2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hayırlı olsun yeni evin :)
bende de aynı şey oluyor bir günde 1 kilo almış ertesi gün vermiş olabiliyorum :)

bi erkek haberi aldık nihayet :)
hayırlı olsun oğluşunnnnn
valla bu sene erkek doğmayacak diyordum artık
normal yolla hamile kalan 3 arkadaşımda kız bekliyor çünkü
şanslısın valla erkekler karaborsa :))))))

:)))))))))))) ben acayip normal istiyordum ama korkmuyorum da desen yalan olurdu hani:)sezeryanıda doğar doğmaz göremiycez ya ondan istemiyodum.tabi bide dikişler 1 hafta falan rahat hareket edemiycez yine ama napalım hayırlısı olsun.ben 8.haftada tüp bebek doktorumu başka yere geçtim.ilk geçtiğim hafta söyledi doktorum sezeryan daha iyi olur diye.alışıyım diye söyledi heralde

benim bebekten öncede çok gaz problemim vardı şimdide var.çok rahatsız olduysan hiç zorlama kendini canım.yoğurt falan versin.zaten kalsiyumda içiyosun.aldığımız kalsiyum zaten bebek için değil kendimiz için.hiç kalsiyum desteği almasak bile bebek her halükarda bizim kemiklerden alıyo kalsiyumu:)

bende normal doğum yapmak istiyorum doktorum bişey demedi ama dese bile inadım inat :)))
çocuğu nasıl yapcağımaza kendimiz karar veremedik bari doğumuna karar verelim
sezeryan olunca sanki onun şansıyla oynamışım gibi gelio kendi karar versin geleceği zamana :)
arkadaşım randevuyla gitti doğuma bana tuhaf geldi o zaman

hayırlı olsun canım cinsiyetini öğrenmişsin topikteki 2.erkek bebek
maşşallah kocamanda olmuş bebeğin

topikteki kan pıhtılaşması olan 3kişi olduk iğneyi nerden yapıyosun sen canım ben 18 haftaya kadar göbeğimden ve kolumdan yaptım.ama artık göbeğimden yapmaya korkuyorum sadece kolumdan yapıyorum.kollarım okadar kötü olduki artık iğne girmiyo.bide sende her ay kan veriyomusun ankara gibi

ankara_06 sen nerden yapıyosun iğneni sana sormayı unuttum canım

Son düzenleme:

:))))))))) doğru diyosun valla arkadaşım bari doğumuna karar verelim dimi:)))
hani adı üstünde normal doğum en güzeli en sağlıklısı o tabiyki kararını tebrik ediyorum canım.bende ne kadar korksamda normal istiyodum ama bu kan pıhtılaşması elimi ayağımı bağlıyo

haklısın canım biz zaten sadece isteyen kısımdayız malesef
doktor ne derse o sonunda bu kadar kıymetli olunca bebişler eli kolu bağlanıyo insanın

hayırlı cumalar arkadaslar
mehtarperkan hayırlı olsun evin allah saglıcakla oturmayı nasip etsin insallah .ankaralı canım elif in geliyomus cok sevindim...... allah mutlulugunu daim etsin insallah .....
dogum konusunu bende doktorumla konusmadım daha erken büyük ihtimalle sezeryan olur , normal doguma korkarım ben yapamam
Bebek odası yaptırmayı bende cok istiyorum kızlar ama esim hayırlısı ile dogsunlar bir iki ay geçsin ondan sonra yaparız diyor.Oyun parkoru mu adının ne oldugunu bilmiyorum olmazsa 1 tane ondan alıcam yatak odama koymayı düsünüyorum bakalım hayırlısı ile su gibi günler geçsinde .
Bu arada yürüyüslere basladım , 8 den sonra cıkıyorum bana cok iyi geliyo.... kendimi iyi hissediyorum tavsiye ederim hepinize meleklerinize dikkat edin hepinizi öpüyorum

