Kısmet olursa tabii.Birde çocuklarla girebileceğimiz uygun ortamlar bulabilirsek çok daha iyi olur. Bezlerinin rahat değiştirilmesi ,beslenmeleri vs. gibi:44

kadıkoyde optımum dıye bıtane avm var oraya da gıdebılırız cocuklarla ıyı olurr.))))))))))))))

X