2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tuvalet eğitiminde bugün 5. günümüz.Çişi çözdük gibi, inatlaşma bitti,Oturagı fırlatmıyor oturup çişini yapıyor,sabah altı kuru kalkıyor ve uyanınca çişini yapıyor.Ama hala kendi anne çişim var demiyor.Ben ara ara oturagına oturtup hadi çiş yapalım diyorum.İnş. onuda söylüycek.Çünkü gün günden artık bezin olmadıgını ve oturagına yapacagını ögreniyor ve kafasında yer ediyor.kakasını ilk gün akşam oturaga yaptı.Sonra 4.gün lagma yaptım öylelikle kiloduna yaptı dün.Bakalım yine kabız olacak mı kendisini sıkacak mı?Yoksa kakasını rahat bırakıp normal yapabilecek mi?Kolay gelsin kızlar.Keşke geçen yaz ögretseydim oyun sanıp daha kolay ögrrenirdi eminim:KK31:

kolay gelsin ebrucum bizimde 2ci günümüz sadece ikidefa fayansa çişini yaptı artık klozete oturuyor raghat kakayı denemedik yapmıyor:KK50:sadece çiş bakalım nolacak ben geçen yaz öğretmiştim aslında 1haftada ama sonra işe başlayınca tekrar bağladım çok pişmanım:KK43:

ya kızlar ne güzel geçmişsiniz tuvalet eğitimine ben sinir hastası olucam yakında. sanırım çok erken başaldığım için korkuttum kesinlikle oturmuyor tuvalete ne de lazımlığa.asıl sorun hala tam olarak cümle kurup konuşmuyor.sizin çocuklarda varmı böle bi problem.yoksa sadece benim çocummu bu kadar geç kaldı.kelime olarak her şeyi tekrar ediyor ama cümle kurmuyor.şarkıları tamamen söyliyebiliyor.bir çok markayı okuyabiliyor.sayıları sayabiliyor.ama anne su ver demiyor.baba geldi demiyor.bilmiyorum artık tamamen güçsüz hissediyorum kendimi nerde hata yaptım yada yapıyorum.

ya kızlar ne güzel geçmişsiniz tuvalet eğitimine ben sinir hastası olucam yakında. sanırım çok erken başaldığım için korkuttum kesinlikle oturmuyor tuvalete ne de lazımlığa.asıl sorun hala tam olarak cümle kurup konuşmuyor.sizin çocuklarda varmı böle bi problem.yoksa sadece benim çocummu bu kadar geç kaldı.kelime olarak her şeyi tekrar ediyor ama cümle kurmuyor.şarkıları tamamen söyliyebiliyor.bir çok markayı okuyabiliyor.sayıları sayabiliyor.ama anne su ver demiyor.baba geldi demiyor.bilmiyorum artık tamamen güçsüz hissediyorum kendimi nerde hata yaptım yada yapıyorum.

hiç biryerde hata yapmadın herşeyin zamanı var sorun yok çocuğunda sadece tembel olabilir öğrenecek sen ona nesneleri tanıt ben edaya bu hafta çiftleri tanıtıyotrum mesela masa 2tane kapı bardak sandaliye eline anahtar verdiğimde sandaliyeye koy derken eda hep aynı sandaliyeye koyuyordu bunu farkettim ve her eşyadan farklı ikitane var olduğunu bilsin diye bu hafta işimiz o yani seninkide yavaş yavaş öğrenir panik olma canım sakın

hatıceablacım bulumada resımcekmedınız mı?onları bızımle paylasmadın.nasıl gectı bulusmanız?bız hala bulusamadık bu gıdıslede bulusamıycaz galıba?

Canım her çocuk farklıdır.Kimseyle yavrunu kıyas etme.Rabbim neye ne zamn izin verirse o zamn konuşur o zaman yürür o zaman emekler ....Bugün 15 .günümüz tuvalate egitiminde.Kimi 1 haftada kimi 10 günde ögretmiş.Ama 1 ay ve 2 ayda ögrenende varmış okudugum kadarıyla.Yani herkeste farklıı.Benim oglum erken konuştu ingilizce şarkı bile söyülüyor.Ama anne çiş var kaka geldi demedi 15 gün boyunca istese der ama inat ediyorlar.Sabırlı olmak şart öncelikle!5 günde çişini ögrendi ve ne gece ne gü
nzü çişini atına yapmadı çok şşükür:nazar:Ama kakayı daha dün ilk kez lazımlıgına yaptı.O kadar sevindim ki.Bu bile bi adım bi başarı.2 hafta sonra belki tamamen tamamlamış olucaz.Belki 3 gün sonra anne kaka çiş var diycelk.Günden güne ögreniyorlar ögretmek istedigimizi.Yaz zaten bırak kısa programda yıaknıp 5 dk da kuruyacak zaten.Onların saglıgı sıhhati yernde olsun da varsın kilot yıkalayım.İlk 5 gün kilot yetiştirememiştim.Elbet ögrenecek annesi kim varkki büyümüşte altına yapıyor dimi ama:KK1:Hadi kolay gelsin hepimize.Gelişmeleri burda paylaşalım olur mu canım?

