2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün Oğlumun 2. Yaş Günü..

Rabbimin Kadınlara verdiği en güzel en büyük Nimet Anne Olmak..Rabbime ŞÜkürler olsun Cennetin KOkusunu bu Cihanda İÇimize Çekmeyi Nasip Etti..

2 Yıl önce bugün bu saatlerde öpmeye bile kıyamaz iken şimdi oğlum annemmmm diyor ve boynuma sarılıp öpücüklere boğuyor..Zaman gerçekten hızlı geçiyor =)) Daha bu sabah babasını dizine yatırmış başını okşuyordu..Minik erkeğimmm benim iyi ki Rabbim seni bize nasip etmiş..

iyiki canım iyiki rabbim hediye etmiş size uzun sağlıklı senelerede inşallah mutlu yıllar paşama :):nazar::nazar::nazar:

:nazar: nazarla başladım valla canım ellerin kolların dert görmesin olişinde çok daha uzun seneler görsün harika bir masa afiyet bal şeker şifa olsun bu arada pastanızda değişik ve güzel olmuş içine sinsin

Sağol tatlımmm..Amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah cümlemizin kuzularını bağışlasın Rabbim..

Değişik olduğu kesin =))) ama ne bileyim artık geçti zaten canım artık seneye Rabbim ömür sağlık verir ise..

$DSCF7253.jpg $DSCF7260.jpg $DSCF7265.jpg $DSCF7281.jpg $DSCF7278.jpg $DSCF7286.jpg $DSCF7266.jpg

Canım arkadaş olrak ekleseydim sizi unutmuşum.Zayıflama topigine önceki ve sonraki hallerimi koydum geçen gün ama sadece arkadaş grupları görebildi.Dur ekliyeyim szileri bi dahaki sefere görürsünüz.Buraya koymama eşim izin vermiyor.Ama albüme koyunca silinebiliyor.

Hepinize teşekkür ederim teyzeleri...Begenmenize sevindim.Benimde içime sindi.Özellikle pasta hem görüntü hemde lezzet herkes nerden aldıgımı sordu.İçin kocaman çikolata vardı:KK53:

Canım arkadaş olrak ekleseydim sizi unutmuşum.Zayıflama topigine önceki ve sonraki hallerimi koydum geçen gün ama sadece arkadaş grupları görebildi.Dur ekliyeyim szileri bi dahaki sefere görürsünüz.Buraya koymama eşim izin vermiyor.Ama albüme koyunca silinebiliyor.

cnm ya goremedım nasıl bakabılırımmmmm

cnm gerçekten pasta harika görünüyor. bende pasta siparişini bugün verdim.yarın d.günümüz çok heyecanlıyım.biran önce atlatsak kazasız belasız biraz kalabalık olucak bakalım nasıl başa çıkıcam.hazırlıklar tam gaz devam 2 dk. bakıyım dedim siz neler yapıyorsunuz.herkesin bebişleri iyiki doğdunuz bu arada.nice senelere.:KK8::KK8::KK8::KK8:

cnm ya goremedım nasıl bakabılırımmmmm
Canım pazar sabahı koyup akşamı sildim.Eşim 1 günlügüne izin verdi:KK31:B daha koydugumda söz haber vericem.:KK34:Payını unuttum toplanırsak yaparım seve seve:KK19:
cnm gerçekten pasta harika görünüyor. bende pasta siparişini bugün verdim.yarın d.günümüz çok heyecanlıyım.biran önce atlatsak kazasız belasız biraz kalabalık olucak bakalım nasıl başa çıkıcam.hazırlıklar tam gaz devam 2 dk. bakıyım dedim siz neler yapıyorsunuz.herkesin bebişleri iyiki doğdunuz bu arada.nice senelere.:KK8::KK8::KK8::KK8:
Saol caanım.Senin yavrununda d günü kutlu olsun:KK16:.Kalabalıkla ilgilenmekten tabak hazrlamktan bişi anlamadan bi bakmışım bitmiş herkes gitmiş bulaşıklar sana bakıyor:KK37:
afiyet bal şeker olsun canımmmm =))

Saol canım.:KK56:

maşallah kuzucuklara maşallah bizim 10 gün daha var hazırlıklar düşünme aşamasında hayırlısıyla herşey hallolur inşallah:KK16:
pepeli pastaya bayıldım ama bizim tema kelebek olacak prensesime kelebek şeklinde tütü yapıcam kelebek kanatları tacı derken pastada kelebekli olsun istedim inşallah herşey gönlümüzce olur bende paylaşmak istiyorum resimleri vakit bulabilirsem

X