2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canlarrrr ramazandan 1 hafta önce evde tadilat başladık daha bir kaç gün oldu biteli bilgisayarım kurulu değildi daha dün kurdum..Nasılsınız kuzular nasıl sağlıkları iyidir inşallah..

benim belim beni öldürdü ya fıtık hepten bacağıma vuruyor :KK43:(( sürekli uyuşuk ağrılarım çok :KK43:(

ben renglim çok düzensiz diye doğum kontrol hapı başladım daha öncede kullanmıştım yazz hiç bir şikayetim olmadı..Ama bu defa mide bulantısı ishal ve 2 ayda 4,5 alınca bıraktım kilolarda kaldı mı üzerimde 28 eylül de kayınbiraderin düğünü var ne yapacağım bilmiyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Selam canlarrrr ramazandan 1 hafta önce evde tadilat başladık daha bir kaç gün oldu biteli bilgisayarım kurulu değildi daha dün kurdum..Nasılsınız kuzular nasıl sağlıkları iyidir inşallah..

benim belim beni öldürdü ya fıtık hepten bacağıma vuruyor :KK43:(( sürekli uyuşuk ağrılarım çok :KK43:(

ben renglim çok düzensiz diye doğum kontrol hapı başladım daha öncede kullanmıştım yazz hiç bir şikayetim olmadı..Ama bu defa mide bulantısı ishal ve 2 ayda 4,5 alınca bıraktım kilolarda kaldı mı üzerimde 28 eylül de kayınbiraderin düğünü var ne yapacağım bilmiyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

geçmiş olsun canım :KK50:çok üzüldüm kiloları dert etme gider

slm kızlar inşallah bebeklerde sizlerde iyisinizdir :KK9:
uzun zamandır yazmadım buraya ama aklıma geldi benim durumumda olan varmı bakayım dedim
prensesim kreşe başladı çok erken biliyoorum ama istediği için verdik hem kardeşi doğmadan önce biraz olsun sosyal çevre edinsin istedik şimdilik sıkıntı yok umarım öyle de devam eder :nazar::nazar:
gönlümden düşününce çok üzülüyorum gitmesin diyorum ama mantıkende düşününce çalışsaydım mecbur gidecekti en azından şimdilik haftada 3 gün gidiyor ayy ne bileyim inşallah iyi yapıyorumdur:KK37:

oo kimsecikler yok

kızlar ben çok özledim siziiiiii

Çocuklar nasıl kuzular prensesler iyiler inşallah

kızlar 2. çocuk düşünen var mı benim canım çok çekiyor hehhehe :KK9::KK9::KK9::KK9:

Merhaba kızlar nasılsiniz beni hatırladınız mi?kızlar bizim evde internet yok o nedenle çok uzaklaştım hepinizden ama hepinizi çok özledim.kuzular nasillar ? Bizim bakıcımız bırakınca tekrar birini bulmak zor geldi krese başladı oğlum bazen iyi bazen kötü.alisacak inşallah .Allaha emanet olun
Herkesi çok öpüyorym

Merhaba kızlar nasılsiniz beni hatırladınız mi?kızlar bizim evde internet yok o nedenle çok uzaklaştım hepinizden ama hepinizi çok özledim.kuzular nasillar ? Bizim bakıcımız bırakınca tekrar birini bulmak zor geldi krese başladı oğlum bazen iyi bazen kötü.alisacak inşallah .Allaha emanet olun
Herkesi çok öpüyorym

Kendi adıma unutmadım :KK66:)

benim paşazadem şükür iyi kış geldi hastalıklarda ufaktan boy göstermeye başladı ama :KK43:(

Rabbim yardımcın olsun canım..

yineeee kimsecikler yok kızıyorum heee :KK14::KK14:

merhaba kızlar, nasılsınız kuzular nasıl umarım herkes iyidir.faceden sonra dağılan topik :KK43: kimsecikler yok :KK43::KK50:

Çok güzeldi topigimiz ama face herşeyi bitirdi :KK43:(işe başladım 2 ayı geçti. Çok zorlandık Oglumla.ok ağladı hırçınlaştı ısırmaya başladı. Şimdi daha iyi gibi :KK43:(çok zormuş anne olup çalışmak .
Posedion: seni çık iyi tanıyorum ne güzel konuşuyorduk:KK43:çalışan ve kreşe veren anne olarak ne önerirsin bana

Günaydınnnnn..Bugünü Rabbim bizlere hayırlı bir gün eylesin..

Kızlar ben çok özledim burada dolu dolu sohbet etmeyi..Nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzular nasıl kuzular :)

2. bebeği olanlar , hamile olanlar , 2. yi düşünenler var mı hiç haberimiz yok birbirimizden :KK43:

Şenlensin artık burasıııı =))))

Son düzenleme:
Günaydınnnnn..Bugünü Rabbim bizlere hayırlı bir gün eylesin..

Kızlar ben çok özledim burada dolu dolu sohbet etmeyi..Nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzular nasıl kuzular :)

2. bebeği olanlar , hamile olanlar , 2. yi düşünenler var mı hiç haberimiz yok birbirimizden :KK43:

Şenlensin artık burasıııı =))))

Keşke canım.kreş konusunu 2. çocuğu hangi oyunları vs bi sürü konuşacak konu var ama kimse yok:KK19:

Hadi kızlar eski günlerdeki gibi paylaşım yapalım. Oyun etkinlikleri kreş bi sürü konumuz var. Emir masal kitaplarına bayılıyor. Her Akşm masal okuyorum. Hayal gücü güçlü ve işe başladığımdan beri daha aktif daha özgüvenli daha atılgan:KK16:dogum günlerimiz geliyor. Geçen sene Pepeydi. Bu sene örümcek adam pastası peçetesi ve tişörtü olucak büyük ihtimal.szler ve kuzular nasıl

Ben cok zorgunler gecirdim sizleri cok ozledim edanin 19 eylulde velayeti babaya verildi 24 martta yine velayet davamiz var hafta ici babada hafta sonu bende babam kalp krizi gecirdi zor gunler gecirdik iyi sukur ama kalp hastasi oldugunu ogrendik 26 subat edanindogum gunu oyle sasali bisey yapmayacam budefa sizler nasilsiniz

X