2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok seviyorum canım oğlumu, iyileşsin artık canım benim.. Allah daha beterini göstermesin, şu hastalığıda alsın bizden götürsün.

herkese selamlar...
face deki gruba neden giremiyorum....

selam canım faceteki grupta önceden girmiş olan uzun süre paylaşımda olanlar katıldı, sanırım artık yeni kimseyi eklemiyorlar çünkü arkadaşların akrabaları vb.. kişiler laf toplamak için girmeye çalışıyr. Doğal olarakta herkes rahatsız oluyor

selam canım faceteki grupta önceden girmiş olan uzun süre paylaşımda olanlar katıldı, sanırım artık yeni kimseyi eklemiyorlar çünkü arkadaşların akrabaları vb.. kişiler laf toplamak için girmeye çalışıyr. Doğal olarakta herkes rahatsız oluyor

bende madem kızlar gelmiyo eşim de adıma face almama izin vermiyo oğluşumun adına bir kayıt açayım demiştim ama almıyormuşsunuz....hepinize çok kırgınım....arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm...bakırköyün göbeğinde oturuyorum facem yoksa niye buraya yazmadı bir Allah'ın kulu....neyse size iyi paylaşımlar...gerçekten çok kırıldım....bebişlerinizin ve sizin Allah bhtını ve yolunu açık etsin...

bende madem kızlar gelmiyo eşim de adıma face almama izin vermiyo oğluşumun adına bir kayıt açayım demiştim ama almıyormuşsunuz....hepinize çok kırgınım....arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm...bakırköyün göbeğinde oturuyorum facem yoksa niye buraya yazmadı bir Allah'ın kulu....neyse size iyi paylaşımlar...gerçekten çok kırıldım....bebişlerinizin ve sizin Allah bhtını ve yolunu açık etsin...
özlem senle ne alakası var durumun seni neden almayalım , ben sık konusulmayan tanımadıklarını almıyorlar dedim , seni herkes tanıyor , hatta neden face e gelmediğini bile konusmustuk. Sen gel , söyle faceteki adını mesajla özelden at .
günaydınlar bayram dönüşü inşallah iyisinizidir Geçmiş bayramınız kutlu olsun
En Büyük KK

sanada günaydınlar!!

Günaydın..

Bebişleriniz nasıl siz nasılsınız..Ohhh karşıda toplanmışsınız kıskandım ama =))

herkese selamlar...
face deki gruba neden giremiyorum....
sen katılmıştın değilmi canım daha önceden

özlemcim kıyamam öyle şey olurmu aç oğluşunun adına bekliyoruz seni hemencecik kırılma sakın kimseye...ne güzel günler yaşadık hem renk katarsın facedede

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlarrrr...bizimde bir dişimiz patladı..kızlar ben kafayı yemek üzereyimm oğlum bayram dönüşü çoook huysuz bişey oldu ben yanından kaybolunca hemen bağırıyor yanına gelince susuveriyor yaaaa ve hiç uyumuyor diş huzursuzluğu galiba yaaaa....:84:bu arada bende başka hiç kimsede durmuyor illla beni görmek istiyor...haa birde eşim bana sarılınca falan hemen bağırıyor kıskanıyormu ne daha erken değil mi ayol :44:

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlarrrr...bizimde bir dişimiz patladı..kızlar ben kafayı yemek üzereyimm oğlum bayram dönüşü çoook huysuz bişey oldu ben yanından kaybolunca hemen bağırıyor yanına gelince susuveriyor yaaaa ve hiç uyumuyor diş huzursuzluğu galiba yaaaa....:84:bu arada bende başka hiç kimsede durmuyor illla beni görmek istiyor...haa birde eşim bana sarılınca falan hemen bağırıyor kıskanıyormu ne daha erken değil mi ayol :44:

Seninde b.m.olsun..

Maaşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Benim paşacım da huysuz oldu gündüz uykusu 1 ,5 saat iken şimdi sadece yarım saat uyuyor :KK43: bayramda düzeni alt üst oldu kuzumun :'( Evet benim ki de öyle babası da olsa yanında ben çıkınca kıyamet kopuyor eşim babacım burdayım yanındayım diyor güldürmeye çalışıyor öyle sakinleşiyor ya da kucağına alıyor..Benim hoşuma gitmiyor değil hani :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çoooooooook kıskanç olacak desene :KK70: benim ki öyle yapmıyor tuhaf tuhaf bakıyor eşim de ohhh annen benim diyor sanki anlıyor gibi sert sert bakıyor :KK70: bende bu sene böyle seneye sende görürsün diyorum :KK9::KK9::KK9:

Seninde b.m.olsun..

Maaşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Benim paşacım da huysuz oldu gündüz uykusu 1 ,5 saat iken şimdi sadece yarım saat uyuyor :KK43: bayramda düzeni alt üst oldu kuzumun :'( Evet benim ki de öyle babası da olsa yanında ben çıkınca kıyamet kopuyor eşim babacım burdayım yanındayım diyor güldürmeye çalışıyor öyle sakinleşiyor ya da kucağına alıyor..Benim hoşuma gitmiyor değil hani :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çoooooooook kıskanç olacak desene :KK70: benim ki öyle yapmıyor tuhaf tuhaf bakıyor eşim de ohhh annen benim diyor sanki anlıyor gibi sert sert bakıyor :KK70: bende bu sene böyle seneye sende görürsün diyorum :KK9::KK9::KK9:

sağol canımm...ayneenn benim oğlanda yarım saat uyuyor gündüzz gecede sürekli uyanıyor yanımda yatıyor zaten uyanıyor yanında bei görüyor tekrar uyuyor...seninki yine sakinleşiyormuş canım benimki hemen bağırıyor gözünden yaşlar geliyor anlamıyorum nasıl hemen yaş geliyorsa:))beni görüyor hiçbirşey olmAMIŞ gibi gülmeye başlıyor yaa :76:Allahım sağlık versin yeter geçici bir durumdur inşallahhh :KK52:benimde önceden çok hoşuma gidiyordu oğluşumun beni istemesi ama şimdi tek başıma oğluşumu eşime bırakıp dışarı çıkamıyorum çünkü eşimde durmuyor uyumuyor :KK37: ayy benimki yine kıyametleri koparıyorr :KK52:canım öptüm görüşürüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sağol canımm...ayneenn benim oğlanda yarım saat uyuyor gündüzz gecede sürekli uyanıyor yanımda yatıyor zaten uyanıyor yanında bei görüyor tekrar uyuyor...seninki yine sakinleşiyormuş canım benimki hemen bağırıyor gözünden yaşlar geliyor anlamıyorum nasıl hemen yaş geliyorsa:))beni görüyor hiçbirşey olmAMIŞ gibi gülmeye başlıyor yaa :76:Allahım sağlık versin yeter geçici bir durumdur inşallahhh :KK52:benimde önceden çok hoşuma gidiyordu oğluşumun beni istemesi ama şimdi tek başıma oğluşumu eşime bırakıp dışarı çıkamıyorum çünkü eşimde durmuyor uyumuyor :KK37: ayy benimki yine kıyametleri koparıyorr :KK52:canım öptüm görüşürüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

pufff evet gece de aynı benim ki de çok uyanıyor :84::84::84::84: benimki de öyle yapıyor alıyorum yanıma hoooop daha kucağımda uyuyor sıpa :KK70: heheheh aynı canım aynı..inş.

Allah'ım kolaylık versin hepimize inş. bende :KK16::KK16::KK16:

ay bu veletlerin hepsi aynı mı yaa, gece uyanır gündüz ilgi ister, Daha aşı günlerimiz var bizim haftaya, diş sorunumuzda başlamadı onlar başlayınca ne olacak acaba?? :KK43:( Umarım sorunsuzca atlatırız kısa zamanda

özlem canm olurmu hiç seni tabikide alırız.ve herkez seni biliyo tanıyor zaten...face ye bekliyoruz canım:KK66:

poseidon özlem bak bu mesajı okuyunca haber ver silelim. facete senin hakkınddaki konusmayı kopyala yapıştır yapıyorum, hadi gel bekliyoruz.Melike Demirbag Kaplan
KK'da Özlem şöyle bişi yazmış "bende madem kızlar gelmiyo eşim de adıma face almama izin vermiyo oğluşumun adına bir kayıt açayım demiştim ama almıyormuşsunuz....hepinize çok kırgınım....arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm...bakırköyün göbeğinde oturuyorum facem yoksa niye buraya yazmadı bir Allah'ın kulu....neyse size iyi paylaşımlar...gerçekten çok kırıldım....bebişlerinizin ve sizin Allah bhtını ve yolunu açık etsin..."

