tünaydın Handaaaan ve güzel anneler ve onların tatlıları:)
Yelizcim anladığım kadarıyla bebeğin kreşe başlamış kaç yaşında ve neden sallanarak uyuyor hala, ben anlamadım.yanlış mı anladım yoksa gerçi bir arkadaşımın oğlu 2 yaşındaydı arkadaşım da sallıyarak uyutuyordu, bunun belli bir yaş aralığı var mı onu da çözemedim. Kreşde o zaman zorlanır evet, uyku saatleri varsa nasıl uyum sağlayacak off bunları düşününce ilerde nasıl kreşe ya da anasınıfına yolayacam bilemiyorum. Yöntem sormuşsun canım ama her bebeğin yapısı farklı bizim kız da memede uyuyanlardan, yani son uykuya geçmek üzereyken onu istiyor uyku arkadaşı mı zannediyor ne:)) şimdi salıncağında uyutuyorum yani anlayacağın ben de bir nevi sallıyorum, ama bugünlerde hergün aynı saatlerde banyo yaptırmaya başladım adeta sızıyor banyodan sonra denesen belki faydasını görürsün, kolay gelsin...
Kızıma her türlü meyveyi(sularını) tattırmaya çalışıyorum iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum. İncirli yoğurt yedirme maceramdan sonra kızım 3 gün kabız oldu. Bugün de meyve filesine kavun koydum sen tut gözüne tut sularını kavun sulu göz oldu kuzum diyorum. Hiçbir şeyi yemiyor red halinde.Hala minnak kızım,kilosu az eee iştahsız bir şey yemiyorki nerden öğrendiyse hayır diye başını bir o yana bir bu yana çeviriyor. Yemek yedirme telaşı içindeyim bu aralar,Adem Güneş'in kitabını okuyorum, fena değil,kkkkkkkkkkkkkkde ratladım kitabına aldım, yeni bloglar keşfediyorum bebeklerle ilgili, haa bir de kızımın fit annesi olmak istiyorum kiloma onun proteinini aksatmayacak şekilde dikkat edecem fıstık gibi anneleri yolda görünce buna karar verdim.Kasları çoğaltıp,yağ yakmak amacım bakalım caymazsam:) Eşim sabahtan öğleye kadar okulda kızımla ikimiziz evde. İnternet arkadaşım oldu, tv açık, magazinler üstüste kanallarda ve ben kendi ruh alemimdeyim, sürekli düşüncelerde...
hepinizi özledim, yazdıklarımla ilgilendiğinizi zannetmiyorum ama gene de yazayım dedim. Sevgiyle kalın...