- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.821
herkese merhaba arkadaşlar . Bu forma uzun zamandır üyeyım ama cok gıremedım. Neyse sımdıden sonra sıkı sıkı takıp ederım herhalde :) ben 21+1 haftalık hamıleyım kısmetse bı kızım olcak . Heycanla beklıyoruz. Dogumum 10 kasımda olacak kısmetse. Ben genel anestezıyı tercıh edıyrum tüp bebek oldugu için drum sezxeryan yaparız bebegı rıske atamayız dedı. Bakalım hayırlısı.
hoşgeldin canım genelde doktorlar tüp bebekte sezeryanı tercih ediyo zaten ama bakalım ben şansımı zorlamyı düşünüyorum :)))))
sanada hayirli cumalar canim
valla benim dert sezeryan degildi baskaydibende sezeryan dusunmuyorum zaten burda pek sezeryanla olan yok
hani sancisiz dogum icin belden igne vuruluyorya onu yaptircam ,burda butun herkes igneyle gulerek dogum yapiyor tabi insallah hersey normal giderse bende normal istiyorum
sezeryanada herzaman karsiyim tabi hersey normalken neden sezeryan bilemiyorum
hayirdir canim nereye gidiyosun gezmeye, bol bol gez hatta benim yerimede gez baya patladim evdesuan tek konustugum arkadasim dostum bilgisayar oldu valla
hosgeldin canim sorma ya nerden nereye geldik ,simdi dogum hazirliklari nasil olcak telasindayiz, cok sukur bu gunumuzede
hatta su 2 ayida atlatinda artik ondan sonrasinda bile bebekleri yasatabiliyolar, bizim icin buyuk guurur buraya kadar gelmek insallah dogumuda naip gorur Rabbim
evet bencede sen normal dogumla son gaz durmadan devam et
kizlar siz boyle konusdunuzmu inanki benim kafa akrisiiyo, benim doktor ilk randevude dedi bebeklerin pozisyon elverirse normal dogum yapcaksin dedi, ve nedenlerini anlatti sezeryan riskli bir durum olursa tercih edicez dedi... tup bebek normal bebek sekerler farki neki? ben bilmiyrum siz biliyosaniz yazin bacilar,,,, benimkiler ikiz oldu icin bende kesin sezeryan dedmistim ama doktor hic lafini bile ettirmedi inanki... bakalim
topiğimiz nerelerden nereye geldi arkadaşlar
bundan birkaç ay öncesine kadar kanamalar, düşük korkuları, 2li testler felan derken
allahıma şükürler olsun doğumu konuşur hale geldik.
allahım herkese nasip et bu duyguları
bende normal doğum istiyorum ama bakalım doktorlarımız ne diyecek.
normal doğum istememin sebebi hem bebeğim, hem benim için sağlıklı olması tabii ama en önemlisi de
sezeryandan sonra 2 yıl ara vermek gerekiyormuş ben zaten şu anda 34 yaşın içindeyim ve allahım nasip ederse 3 evlat istiyorum
bu kadar bebeği sezeryanla yaparsam 40 ı geçerim.
kizlar siz boyle konusdunuzmu inanki benim kafa akrisiiyo, benim doktor ilk randevude dedi bebeklerin pozisyon elverirse normal dogum yapcaksin dedi, ve nedenlerini anlatti sezeryan riskli bir durum olursa tercih edicez dedi... tup bebek normal bebek sekerler farki neki? ben bilmiyrum siz biliyosaniz yazin bacilar,,,, benimkiler ikiz oldu icin bende kesin sezeryan dedmistim ama doktor hic lafini bile ettirmedi inanki... bakalim
hayırlı cumalar arkadaşlar
uzuuuuuuuun zamandır giremedim geriye dönük çok fazla okuyamadım ama
ama görüyorum kiiii cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış bir de üstüne doğumlar konuşulmaya başlanmışşş
maşaAllah
benmim kilom 76 olduuu büyümeye devam ediyorum ama enine :))
ikiz oldukları için ikili test istemediler ense kalınlıklarımızın değerleri güzel sorunumuz yok bakalım
hayırlısıyla sağlıkla doğduklarını görelim inşaAllah
bu arada tatil planları yapıyorum aranızda tatile giden varmı??
bi dr gidebilirsin diyo diğeri gitmesen daha iyi olur diyo
bakalım niyetimize koyduk hayırlısıyla gider geliriz inşaAllah
ilk doğumumu normal yapmıştım şimdi bende ikiz bekliuorum ama o zamanı bi sağlıkla sorunsuz görebilirsek ne olacağını düşünmüyorum bile
silanaz bana dr son 3 ay yatacaksın dedi sanada böyle bişey dendimi ??psikolojim bozuldu birden yaaaaa
aslında o yat demese bile ben zaten ağırlaşacağım için yatmak isteyecekmişim ama ikiz oldukları için erken doğum olmasın diye yatmam lazımmış acaba benim dr mu fazlaca panikletip korkutuyor yoksa nedir yani kafam karışık
hosgeldin canim sorma ya nerden nereye geldik ,simdi dogum hazirliklari nasil olcak telasindayiz, cok sukur bu gunumuzede
hatta su 2 ayida atlatinda artik ondan sonrasinda bile bebekleri yasatabiliyolar, bizim icin buyuk guurur buraya kadar gelmek insallah dogumuda naip gorur Rabbim
evet bencede sen normal dogumla son gaz durmadan devam et
aynen öyle canım bencede burda sezeryan modası var önlerine geleni kesmek istiyor doktorlar
oysa normal doğum en ghüzeli ama bakalım inşaallah bir aksilik olmazsa :97:
topiğimiz nerelerden nereye geldi arkadaşlar
bundan birkaç ay öncesine kadar kanamalar, düşük korkuları, 2li testler felan derken
allahıma şükürler olsun doğumu konuşur hale geldik.
allahım herkese nasip et bu duyguları
bende normal doğum istiyorum ama bakalım doktorlarımız ne diyecek.
normal doğum istememin sebebi hem bebeğim, hem benim için sağlıklı olması tabii ama en önemlisi de
sezeryandan sonra 2 yıl ara vermek gerekiyormuş ben zaten şu anda 34 yaşın içindeyim ve allahım nasip ederse 3 evlat istiyorum
bu kadar bebeği sezeryanla yaparsam 40 ı geçerim.
Tesekkur ederiz teyzesiben en basından berı koldan oluyorum.Ayda bır de Marmara Arastırmaya gıdıp kan verıyoruz.
aaa bende her ay marmaraya gidiyorum:) tanışsak ya bi ay:))
aksayoğlu ben eennnn başından beri göbekten yapıyorum valla en rahat orası ama artık iyice gerildi acıyor
koldan yapmaya korkuyorum
bugün dr da sordum bebeğe bi zararı olmaz dimi dedim yok olmaz dedi
yani göbeğe devam.