Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese selamlar...
face deki gruba neden giremiyorum....
selam canım faceteki grupta önceden girmiş olan uzun süre paylaşımda olanlar katıldı, sanırım artık yeni kimseyi eklemiyorlar çünkü arkadaşların akrabaları vb.. kişiler laf toplamak için girmeye çalışıyr. Doğal olarakta herkes rahatsız oluyor
özlem senle ne alakası var durumun seni neden almayalım , ben sık konusulmayan tanımadıklarını almıyorlar dedim , seni herkes tanıyor , hatta neden face e gelmediğini bile konusmustuk. Sen gel , söyle faceteki adını mesajla özelden at .bende madem kızlar gelmiyo eşim de adıma face almama izin vermiyo oğluşumun adına bir kayıt açayım demiştim ama almıyormuşsunuz....hepinize çok kırgınım....arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm...bakırköyün göbeğinde oturuyorum facem yoksa niye buraya yazmadı bir Allah'ın kulu....neyse size iyi paylaşımlar...gerçekten çok kırıldım....bebişlerinizin ve sizin Allah bhtını ve yolunu açık etsin...
günaydınlar bayram dönüşü inşallah iyisinizidir Geçmiş bayramınız kutlu olsun
sen katılmıştın değilmi canım daha öncedenherkese selamlar...
face deki gruba neden giremiyorum....
bende madem kızlar gelmiyo eşim de adıma face almama izin vermiyo oğluşumun adına bir kayıt açayım demiştim ama almıyormuşsunuz....hepinize çok kırgınım....arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm...bakırköyün göbeğinde oturuyorum facem yoksa niye buraya yazmadı bir Allah'ın kulu....neyse size iyi paylaşımlar...gerçekten çok kırıldım....bebişlerinizin ve sizin Allah bhtını ve yolunu açık etsin...
geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlarrrr...bizimde bir dişimiz patladı..kızlar ben kafayı yemek üzereyimm oğlum bayram dönüşü çoook huysuz bişey oldu ben yanından kaybolunca hemen bağırıyor yanına gelince susuveriyor yaaaa ve hiç uyumuyor diş huzursuzluğu galiba yaaaa....:84:bu arada bende başka hiç kimsede durmuyor illla beni görmek istiyor...haa birde eşim bana sarılınca falan hemen bağırıyor kıskanıyormu ne daha erken değil mi ayol :44:
Seninde b.m.olsun..
Maaşallah Benim paşacım da huysuz oldu gündüz uykusu 1 ,5 saat iken şimdi sadece yarım saat uyuyor bayramda düzeni alt üst oldu kuzumun :'( Evet benim ki de öyle babası da olsa yanında ben çıkınca kıyamet kopuyor eşim babacım burdayım yanındayım diyor güldürmeye çalışıyor öyle sakinleşiyor ya da kucağına alıyor..Benim hoşuma gitmiyor değil hani
çoooooooook kıskanç olacak desene benim ki öyle yapmıyor tuhaf tuhaf bakıyor eşim de ohhh annen benim diyor sanki anlıyor gibi sert sert bakıyor bende bu sene böyle seneye sende görürsün diyorum
sağol canımm...ayneenn benim oğlanda yarım saat uyuyor gündüzz gecede sürekli uyanıyor yanımda yatıyor zaten uyanıyor yanında bei görüyor tekrar uyuyor...seninki yine sakinleşiyormuş canım benimki hemen bağırıyor gözünden yaşlar geliyor anlamıyorum nasıl hemen yaş geliyorsa:))beni görüyor hiçbirşey olmAMIŞ gibi gülmeye başlıyor yaa :76:Allahım sağlık versin yeter geçici bir durumdur inşallahhh benimde önceden çok hoşuma gidiyordu oğluşumun beni istemesi ama şimdi tek başıma oğluşumu eşime bırakıp dışarı çıkamıyorum çünkü eşimde durmuyor uyumuyor ayy benimki yine kıyametleri koparıyorr canım öptüm görüşürüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
özlem canm olurmu hiç seni tabikide alırız.ve herkez seni biliyo tanıyor zaten...face ye bekliyoruz canımbende madem kızlar gelmiyo eşim de adıma face almama izin vermiyo oğluşumun adına bir kayıt açayım demiştim ama almıyormuşsunuz....hepinize çok kırgınım....arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm...bakırköyün göbeğinde oturuyorum facem yoksa niye buraya yazmadı bir Allah'ın kulu....neyse size iyi paylaşımlar...gerçekten çok kırıldım....bebişlerinizin ve sizin Allah bhtını ve yolunu açık etsin...