kızlaaaar artık havalar soğumaya başladı bebeklerinizi hergün banyo yaptırıyor musunuz. Ben 5 gündür yaptırıyordum ama vazgeçtim, üşütmesin diye.
Yeni tulumlar aldınız mı bakayım malum soğuk olunca kurtarıcı oluyor yaa,
kız bebeği olan annler bebeğinizin akıntısı oluyor mu yaa bazen böyla akıntı gibi şey görüyorum normal mi, anneden geçen hormonlarla olabiliyormuş ama o ilk doğduğunda değil miydi?
2 gün sonra 6 aylık olacağız ama hala minnağız:) 6.250 bakalım kaç olduk 15 günde.
emekleyemediği için ağlayan bir kuzum var çaba sarfetmiyor ki istediği aslında hep kucak, odadan çıktığımı görsün basıyor çığlığı. Hatta daha çıkmadan bakıyor gidecem mi diye mahzunum:) kucağa alıştığı için emekleme çabalarına da girmiyor böylece.
Dün gene alışveriş yapalım kendime birşeyler alayım diye eşimle merkez ile gittik. Bu sefer kararlıydım alacaktım kıyafetlerim çok kilo almadığım halde olmuyor ya enleştim, ama almadım alamadım gene gene. Ama n'oldu bakın, mağaza çalışanı kız bebeğimi seviyor ne tatlı ne güzelsin sen böyle diye, ben de paspal paspal kuzumun yanındayım, baktı anne mi benziyorsun sen dedi yok benzemiyor bana dedim, evet benzemiyor dedi, ondan önce ne güzelsin dedi ya kızıma sonra da dönüp bana böyle diyince aaa hakaret mi ediyorsun dedim gülerek şakasına, anasına bak kızını al deseydim yaa hihhi hiii diyemedim diyemediim diyemediiiiim bakarken ardındann....haa o anda kız bana bunu söylerken eşimde yanımıza geldi babasına da benzemiyor dedi, bizde anneanneye benziyor dedik, benim kırgın olduğum anneme benziyor gerçekten güleyim mi bilemiyorum:) ama eşime de benzetiyorlardı bu kız ne kadar beni gördüki dedi eşim de, öyle olabiliyor yaa çocuğunuz bakarsınız size hiç benzemez( halbuki tırnak yapısı, parmak uzunluğu , teninin rengi beyazlığı , bana benziyor bir ordan tutturmuşum,haa bir de benim bebekliğimde de var böyle kaşlarını çatıp sert bakışlar, fotoğraflarım ,ilk doğduğunda da böyle sert sert bakış yapıyordu kaşları çatık çatık ordakiler de kaşlarını ser sert yapıyor demişlerdi ) (yüzünün yuvarlaklığı falan, başının bombeli oluşu babasına benziyor) bakarsınız sizden kaç kuşak öncesine bile benzermiş, Yüksel Ak adlı mankeni bilirsiniz eşi de kendi de sarışınlıkla alakaları yokken sarışın masmavi gözlü oğulları var onlarda şaşırmış bu duruma ama oluyor işte:))))
yaa böyle bugünde ek gıda dışında sosyal yaşamdan paylaşımlarımı aktardım görüşmek üzere.sevgiyle kalın...