- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
daha nice senelere canim
amiiiin inşallah..Rabbim meleklerimizi esirgesin..Bizlere bağışlasın kuzularımızıııı =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha nice senelere canim
Bugün Oğlumun 2. Yaş Günü..
Rabbimin Kadınlara verdiği en güzel en büyük Nimet Anne Olmak..Rabbime ŞÜkürler olsun Cennetin KOkusunu bu Cihanda İÇimize Çekmeyi Nasip Etti..
2 Yıl önce bugün bu saatlerde öpmeye bile kıyamaz iken şimdi oğlum annemmmm diyor ve boynuma sarılıp öpücüklere boğuyor..Zaman gerçekten hızlı geçiyor =)) Daha bu sabah babasını dizine yatırmış başını okşuyordu..Minik erkeğimmm benim iyi ki Rabbim seni bize nasip etmiş..
Eki Görüntüle 655372 Eki Görüntüle 655371 Eki Görüntüle 655373
bakın bakalım beğenecek misiniz =)))))))
nazarla başladım valla canım ellerin kolların dert görmesin olişinde çok daha uzun seneler görsün harika bir masa afiyet bal şeker şifa olsun bu arada pastanızda değişik ve güzel olmuş içine sinsin
[ı]
canımmm sağol kuzum
Valla şey kem küm resimler sadece amaaa istersenn bir gün gel bana en kralından hazırlarım sana güzel mamalar =))) [/ı]
Canım arkadaş olrak ekleseydim sizi unutmuşum.Zayıflama topigine önceki ve sonraki hallerimi koydum geçen gün ama sadece arkadaş grupları görebildi.Dur ekliyeyim szileri bi dahaki sefere görürsünüz.Buraya koymama eşim izin vermiyor.Ama albüme koyunca silinebiliyor.
Canım pazar sabahı koyup akşamı sildim.Eşim 1 günlügüne izin verdiB daha koydugumda söz haber vericem.Payını unuttum toplanırsak yaparım seve sevecnm ya goremedım nasıl bakabılırımmmmm
Saol caanım.Senin yavrununda d günü kutlu olsun.Kalabalıkla ilgilenmekten tabak hazrlamktan bişi anlamadan bi bakmışım bitmiş herkes gitmiş bulaşıklar sana bakıyorcnm gerçekten pasta harika görünüyor. bende pasta siparişini bugün verdim.yarın d.günümüz çok heyecanlıyım.biran önce atlatsak kazasız belasız biraz kalabalık olucak bakalım nasıl başa çıkıcam.hazırlıklar tam gaz devam 2 dk. bakıyım dedim siz neler yapıyorsunuz.herkesin bebişleri iyiki doğdunuz bu arada.nice senelere.
afiyet bal şeker olsun canımmmm =))
Canım pazar sabahı koyup akşamı sildim.Eşim 1 günlügüne izin verdiB daha koydugumda söz haber vericem.Payını unuttum toplanırsak yaparım seve seve
tamam cnm.ozaman bı an once toplanalımmmmmm :))))))))) dermışımmmmm