2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim küçük ayşemde mart 18 de 6 ayını dolduracak..2-3 hafta önce sütüm yetmemeye başladı, bebek adeta zayıfladı..bende şeftali suyu ve pirinçli ömamaya başladım..şimdi daha iyi gibi..yaklaşık 7.5 kilo..dün sebze çorbasına da başladım..sebze çorbasını simbonun ucu plastik olan çubuk blendırı ile çektim ama içim hiç rahat değil..sizler nasıl püre yapıyorsunuz acaba?
aslında netten bulduğumuz faydalı yazıları bu konuya eklesek ne iyi olur..

bir de çocuğu emzirirken sanki omiriliği elime geliyor..acaba erken oturtmaya başladım (kucağımda ya da bebek arabasında) da omiriliği mi eğrildi diye düşünmeden edemiyorum:KK43:[/QUO

arkadasım güzel paylasımın için cok tesekkürler...benim kızımda 6200kg daha iyi kilo almasını istiyorum..1 haftadır kabak havuc ve pirincle sebze corbası yapıyorum.bende simbo blanderla yapıyordum dün bıcak kısmına bakınca hafif paslandıgını gördüm cok canım sıkıldı..bu gün kullanmadım..ezerek vericem.yeni bir blander alıcam.aman sende kontrol et aynı sey olmasın.bazı yerlerde tülbentten gecirin diyorlar hangisi daha saglıklı ve kolay bilemedim..

benim kızım seninkinden küçük sanırım bende kucagıma oturtuyorum.bir sey olmaz sanırım için rahat etmiyorsa dr sor istersen..
ek besin paylasımın için tekrar tesekkürler.

slm kızlar nasılsınız

Selam canım ben iyi gibiyim burayı ıssız görünce kötü oluyorum ama :KK43: sen nasılsın..

vallahi neden gelinmiyor deniyor işte bu yüzden geliyoruz geliyoruz kimsecikler yok ee olanda cevap yazmıyor :KK20:

bende bakıyorum bakıyorum kimse yok cevap yazan yok e bende yazmıyorum sonra :KK43:(

:)))

İlk günlerdeki hareketliliği bekleyemeyiz ki hayat akışı var beklentiler değişti bebekler büyüyor artık iyice hareketlendiler. Dönem dönem hareketlenmeler olup dönem dönem azalacaktır. Bu sebeple üzülmeyin :)

Sevgiler saygılar

Evet haklısınız..Ama alışkanlık olsa gerek bende =))) ne yapim sessiz sakin görünce sıkılıyorum :78:

taçsız prensesim ben vefalıyımdır her zaman gelirim Allah kısmet ederse tabiii sevgiler...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: :KK16:

Günaydın anneler..Nasılsınız..Bebişler nasıl..

Uyku düzenleri değişti mi..? Benim ki alt üst oldu normal mi değil mi çözemiyorum..Kendimce yorumlar yapıyorum ama ama işte..Bayramda gündüz uykusu die bişey kalmadı..O zamandan beri düzen felan hepsi yalan oldu..Gündüzüm geceye karıştı gece de gündüze pufsssssssss:84::84::84:

benim kızım 2 hafta öncesine kadar 9 da uyuyp 5te kalkardı..2 haftadır 8 da uyuyup saat bası uyanmaya baslamıstı. bütün gece uyumadıgım için aptal gibi oluyordum..interneten arastırdım ek besine geciş sürecinde bebeklerin uyku düzeni bozuluyormus..bende buna bagladım.3 gündür 9a kadar uyutmuyorum yatmadan muhallebisini yedirip emziriyorum tekrar 4 gibi uyanmaya basladı:nazar: umarım seninkide düzene girer..
bence birazda bu düzensizlikle büyüme süreciyle alakalı diye düşünüyorum..
bebeişinde sende saglıkla kalın..

Selam canım ben iyi gibiyim burayı ıssız görünce kötü oluyorum ama :KK43: sen nasılsın..

bende bakıyorum bakıyorum kimse yok cevap yazan yok e bende yazmıyorum sonra :KK43:(

Evet haklısınız..Ama alışkanlık olsa gerek bende =))) ne yapim sessiz sakin görünce sıkılıyorum :78:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: :KK16:

iyiyim canım sağol biraz üzüldüm dostça msjlarımız kötü içerikli olarak butona basılmış ve özelden bile msj almışım :KK43:onun dışındada sıkıntımız var oğlum diş çıkarıyor çok huysuz mızmız birde öksürük felan eklendi üstüne

benim kızım 2 hafta öncesine kadar 9 da uyuyp 5te kalkardı..2 haftadır 8 da uyuyup saat bası uyanmaya baslamıstı. bütün gece uyumadıgım için aptal gibi oluyordum..interneten arastırdım ek besine geciş sürecinde bebeklerin uyku düzeni bozuluyormus..bende buna bagladım.3 gündür 9a kadar uyutmuyorum yatmadan muhallebisini yedirip emziriyorum tekrar 4 gibi uyanmaya basladı:nazar: umarım seninkide düzene girer..
bence birazda bu düzensizlikle büyüme süreciyle alakalı diye düşünüyorum..
bebeişinde sende saglıkla kalın..

