- 14 Eylül 2010
- 1.059
- 0
hoşgeldin canım güle güle büyüt bebeğini.maşallah bu aradaTüm Mart Annelerine Merhaba
Bende 17 martta bir erkek bebek dünyaya getirdim. çook uzun ve zorlu bir süreçten sonra yavruma kavuştum. 6 ayı doldurduk. biraz okuyabildim yazıları daha devam edeceğim. Ben her akşam 2100 de banyosunu yaptırıyorum sonrada evam sütünü veriyorum sabah 7-8 e kadar uyuyor gece bir ara az devam sütünü veriyorum onu uyandırmadan uykusunda emiyor. benim sütümü 5 aylıkken bıraktı bende sağarak verdiysemde tabiki sütüm azaldı ve bitti. Ek gıdalardayız. Çok zevkli. sürekli bir şeyler keşfedip ona çeşit yapıyorum tabii menüde olan gıdalardan. doğduğundan beri yeme problemi yok çok şükür şuan 8.5 kilo 72cm. ben doğum iznimde olduğum için sürekli evdeyim bebeğimleyim gündüzleri sürekli oyun peşinde bir yandan baby tv açık o benim hayatımı kurtardı eskiden wc ye bile gidemiyordum ağlardı şimdi ona dalınca ben mutfakta onun mamalarını hazırlıyorum falan bayağı oyalıyor onu. emekleme deneyimleri iki adım atıyor pat yana pat öne düşüyor. hafta sonu bir mağazada yürüteç gördük bi deneyelim dedik bizimki ayakta durmaya pek meraklı. yürüteçe koyduk adam geri geri gitmeye başladı gülmekten yarıldım yanii. gündüzleri oyun sırasında vızırdamaya başlayınca zaten gözlerinide ovuşturuyo hemen süt yapıyorum uzanıyoruz beraber o yavaş yavaş sütü içerken gözler gidiyor ve uyuyor. hep o şekil uyutuyorum. doktor sünnet derisi fazla sünnet olursa iyi olur dedi. bakalım önümüzdeki ay gibi düşünüyorum sizlerin arasında yaptıran oldu mu?
benim oğlum da 3 . ayına 1 hafta kala bıraktı memeyi,1 hafta kadar da uykuda geceleri emsi ve sonra almadı ben de bi süresağdım ama bitti,biteli de epey oldu
sünneti sormuşsun biz aptırdık canım 3.ayını doldurmuştu,ne kadar erken o kadar iyi emin ol,zaten 1,5 yaşından sonra 7 yaşına kadar önerilmiyor