ay masalllah cinsiyetleri ogrenen gelmis, dunden bugune ne kadar duzenleme yaptim listede,hadi darisi insallah ogrenmeyenlere diyelim
artik kilolarda hizla alinmaya basliyor ,hele bundan sonra durdurmak imkansiz alabildigince alcazda insallah siniri asmayiz
ben baslangictan bu yana 5 kilo aldim heralde sona kadar bi 15 olur buda normal galiba zaten normalde kilolu biriydim fazla almamaya dikat ediyoru ,omrum kilo al verle geciyor, diyetsiz gunum gecmiyodu, insallah dogumuda fazla kilo almadan saglikli bi sekilde atlatirim

ya ben gelmeden ne guzel sohbetler oluyor ben gelince kimse olmuyor soyle ardarda sohbetler yapsak istiyorum ama herkes dinlenmeye cekiliyo:) yada benim olmadigim zamanlarda oluyonuz neysem onemli degil nasil olsa ben bol bol yaziyorum

bugun kalktigimdan beri bebegimin hareketini hic hissetmedim normalde kalkinca bide kahvaltidan sonra baslardi, bekliyorum tepiklemesini

kizlarr carsamba gunu benim randovum vardi dun bisey yazmadim zaten doktora sinir oldum
hani demistimya 29da randovumuz var ayrintili ultrasona gitcem ,yeni 4Dmakina almis gircem diye,gittik normal muayene yerine bi muayene etti, esimle bende sasirdim hani makina e bugun biz detayli ultrasona girmicekmiydik hani ben yanlis anlamis olsam esim var ,ogun doktordan cikigimizda su 29u bi gelse dedik, carsambada boyle oldu doktor yok ben oyle demedim dedi gecen haftakinin aynisini soyledi bosuna verdik paralari yani hani bebegi iyi gordum desem ,bi bakti hareketliydi iyi kesin kiz dedi bukadar

artik ayrintili icin cuma gelin dedi, ozaman esimin isi vardi gelemeyiz dedik ,haftaya persembe gelin dedi, bizde tamam dedik ama, suan esimin o isi baska gune ertelendi, bende ara soyle bugun olabilirmi dedim daha cevap vermedi, artik ayrintiliyi haftaya gidicez gibi, yani bosuna gittik tam 2 saat salonda bekledik, bir saat trafik surdu bisey anlamadan geldik neysem insallah haftaya artik ayrintili

merhaba bayanlar. Bugün detaylı ultrasona girdik, çok şükür bebeişimiz gayet sağlıklıymış. Nazlı bebeğimiz nihayet cinsiyetini gösterdi, bir prenses daha geliyor topiğe :)))))))
cok sevindim canim saglikli olmasina, sirayla geliyo bakalim prensesler darisi insallah ogrenmeyenlerin basina

cok zamandir yoktun yada geliyodun pek bisey yazmiyodun gidiyosun geri, bende dedim icten bi kirilma falanmi oldu diye ,amaiyi olduguna sevindim canim
insallah alirsin ,insan alcaklarini sayinca bitmiyor, ha ben aldim aldim ama daha alincak okadar cok sey varki, diyorum hepsini nasil alcam diye, sanki doguma bir ay kalmis gii telesdayim
sende alirsin insallah ,benim sikintim problemli gectigi icin ilerde disari cikamam diye ,degilse rahat olsam her seferinde bisey alirim

yeni eviniz hayirli olsun canim ,yeni ev sonrasinda yeni bi bebek ,oh ne guzel butun mutluluklar sizin olsun ,insallah gule gule oturmayi nasip eder Rabbim, tabi darisi olmayanlara diyelim :)
canim sen diyosun kendimi pek yormayi dusunmuyorum,hatta bende diyorum kendini fazla yorma diye ama dile kolay bu ev tasima herseyinle sen ilgilenceksin ,illaki yapmasan onu yap bunu al getir gotur hic yoktan cenen yorulcak aman aman cok dikat et sakin azcik bile air tasima ,zaten sen ve esin bunu bizden iyi biliyosunuz,insallah kisa zamanda bitiririrsiniz tasinmaisinizi