Şimdi ben dış kapının mandalı olduğumdan benim yazmam pek uygun olmayabilir ama çoğunuz daha eskiden konuşuyorsunuz, bir özel mesaj atıverin kıza bari, bu gruba almama meselesi onunla alakalı değil diye, oğlunun adıyla hemen alalım buraya, hı olma mı?
BeğenBeğenmekten Vazgeç · ·Abonelikten ÇıkAbone Ol · 16 saat önce, İzmir yakınlarında
Gökçen Akyüz Kolega bunu beğendi..
Ayse Evlice sana özle mi yazmış canım? KK da mı? bence de alınsın ama yazdığı çok garip... kendisi gamzeye yada başkasına söylemişmi anlamadım 'almıyormşsunuz' yazmış... sanki başkasından duymuş gibi... ya bide doğru düzgün kendini tanıtıp anlatınca gamze de alır zaten gruba...
16 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Melike Demirbag Kaplan yok KK'da yazmış. Başka biri sormuş face e neden üye olamıyorum diye, Neslihan da açıklamış, o da kendine de yormuş sanırım...
16 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Ayse Evlice hmm anladım... bencede alınsın gruba, bende KKda dış kapının dış mandalı bile değilim, o yüzden bana da düşmez :KK70:
16 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Ilknur Özçelik telefonuna mesaj attım özlemin dönerse durumu açıklayacagım arkadaşlar
16 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Övgü Kayadelen Ulusoy Ben de mesaj attım kkdan. Ilknur sen de grubun telefon işleri sorumlusu :KK70:
15 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Kezban Aşık Erak niye dış kapının dış mandalı olasınız anacım artık demirbaş oldunuz siz :) direk sitem etmek yerine birimize mesaj atsaydı keşke de neyse İlknur mesaj atmış, hallolur inşallah
15 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Gamze Kavraz kızlar benım haberım yok valla bu ozlem posedıon du sanırım alırız tabı neden almıyalım
15 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Pınar Baştürk ozlem nerdeymis hep merak etmistim ya gelsin buraya niye izin vermiyor hayret
15 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Ilknur Özçelik şuanda seminerdeymiş akşama görüşecegiz ben durumu açıklarım ona
15 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Gamze Kavraz ılknurcum saol cnm bız grupta konustugumuz kısıler ıcın degıl grubu oldugunu gorup katılan tanımadıklarımız ıcın demıstık
15 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Gamze Kavraz kk da konustugumuz dıcektım
15 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Merve Duman alınganlık yapmış ama sitem edeceğine kkdan mesaj ataydı oğlunun adıyla almamıs olma ıhtımalımız var mı ki?ısteklerı söylüy gamze burda bide unutlsaydı özlem ve hatice nerde dıe sayıklamazdık burda
15 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Gökçen Akyüz Kolega Özlemi özledik yokluğu belli oluyordu!!
15 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Güzin Özmen alınganlık etmiş bence de biz tanımadıklarımızı almayalım dedik, onu iyi tanıyoruz halbuki..keşke sorsaymış birimize...gelsin başımızın üstünde yeri var...
14 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Güzin Özmen anladığım kadarıyla özlem istanbul buluşmasını kkdan haber verilmediği için de kırılmış
13 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Nurcan Yaka Uğur ben onu çağırdım kk dan ama cevap vermedi..
10 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Damla Yılmaz Begde face yoktu kızlar özlemin hatta yokmu senin gelsene demiştim durun bende çağırıyım:KK70:D
10 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Neslhan Kişioğlu evet Melike ben yazacaktım sen yazmışsın durumu. Ben kötü birşey demedim , normal olan durumu açıkladım, ama nedendir bilmem kızdı.
5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Melike Demirbag Kaplan Senin yazdığında bişi yok Neslicim ya... Morali bozulmuş ama belli ki... Neyse inşallah gelir.
5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Fatma Ka ya özlemi cok severım neden gelmedgını de anlamadm smdıye dek ama bosuna alıngnlk gösterms herkes buraya geldı netıcede amac sıcaklıgı dostlugu ılerı göturmektı tamam özel durumlardan face gıremeyblırler anlarm da sureklı face gıttınz dıye vefasız ılan edılmek de hos degl gelsn elbet basımzla beraber bı makara da o fena mı olur gülelim eglenelm acılalım onca zamanlık hukukumuz var neden
4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Fatma Ka melıkee sen neden dısladın kendnı bacım:KK70:
4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Sultan Tunçkaya poseidon yazsa zaten bilirdik ama çünkü onu tanımaan yokki. öyle değilmi ama
4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Melike Demirbag Kaplan yok dışlamadım da ben orda fazla muhabbete katılmıyordum beni tanımıyordur muhtemelen şimdi mesaj atsam ne alaka diyecek...
4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Derya Selamet Canbaz Gelsin ozlem ya severdim bende iyidir..
4 saat önce mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.SnnElf Shn Aynennn Özlem gelsin :) muhabettini özledikk ayrıca çok defa adı geçti burda sohbetlerdee neden öyle bir hisse kapıldıkii
4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Fatma Sibel Öz Saraçoğlu poseidon, onu bende severdim,hatta arada hep söylemişimdir,facelen diye. Yanlış anlamıştır nesliyi. Olsun kendimizi affettiririz.Gelsin gelsin
2 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Fatma Ka bunları kopyalayalım mesaj olarak gönderelm bari ikna edici olur belkı onu ne kadar cok sevdıgımıze:KK70:
2 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Fatma Sibel Öz Saraçoğlu evet jhaklısın adaşım. kk ya kopyala yapıştır yapalım.
yaklaşık bir saat önce · Beğenmekten VazgeçBeğen · 1 kişiYükleniyor....

