- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.781
kız anaları nasılsınız
kıskandırın beni öle pembiş pembiş giyindircez süslücez püslücez deyip:97:
olsun bende maviş maviş giydiririm erkekimi
ikinciyi yapcam bu hızla kırkım çıkar çıkmaz
Allah kucagina almayi nasip etsin masallahtamam bunu sorucam insallah bi sorunsuz tedavime baslarim :)
bide bisey daha sorabilirmiyim cinsiyetlerini ogrenmissiniz bebeklerinizin hangi haftada ogreniliyor cok guzel cok heyecanli bir an olmali ayy ne guzel ya:97::97::97:
yok canım ya bikaç defa hissettim üstüste bi daha tık yokaman erkek annesi gelmiş
elifcim evet sen maviş biz pembiş giydirirz ınş.
hareketleri hissediyormusun canım var mı tepik falan
aynen aynen korunmak falan yok gelsin bebişler futbol takımı olana kadar
arka sokaklardaki suat gibi habire hamile olalım ınş sağlıcakla bebişler doğuralım.bol bol.
merhaba bayanlar. Bugün detaylı ultrasona girdik, çok şükür bebeişimiz gayet sağlıklıymış. Nazlı bebeğimiz nihayet cinsiyetini gösterdi, bir prenses daha geliyor topiğe :)))))))
kızlaar dayanamadım dr a bugün gittim ben
şükürler olsun bebeğim iyi veeeeeeeeeeeee artık kesin kızımız olcakmış
elifimiz geliyor yaniiiiiiiiiiiii
canım kızım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ikinciyi yapcam bu hızla kırkım çıkar çıkmaz
teşekkür ederim canım Rabbim sanada yaşatsın ınşşşş
canım 13.haftada dr tahminde bulunuyor 15-16.haftada garanti söylüyor.
hayırlı uğurlu olsun
bu ne yaa kızlardan topiğe girilmiyo
Tüp bebek doktorum tüp bebek yöntemiyle hamile kalanların çoğunun kızı olduğunu çünkü kız bebeklerin erkeklerden daha güçlü ve dayanıklı olduğunu söylemişti. erkekler zorluğa çok dayanamıyorlarmış :)
yok canım ya bikaç defa hissettim üstüste bi daha tık yokdr 10 gün içinde hissedeceksin dedi:82:
dondurulmuşun varmı canım senin
benim 4 tane daha minişim var ama içimden bi his bundan sona normal yolla hamile kalcağımı sölüyo
zaten eşimde ve bende sorun yoktu inş. hayırlısı sizinde erkekiniz olur bi dene
arkadaslar son bisey daha sorucam bi daha rahatsiz etmicem guzel anneler
sebepsiz infertilite olup tupbebekle hamile kalanlar varmi aranizda
kendinize iyi bakin sagolun verdiginiz cevaplar icin darisi basimiza
ankara senin yaşadığın tüm endişeleri bende hep yaşadım, hep içimde acaba bebeğim canlımı korkusu vardı çok şükür geçti o dönemim. Bence çok sık ultrasona giriyorsun, ultrasonun ispatlanmış hiçbir zararı yok diyor doktorlar ama danıştığım bir radyoloji uzmanı zararı yok deniyor ama gelecekte ne yapar belli olmaz deyip hamileliği boyunca toplam 3 kez ultrasona girdiğini söyledi. Gözün aydın bu arada, bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim.
evet omega eksik:)
bende heterezigot pıhtılaşma var benim ilk tüp bebeğim tuttu bu sebepten kaybetmiştim.o tutmayınca genetiğe göndermişti dr.iyikide göndermiş.
ben her ay rutin hematolojiye gidiyorum bunun için PLT diye bi değer var dr bakıyor ona göre karar veriyor doza.
ilk başta bende 0.2 kullanıyordum ama ben kilolu olduğum için az imiş hatta 0.8 kullanmam gerekiyormş ama ilk başta o kadar yüksek başlayamayız demişti dr.
tiroid için kendim kontrol yapıyorum öğrendim artık:) tsh 1.5 ise normal devam et ilaca
ama ben eutrox 50 alıyorum ama levatrion da aynı gurup ilaç.
bende gaz çok oluyordu her gün süt içtiğim için sütü bıraktım dr da calsiyum hapı verdi
şükür yok gazım epeydir.
hımm benimkide heterezigot olması lazım gidince bir soruyum doktoruma belki banada bakılması gerekiyordur.doğumla ilgili konuştunmu canım doktorunla bana sezeryan öneriyor doktorum.bu kan pıhtılaşması olan bir kaç kişi sulandırıcı kullandıkları için doğumda ıkınmaktan beyin kanaması geçirmiş.birde kıymetli bebek diyorlar ya bizim bebişlere böyle kıymetli bebek oluncada sezeryan diyolar.sen ne düşünüyorsun.
sütüde yarım yağlı olanlardan içersen onlar pek gaz yapmıyor