- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.841
kızlar ya sitede açılan başlıklar canımı çok sıkıyor off
keşke okumasak keşke bilmesek
Rabbim sen koru ne olur.
suyu gelenler olmş.offf acayip moralim bozuldu.........
canım tam ben yazıcaktım ki bu konuyu baktım sen yazmışsın.okadar moralim bozulduki.ağlayarak okudum.Allah sabır versin onlara çok çok zor bir durum.Allah kimseye yaşatmasın.
bundan sonra direkt bu sayfanın içine girmek
diğer başlıklara bakmamk lazım
tamam acılara üzülüyoruz ama hep korku içinde yaşamakda deli ediyor insanı.
ne başlığı ayol merak ettim link atın yoksa meraktan çatlarım:84:
kız Allah iyiliğni versin biz keşke bakmasaydık diyoruz sen bakim diyorsun:)
durup dururken moralini bozma canım bakma boşver.bende acı yaşadım çok ağladım Rabbim şükür güldürdü yüzümü ınş sonunada erdirir.
cümlemiz ınş sonuna erelim
eee elif teyzemiz ne yapıyorsun var mı bi sıkıntı,paşa nasıl?
iyiyim canıom arada tık tık atan şeyler sanırım oğlum:)
arada yokluyo benicanım ya benim göğsümden bikaç gündür süt gibi bişi geliyo ama tam sütte denmez yağlı bi sıvı sıktıkça geliyo netten baktım göğsünüzü sıkmayın gelebilir normal yazıyordu
sizinde oldumu böle?normaldir herhalde dimi? çok heyecanladım Allahım ne büyük ordan sür gelcekte bebeğimiz beslencek ne tuhaf ne mucize....
sen nasılsın prenses nasıl?
neyle ilgili bari onu söle linkiat tmm öle bi göz gezdircem sadece nolurrrrrrr[/QUOTE
duymadım sayıyorum
valla kızlar doğum konusunda ne kadar cesaretli gördüm sizi öyle..yılların hasreti ile bebeğimize kavuştuk anam birde normal doğurcam diyorsunuz tebrik ederim sizi valla,yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ben normal doğum istemiyorum.zaten bende pıhtılaşma var doğum esnasında kanama olursa durudulması imkansız olurmuş benim ayrı bir durumum var.ama sizler için endişe ettim...
özellikle sılanazcım yaa sen ikiz gebesin birde tabi sen yurt dışındasın orda dr lar hastaya sormuyor ama ne bileyim ikiz hiç normal olur mu,zaten miyadını beklemiyorlar ikizlerde zira artık birbirleirni etkilemeye başlıyorlar yada başka sorunlar neyse.
tabi duam temennim ınş sorunsuz hepimiz 40.haftayı görürüz.
bundan sonra direkt bu sayfanın içine girmek
diğer başlıklara bakmamk lazım
tamam acılara üzülüyoruz ama hep korku içinde yaşamakda deli ediyor insanı.
Ins, Canim bende ikizlerde normal dogum odlunu bilmiyorum ama doktor ultrasounda bakrken dogum zamanida boyle kafalari asagi olursa normal dogum yaptircam sana dedim, dedim olurmuki tabiki olur dediii... ama zaman ne gosteriri bilmiyorum... benimkiler sanmiyorum 40.hafta beklesin aman 32.haftalik olalaim onada sukur...
Yavruuu terkettin benii himmm
selam arkadaşlar ben diğer topikteydim hala bu kızlar niye hiç uğramıyor diyordum meğer buradaymışsınız.Ben Allah nasip ederse ocak annesi olacağm.İyi haftasonları..