- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.801
merhaba bayanlar. Bugün detaylı ultrasona girdik, çok şükür bebeişimiz gayet sağlıklıymış. Nazlı bebeğimiz nihayet cinsiyetini gösterdi, bir prenses daha geliyor topiğe :)))))))
Günaydınnnnnnnnnnnn bayanlar. Bugün burada hava çok güzel. Yeni ev aldık, kısmet olursa hafta sonu annem gelecek eşyaları toplamaya ve öbür hafta taşınacağız, pek yormayı düşünmüyorum kendimi ama ister istemez yorgunluk olur biraz. Gözümde nasıl büyüyor taşnma işi, tam 1 sene önce şimdi oturduğumuz eve taşınmıştık kiraya. Çok şükür nihayet kendi evimize geçeceğiz. Yormadan, yorulmadan eşime işleri kakalayarak atlatmayı planlıyorum.
Sympathique cim bu sabah itibariyle 66 kg olmuşum. 3 gün önce ben o tartıda 65 çıkmıştım bir anormallik mi var acaba ? :))
Bızde doktora gıttık cok bel agrılarım vardı o yuzden 2 gun erken gıttık Cok sukur hersey yolunda dortboyutlu ultrasona da gırdık ve kesınlıkle erkek annesı olucam oglum bu kadar kızın ıcınde cennete dustuBenım kılom 71.5 olmus oğlumda 315gr bı daha kontrolumuz Agustosun 10ununda cok uzun ben oğlumu özlerım ama yapıcak bısey yok.Hemotolojı bolumunede dun gıttık kanımızda normal cıkdı Bende maalesef ıgne kullananlardanım 0,4 ıgne oluyorum hergun yeterkı bebegım ıyı olsun. Bebıslerınıze dıkkat edın
Ben de uzun zamandır giremedim( Ama girebildiğim zamanlar yazılanların hepsini okuyorum hiçbirşey kaçırmak istemiyorum çünkü 20. haftadayız ben de cinsiyetini öğrendim bebeğimin çok şükür sağlıklı bir kızımmmmm olacak.Allah ın bana hediyesi çok mutluyuzzz sizler nasılsınız bilmiyorum ma ben süratle kilo alıyorum inşallah çok fazla olmaz kilolar neyse umurumdada değil zaten hepinizin iyi haberlerini okuyorum burdan Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn inşallah.20. hafta kilom 81 ben de bişey almaya başlamadım bebişime tatile girdik artık şimdiden sonra alırım dediğim gibi sık giremiyorum ama fırsatını bulunca burdayım görüşürüzzz HOŞÇAKALINNNNNNNNNNNN [/QUOTE
maşallah kızına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))))
daha doğum için konşmadık canım 20.haftaları geçince konuşuruz ınş daha çooook var.
ama benim tercihim zaten hep sezeryan ben normal doğuramam zaten.beceremem:)
süt konusu çok fena canım yaa laktozsuz süt bile aldım sıfır gaz
ama yok o da rahatsız etti.güya hep hamile olunca hergün süt içicem derdim
ama yapmıyorum işte maalesef.
Bızde doktora gıttık cok bel agrılarım vardı o yuzden 2 gun erken gıttık Cok sukur hersey yolunda dortboyutlu ultrasona da gırdık ve kesınlıkle erkek annesı olucam oglum bu kadar kızın ıcınde cennete dustuBenım kılom 71.5 olmus oğlumda 315gr bı daha kontrolumuz Agustosun 10ununda cok uzun ben oğlumu özlerım ama yapıcak bısey yok.Hemotolojı bolumunede dun gıttık kanımızda normal cıkdı Bende maalesef ıgne kullananlardanım 0,4 ıgne oluyorum hergun yeterkı bebegım ıyı olsun. Bebıslerınıze dıkkat edın
bende normal doğum yapmak istiyorum doktorum bişey demedi ama dese bile inadım inat :)))
çocuğu nasıl yapcağımaza kendimiz karar veremedik bari doğumuna karar verelim
sezeryan olunca sanki onun şansıyla oynamışım gibi gelio kendi karar versin geleceği zamana :)
arkadaşım randevuyla gitti doğuma bana tuhaf geldi o zaman
:))))))))) doğru diyosun valla arkadaşım bari doğumuna karar verelim dimi:)))
hani adı üstünde normal doğum en güzeli en sağlıklısı o tabiyki kararını tebrik ediyorum canım.bende ne kadar korksamda normal istiyodum ama bu kan pıhtılaşması elimi ayağımı bağlıyo
Günaydınnnnnnnnnnnn bayanlar. Bugün burada hava çok güzel. Yeni ev aldık, kısmet olursa hafta sonu annem gelecek eşyaları toplamaya ve öbür hafta taşınacağız, pek yormayı düşünmüyorum kendimi ama ister istemez yorgunluk olur biraz. Gözümde nasıl büyüyor taşnma işi, tam 1 sene önce şimdi oturduğumuz eve taşınmıştık kiraya. Çok şükür nihayet kendi evimize geçeceğiz. Yormadan, yorulmadan eşime işleri kakalayarak atlatmayı planlıyorum.