Son düzenleme:
Dünürüm hadi yat artık, çekilişleri yaptın mı yoksa diziye mi baktın ? dizi pek güzel değildi bugün. iyi geceler

kızlar merhaba ben artık hiç giremiyorum. herkes iyidir umarım. ben çok iyiyim bebişimin iki dişi çıktı 1 hafta oldu. geçen ay ilk defa 1 kilo aldı bu ay kontrolümüze de 1 hafta kaldı bakalım neler olacak.

Merhabalar Deniz,
çoktandır girmiyordun KK'ya evet merak ettiklerima arasındaydın ,herkes face'de. Bebeğinin dişi çıkmış hayırlı olsun, sıkıntılı zamanlar bir an önce geçer sen de bebeğin Efe de rahata erersiniz umarım. Son mesajında 1 ay önceki kontrolde 1 kilo aldığını oğlunun yazmışsın bizim kız da 5 ay 12 günlük ve 6 küsürlerde 6, 300. çok minnak yaa. Neler yapıyorsun ek gıda n'olur paylaşırmısın o kadar üzülüyorum ki sütümü veriyorum aptamil tahıl karışımı veriyorum meyve suyu bir kaç kaşık yok almıyor kilo. Çok hareketli Maşşallah, sanırım seninki de hareketli bir bebekti ona da Maşşallah.
iştahsız ama kızım yazarsan sevinirim,
sevgiler, Efe'ye kocaaaamaan sevgiler....
İnşallah yazımı okursun, arada kaynayacak gibi geliyor:) posta kutun dolu:KK43:

merhaba canım. öncelikle şunu söyleyeyim benim bebeğim artık hiç emmiyor. çok üzgünüm ama yapacak bişey yok. memeyi görünce bile çığlığı basıyor. şimdiye kadar bebeğim ya 600 ya 700 gr alıyordu. sadece anne sütü verdiğim zamanlarda. hele en son 15 günde 200 gr aldığını duyunca delirdim. ebe hala emzir bekle bakalım diyordu. o sıra rotavirüs aşısı için özel dr.a götürdük. dr. illa anne sütü alacak diye bebeği aç bırakıp eziyet etmenin ne anlamı var bu ne kadar sağlıklı dedi. hemen mamaya başladık. bebişimde hemen toparlandı. ben sağmadığım için farketmemiştim. demek ki benim sütüm yetmiyordu. 4. ayda mama aldığı için ek gıdaya başlayalım dedi. sabahları 6 adet bebe bisküvisi (ben şimdi armutlu bisküviye başladım) bebe bisküvisinin içine, 1 çay kaşığı labne peyniri, 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum aptamil 1 bebek sütü ile eziyorum. bu kahvaltısı. arada meyve filesiyle şeftali kavun tarzı şeyler veriyorum yada püre yaparak fark etmez. öğlen duruma göre sebzelerden sebze çorbası yapıyorum. mesela pirinç mercimek kabak patates havuç genelde standart içine bazen 3-5 adet bamya yada 3-5 taze fasulye yada 3-5 yaprak ıspanak gibi. iyice haşlayıp blenderdan geçiriyorum ama asla su gibi değil. baya pütürcüklü olacak. su gibi olan yiyeceklere alışan bebek ileride çiğneme zorluğu çekiyormuş. öğle yemeğinden sonra duruma göre sabah vermemişsem meyve falan veriyorum. bundan sonra genelde geceye kadar tüm öğünlerde bebek sütü yada kavanoz mamalarından gece ise tahıllı özel kaşık mamaları var ya gece için olan ondan veriyorum. şimdilik bu şekilde. tabi aralarda bol bol suyu da unutmamak lazım. bu ay kaç kilo aldığını ve verdiklerimin fazla yada az olup olmadığını tekrar yazarım kontrolden sonra. ebeye soracağım çünkü yemek düzenimin iyi olup olmadığını doğru şeyler yapıp yapmadığımı falan. çünkü bunları da ben bebek sahibi arkadaşlarımdan öğrendim. umarım yardımcı olmuşumdur sana. aslında bu yazdığım 2. mesaj biraz önce bu mesajın yarıdan fazlasını yazmıştım bilgisayar kapandı bende tekrar yazdım:KK9: sana ve bebişine mutlu günler dilerim umarım toparlanır bebişin hemen. bu arada benim efem geçen ay 7 kilo idi bu ay ne oldu çok merak ediyorum.

X