benim küçük ayşemde mart 18 de 6 ayını dolduracak..2-3 hafta önce sütüm yetmemeye başladı, bebek adeta zayıfladı..bende şeftali suyu ve pirinçli ömamaya başladım..şimdi daha iyi gibi..yaklaşık 7.5 kilo..dün sebze çorbasına da başladım..sebze çorbasını simbonun ucu plastik olan çubuk blendırı ile çektim ama içim hiç rahat değil..sizler nasıl püre yapıyorsunuz acaba?
aslında netten bulduğumuz faydalı yazıları bu konuya eklesek ne iyi olur..
bir de çocuğu emzirirken sanki omiriliği elime geliyor..acaba erken oturtmaya başladım (kucağımda ya da bebek arabasında) da omiriliği mi eğrildi diye düşünmeden edemiyorum
[/QUO
arkadasım güzel paylasımın için cok tesekkürler...benim kızımda 6200kg daha iyi kilo almasını istiyorum..1 haftadır kabak havuc ve pirincle sebze corbası yapıyorum.bende simbo blanderla yapıyordum dün bıcak kısmına bakınca hafif paslandıgını gördüm cok canım sıkıldı..bu gün kullanmadım..ezerek vericem.yeni bir blander alıcam.aman sende kontrol et aynı sey olmasın.bazı yerlerde tülbentten gecirin diyorlar hangisi daha saglıklı ve kolay bilemedim..
benim kızım seninkinden küçük sanırım bende kucagıma oturtuyorum.bir sey olmaz sanırım için rahat etmiyorsa dr sor istersen..
ek besin paylasımın için tekrar tesekkürler.