hatıceablacım bulumada resımcekmedınız mı?onları bızımle paylasmadın.nasıl gectı bulusmanız?bız hala bulusamadık bu gıdıslede bulusamıycaz galıba?

sen iste sedacım çok güzel geçti izmit buluşmamız

Eklentiler

• $487548_408849142555309_1281557238_n.jpg
    $487548_408849142555309_1281557238_n.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 90
  • $923162_10151595507638936_485866740_n.jpg
    $923162_10151595507638936_485866740_n.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 89
  • $933999_408849835888573_2019942036_n.jpg
    $933999_408849835888573_2019942036_n.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $945460_10151595505548936_247890965_n.jpg
    $945460_10151595505548936_247890965_n.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 79
biz tuvalet eğitiminde 1haftayı geride bıraktık bugün çok şükür hep lazımlığa yada klozete yaptı:KK9: ilkdefa şortuna yapmadı:KK9: inşallah 1haftaya kadar tamamen alışır gece istemiyor bez aslında hatta bazen hiç çiş yapmamış oluyor sabah açtıgımda yada uzun dışarda kalacaksak bağladığımda

Hatice ,canım :nazar:edamıza.İnş. 1 haftaya tamamlarsınız.Biz 19.günde tamamladık sanırım.Kakasınıda çişinide oturagına ve 2 günüdr klozate başladık.Bu tamamladıgımız anlamına geliyıor dimi:KK52:Ama yine dışarı çıkarken çok korkuyorum sanki altına yapıcakmış gibime geliyor:KK1: Hangisi damla resimde canım?Diger arkadaş kim?Ayy çok özendim size valla:KK16:

Hatice ,canım :nazar:edamıza.İnş. 1 haftaya tamamlarsınız.Biz 19.günde tamamladık sanırım.Kakasınıda çişinide oturagına ve 2 günüdr klozate başladık.Bu tamamladıgımız anlamına geliyıor dimi:KK52:Ama yine dışarı çıkarken çok korkuyorum sanki altına yapıcakmış gibime geliyor:KK1: Hangisi damla resimde canım?Diger arkadaş kim?Ayy çok özendim size valla:KK16:

buz mavi kotlu olan saçlar sarı ve kısa damla koyu mavi pantolon olan mayıs annelerinden tuğba sakaryadan geldi yine mayıs annelerinden yasemin ama o resimde yok canım kapalı olan benim zaten inan bende dışarı çıkarken korkuyorum uzun kalacaksam dışarda bez takıyorum ama hemen hemen tamamladık artık 2gündür kakasınıda klozete yapıyor ve anne çiş diyebiliyor artık çok şükür zor olanı başardık inşallah herkes başarır

Son düzenleme:
Selam kizlar burayi unutmusum ben ya. Hatirladigima cok sevindim ama gelirim artik sik sik insallah buraya, bizde furkan yagizla cis olayindayiz hayirlisi bakalim

Selam kizlar burayi unutmusum ben ya. Hatirladigima cok sevindim ama gelirim artik sik sik insallah buraya, bizde furkan yagizla cis olayindayiz hayirlisi bakalim

gel canım gelin özlüyoruz sizleri buradaki sohbetleri bir başkaydı furkanım öğrenir inşallah hemen çişini bizim bitti şükürler olsun artık kızım rahatça anlatıyor derdini

Arkadslar benimde bugün aklıma geldi burası nasılsınız umarım herkes iyidir biz furkan utku yla tuvalet eğitimine başladık aslında bitti sayılır ama dışarıya çıkarken tedirgin oluyorum bu arada benim doğuma az kaldı dua edin

Arkadslar benimde bugün aklıma geldi burası nasılsınız umarım herkes iyidir biz furkan utku yla tuvalet eğitimine başladık aslında bitti sayılır ama dışarıya çıkarken tedirgin oluyorum bu arada benim doğuma az kaldı dua edin

allah yardımcın ols bende çok korkuyordum ama alıştım artık doğumda yakın rabbim çabuk kurtarsın sağlıkla oğlunu kucağına al canım

Son düzenleme:
X