malesef o anormallikle oluyo bende anlamiyorum :)
ben gecen hafta 69 geliyodum ,bu hafta 22. haftayim bi tartilim dedim aceba kilo almismiyim diye, ne kilo almasi 68.5 olmusum surda bikac gun daha bekleyim belki biranda bir kilo artabilir, bizim nasil bazen dengemiz tutmuyosa kilolarda dengede tutturamiyoz.
birde ben evle doktorun orda 1 kilodan farkli cikiyorum, evde 69 gozukurken carsamba doktorda 70.5 gozuktum esim diyor oooo az kalmis 100e diye kendi tuzlari kuru

bir daha kiz ,olsun olsun bundan sonra gelenlerde heralde erkek olcak bukadar ust uste kizin ardindan :)
masallah canim 20. hafta olmusun hic yoksun insallah iyi gecti simdiye kadar
artik kilolara dur diyemicez canim bebek icin alicaz insallah yeteri kadar olsun tabi
kilonu yazdim canim insallah bundan sonra fazla gelirsin ,surda ne kaldi doguma artik endiseler yavas yavas gidiyo dogum telasi baslicak

bel agrilari bendede oluyor ama yatarken oluyor normalde pek yok ama, annem bana hamileyken cok agrirmis insallah bende cok fazla olmaz, artik karinlar buyudukce bel agrilai baslar
zaten erkek olabilir demisti doktor simdi demk kesinlesti artik erkek olmasi, okadar kiz arasinda aynen oyle oldu ama dur daha ogrenmeyenlerde cok,belki hep erkek gelir sonrasi :)
masallah sende bebiste baya buyumusunuz bende insallah haftaya gircem dort boyutluya, dur bakalim benim bebis nekadar olmus

Hayirli cumalar guzel aa nne adaylari

Sympatique ve gulsumcuk ne oldu bacilar, Niye sezeryan istiyonuz GUI, Benim hamilelik yolunda giderse ins, Ben normal dusunuyorum. Daha saglikli Anne icinde bebisler icinde... Burda doctor arkadas var Ben dedim Ikiz nasip olur diye catir catir olur dedi sonraki gun ayaga kalkarsin, sezeryan olirsan 1 yil kendine gelemesin dedi tabi bu kisiden kisiye degisir eeee Ben gidiyo kizlar uzun yola gezmeye mOrel dePolamaya... Ins guzel bir gun olcakkk

Tesekkur ederiz teyzesi ben en basından berı koldan oluyorum.Ayda bır de Marmara Arastırmaya gıdıp kan verıyoruz.

herkese merhaba arkadaşlar . bu forma uzun zamandır üyeyım ama cok gıremedım. neyse sımdıden sonra sıkı sıkı takıp ederım herhalde :) ben 21+1 haftalık hamıleyım kısmetse bı kızım olcak . heycanla beklıyoruz. dogumum 10 kasımda olacak kısmetse. ben genel anestezıyı tercıh edıyrum tüp bebek oldugu için drum sezxeryan yaparız bebegı rıske atamayız dedı. bakalım hayırlısı.

sanada hayirli cumalar canim
valla benim dert sezeryan degildi baskaydi bende sezeryan dusunmuyorum zaten burda pek sezeryanla olan yok
hani sancisiz dogum icin belden igne vuruluyorya onu yaptircam ,burda butun herkes igneyle gulerek dogum yapiyor tabi insallah hersey normal giderse bende normal istiyorum
sezeryanada herzaman karsiyim tabi hersey normalken neden sezeryan bilemiyorum

hayirdir canim nereye gidiyosun gezmeye, bol bol gez hatta benim yerimede gez baya patladim evde suan tek konustugum arkadasim dostum bilgisayar oldu valla

hosgeldin canim aramiza, uzun zamandir kasim annesi gelmemisti iyiki gelmisin
bayada olmus demek seninde kizin olcak masallah masallah cogaliyo gittikce kizlarimiz
insallah bundan sonra devamli bekleriz seni
bu arada sende listemizde olmak istersen ilk bastaki sayfadaki bilgileri soylersen eklerim cici annemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…