Evet bende migren de var sonra parol kullanmak zorunda kalıyorum tek ağrı kesici buna izin var :KK14: ama ben ek gıdaya geçmedim ki sadece hergün bir meyve rendeliyorum onu veriyorum.. İnşallah..Teşekkür Ederim..

iyiyim canım sağol biraz üzüldüm dostça msjlarımız kötü içerikli olarak butona basılmış ve özelden bile msj almışım :KK43:onun dışındada sıkıntımız var oğlum diş çıkarıyor çok huysuz mızmız birde öksürük felan eklendi üstüne

face için mi editör yazmış bende okudum..Valla ben basmadım =)) grup nerde die baktım hatta baktım burdan ses yok oraya gideyim dedim sonra vazgeçtim kötü içerik die uyarınca bende yazmadım daha..

Oyyy kıyamam paşazadeye :KK43: geçmiş olsun benim ki de çıkarak sanırım yeri şişmiş =))) huysuz bişey oldu ya :KK14:

face için mi editör yazmış bende okudum..Valla ben basmadım =)) grup nerde die baktım hatta baktım burdan ses yok oraya gideyim dedim sonra vazgeçtim kötü içerik die uyarınca bende yazmadım daha..

Oyyy kıyamam paşazadeye :KK43: geçmiş olsun benim ki de çıkarak sanırım yeri şişmiş =))) huysuz bişey oldu ya :KK14:

sen olmadığını biliyorum tatlım çok sağol canım sizinde dişiniz çıkcaktır ozaman bikaç gün önce ateş ishal oldu sonra huysuzluk olarak belirti verdi sonrada şişti ilknurcumla görüşmüştük izmitte o demişti yakındır kabarmış vee güzel hemşiremiz bildi

sen olmadığını biliyorum tatlım çok sağol canım sizinde dişiniz çıkcaktır ozaman bikaç gün önce ateş ishal oldu sonra huysuzluk olarak belirti verdi sonrada şişti ilknurcumla görüşmüştük izmitte o demişti yakındır kabarmış vee güzel hemşiremiz bildi

puff fya benim paşam hep kabız ya hala kabız doktor düzelir dedi ama yok düzelmiyor fitil de vermek istemiyorum :KK43:

canım ne güzel bir tatil geçirmişsiniz gittiğiniz yerlerde güzel yerler asosa gitmedim çok merak ediyorum sanırım büyük yanlış anlaşıldı face konusu hiçbir şekilde aktif olmayanlar çıkarıldı özel paylaşımlar olduğu için...sen sonradan katılmadınki canıım yorumlarınle hep vardın özlemide ben çok severim keşke faceniz olsaydı sizlerinde

Assosa ikini gidişim.Gidip görmeni isterim.Mimarisi geçmşi yansıtması insanı büyülüyor.Herkes face te diye buralar sessizleşti sanırım:KK43:Nerdesiniz arkadaşlar geri dönün:KK5:

İnş. canım 4 5 aydır hep böyle :KK43:(

Canım geçmiş olsun.İnş. bi çaresini bulursunuz.

Damlacım bu arada unuttum oğluşun diş çıkarmış.Hayırlı olsun.Ateş yaptı mı dişlerden?

Ooooff yazdıgımı bakmayın dökülüyorum.Bogazlarım acıyor gece ısıtmalandım.Bugünde burnum gözlerim akınca dr. gittim.İlaç kullanmak zorunda kaldım.Dr.ıhlamurla olcak iş degilmiş iyiki gelmişsin dedi.Çocuk dr. da sordum.Süte geçer ama biz bunu yeni dogum yamış annelere minik bebeklere felan veriyoruz hafif dedi.Oyy nebilim içim rahat degil ama bütün gün bitkindim.Yarın emirin 3 tane aşısı var.İnş. o bari ateşlenmesin.

Damlacım bu arada unuttum oğluşun diş çıkarmış.Hayırlı olsun.Ateş yaptı mı dişlerden?

Ooooff yazdıgımı bakmayın dökülüyorum.Bogazlarım acıyor gece ısıtmalandım.Bugünde burnum gözlerim akınca dr. gittim.İlaç kullanmak zorunda kaldım.Dr.ıhlamurla olcak iş degilmiş iyiki gelmişsin dedi.Çocuk dr. da sordum.Süte geçer ama biz bunu yeni dogum yamış annelere minik bebeklere felan veriyoruz hafif dedi.Oyy nebilim içim rahat degil ama bütün gün bitkindim.Yarın emirin 3 tane aşısı var.İnş. o bari ateşlenmesin.

geçmiş olsun canım emirede aşı için şimdiden geçmiş olsun kolayca atlatırsınız inşallah....çıkmadı canım çıkıcak baya kabardı sanırım bikaç güne çıkar cuma günü geçen hafta ateş ve ishal oldu sonrası mızmızlık huysuzluk yatağa yatırınca ağlama gece uykusunda ağlamalar ama göz kapalı off çok zormuş tatlım:KK43:

arkadaşlar merhaba,
benim oğlum 6 mart doğumlu yani 6 ayı doldurdu.ama halen sırt üstünden yüzüstüne dönemiyor.geçen ayki kontrolünde doktorumuz bu ay içerisinde dönmesi lazım demişti ama hala tık yok bizimkinde.ayrıca neredeyse bir aydır diş çıkarmanın tüm belirtileri var ama br türlü patlamadı dişler.
sizin bebişler dönebiliyor mu? dişler çıktı mı? :KK34:

X