Sympathique cim bu sabah itibariyle 66 kg olmuşum. 3 gün önce ben o tartıda 65 çıkmıştım bir anormallik mi var acaba ? :))
cok sevindim canim saglikli olmasina, sirayla geliyo bakalim prensesler darisi insallah ogrenmeyenlerin basinamerhaba bayanlar. Bugün detaylı ultrasona girdik, çok şükür bebeişimiz gayet sağlıklıymış. Nazlı bebeğimiz nihayet cinsiyetini gösterdi, bir prenses daha geliyor topiğe :)))))))
cok zamandir yoktun yada geliyodun pek bisey yazmiyodun gidiyosun geri, bende dedim icten bi kirilma falanmi oldu diye ,amaiyi olduguna sevindim canimSympathique sana da cevap veremedim kusura bakma, çok şükür iyiyiz. Bebişe aldıkların çok güzel şeyler bizim daha siftahımız yok. kısmetse temmmuzun 3. haftası ist.ye ailemin yanına gideceğiz o zaman alışverişime başlarım diyorum.
Ben de uzun zamandır giremedim( Ama girebildiğim zamanlar yazılanların hepsini okuyorum hiçbirşey kaçırmak istemiyorum çünkü 20. haftadayız ben de cinsiyetini öğrendim bebeğimin çok şükür sağlıklı bir kızımmmmm olacak.Allah ın bana hediyesi çok mutluyuzzz sizler nasılsınız bilmiyorum ma ben süratle kilo alıyorum inşallah çok fazla olmaz kilolar neyse umurumdada değil zaten hepinizin iyi haberlerini okuyorum burdan Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn inşallah.20. hafta kilom 81 ben de bişey almaya başlamadım bebişime tatile girdik artık şimdiden sonra alırım dediğim gibi sık giremiyorum ama fırsatını bulunca burdayım görüşürüzzz HOŞÇAKALINNNNNNNNNNNN
hayırlı olsun canım cinsiyetini öğrenmişsin topikteki 2.erkek bebek
maşşallah kocamanda olmuş bebeğin
topikteki kan pıhtılaşması olan 3kişi olduk iğneyi nerden yapıyosun sen canım ben 18 haftaya kadar göbeğimden ve kolumdan yaptım.ama artık göbeğimden yapmaya korkuyorum sadece kolumdan yapıyorum.kollarım okadar kötü olduki artık iğne girmiyo.bide sende her ay kan veriyomusun ankara gibi
ankara_06 sen nerden yapıyosun iğneni sana sormayı unuttum canım
Hayirli cumalar guzel aa nne adaylari
Sympatique ve gulsumcuk ne oldu bacilar, Niye sezeryan istiyonuz GUI, Benim hamilelik yolunda giderse ins, Ben normal dusunuyorum. Daha saglikli Anne icinde bebisler icinde... Burda doctor arkadas var Ben dedim Ikiz nasip olur diye catir catir olur dedi sonraki gun ayaga kalkarsin, sezeryan olirsan 1 yil kendine gelemesin dedi tabi bu kisiden kisiye degisir eeee Ben gidiyo kizlar uzun yola gezmeye mOrel dePolamaya... Ins guzel bir gun olcakkk
herkese merhaba arkadaşlar . bu forma uzun zamandır üyeyım ama cok gıremedım. neyse sımdıden sonra sıkı sıkı takıp ederım herhalde :) ben 21+1 haftalık hamıleyım kısmetse bı kızım olcak . heycanla beklıyoruz. dogumum 10 kasımda olacak kısmetse. ben genel anestezıyı tercıh edıyrum tüp bebek oldugu için drum sezxeryan yaparız bebegı rıske atamayız dedı. bakalım hayırlısı.