2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kız anaları nasılsınız
kıskandırın beni öle pembiş pembiş giyindircez süslücez püslücez deyip:97:
olsun bende maviş maviş giydiririm erkekimi

aman erkek annesi gelmiş
elifcim evet sen maviş biz pembiş giydirirz ınş.
hareketleri hissediyormusun canım var mı tepik falan

teşekkür ederim canım Rabbim sanada yaşatsın ınşşşş
canım 13.haftada dr tahminde bulunuyor 15-16.haftada garanti söylüyor.

aman erkek annesi gelmiş
elifcim evet sen maviş biz pembiş giydirirz ınş.
hareketleri hissediyormusun canım var mı tepik falan
yok canım ya bikaç defa hissettim üstüste bi daha tık yok dr 10 gün içinde hissedeceksin dedi:82:
aynen aynen korunmak falan yok gelsin bebişler futbol takımı olana kadar
arka sokaklardaki suat gibi habire hamile olalım ınş sağlıcakla bebişler doğuralım.bol bol.

dondurulmuşun varmı canım senin
benim 4 tane daha minişim var ama içimden bi his bundan sona normal yolla hamile kalcağımı sölüyo
zaten eşimde ve bende sorun yoktu inş. hayırlısı sizinde erkekiniz olur bi dene

merhaba bayanlar. Bugün detaylı ultrasona girdik, çok şükür bebeişimiz gayet sağlıklıymış. Nazlı bebeğimiz nihayet cinsiyetini gösterdi, bir prenses daha geliyor topiğe :)))))))

kızlaar dayanamadım dr a bugün gittim ben
şükürler olsun bebeğim iyi veeeeeeeeeeeee artık kesin kızımız olcakmış
elifimiz geliyor yaniiiiiiiiiiiii
canım kızım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ankara senin yaşadığın tüm endişeleri bende hep yaşadım, hep içimde acaba bebeğim canlımı korkusu vardı çok şükür geçti o dönemim. Bence çok sık ultrasona giriyorsun, ultrasonun ispatlanmış hiçbir zararı yok diyor doktorlar ama danıştığım bir radyoloji uzmanı zararı yok deniyor ama gelecekte ne yapar belli olmaz deyip hamileliği boyunca toplam 3 kez ultrasona girdiğini söyledi. Gözün aydın bu arada, bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Sympathique sana da cevap veremedim kusura bakma, çok şükür iyiyiz. Bebişe aldıkların çok güzel şeyler bizim daha siftahımız yok. kısmetse temmmuzun 3. haftası ist.ye ailemin yanına gideceğiz o zaman alışverişime başlarım diyorum.

normaldede sıkıya pek gelemedikleri gibi dimi :)

arkadaslar son bisey daha sorucam bi daha rahatsiz etmicem guzel anneler
sebepsiz infertilite olup tupbebekle hamile kalanlar varmi aranizda
kendinize iyi bakin sagolun verdiginiz cevaplar icin darisi basimiza

yok canım yaa bende dondurulmş falan
ben normal kalacağımı zannediyorum((
Rabbim büyük ınş hepimize verir bol bol.

arkadaslar son bisey daha sorucam bi daha rahatsiz etmicem guzel anneler
sebepsiz infertilite olup tupbebekle hamile kalanlar varmi aranizda
kendinize iyi bakin sagolun verdiginiz cevaplar icin darisi basimiza

bizimde sorunumuz yok, hatta yumurtalar çok iyi, eşimin degerleri çok yüksek, ama yinede olmuyor, 1 kez aşılama denedim, onunda günün bugündü gelmedi, fakat zannetmiyorum hamile olduğumu, yarın test yaptıracam, doktorum normalde bugün gelin demişti ,ama gitmek istemedim, ama yarın gidecem ,sadece meraktan ama

yavaş yavaş gidiyor o endişeler dimi.
ult konusuna hiç girmeyelim ınş zararı yoktur diyelim:))
teşekkür ederim canım kızlar çoğunlukta

hımm benimkide heterezigot olması lazım gidince bir soruyum doktoruma belki banada bakılması gerekiyordur.doğumla ilgili konuştunmu canım doktorunla bana sezeryan öneriyor doktorum.bu kan pıhtılaşması olan bir kaç kişi sulandırıcı kullandıkları için doğumda ıkınmaktan beyin kanaması geçirmiş.birde kıymetli bebek diyorlar ya bizim bebişlere böyle kıymetli bebek oluncada sezeryan diyolar.sen ne düşünüyorsun.

sütüde yarım yağlı olanlardan içersen onlar pek gaz yapmıyor

daha doğum için konşmadık canım 20.haftaları geçince konuşuruz ınş daha çooook var.
ama benim tercihim zaten hep sezeryan ben normal doğuramam zaten.beceremem:)
süt konusu çok fena canım yaa laktozsuz süt bile aldım sıfır gaz
ama yok o da rahatsız etti.güya hep hamile olunca hergün süt içicem derdim
ama yapmıyorum işte maalesef.

Ben de uzun zamandır giremedim( Ama girebildiğim zamanlar yazılanların hepsini okuyorum hiçbirşey kaçırmak istemiyorum çünkü 20. haftadayız ben de cinsiyetini öğrendim bebeğimin çok şükür sağlıklı bir kızımmmmm olacak.Allah ın bana hediyesi çok mutluyuzzz sizler nasılsınız bilmiyorum ma ben süratle kilo alıyorum inşallah çok fazla olmaz kilolar neyse umurumdada değil zaten hepinizin iyi haberlerini okuyorum burdan Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn inşallah.20. hafta kilom 81 ben de bişey almaya başlamadım bebişime tatile girdik artık şimdiden sonra alırım dediğim gibi sık giremiyorum ama fırsatını bulunca burdayım görüşürüzzz HOŞÇAKALINNNNNNNNNNNN

Günaydınnnnnnnnnnnn bayanlar. Bugün burada hava çok güzel. Yeni ev aldık, kısmet olursa hafta sonu annem gelecek eşyaları toplamaya ve öbür hafta taşınacağız, pek yormayı düşünmüyorum kendimi ama ister istemez yorgunluk olur biraz. Gözümde nasıl büyüyor taşnma işi, tam 1 sene önce şimdi oturduğumuz eve taşınmıştık kiraya. Çok şükür nihayet kendi evimize geçeceğiz. Yormadan, yorulmadan eşime işleri kakalayarak atlatmayı planlıyorum .

Sympathique cim bu sabah itibariyle 66 kg olmuşum. 3 gün önce ben o tartıda 65 çıkmıştım bir anormallik mi var acaba ? :))

Bızde doktora gıttık cok bel agrılarım vardı o yuzden 2 gun erken gıttık Cok sukur hersey yolunda dortboyutlu ultrasona da gırdık ve kesınlıkle erkek annesı olucam oglum bu kadar kızın ıcınde cennete dustu Benım kılom 71.5 olmus oğlumda 315gr bı daha kontrolumuz Agustosun 10ununda cok uzun ben oğlumu özlerım ama yapıcak bısey yok.Hemotolojı bolumunede dun gıttık kanımızda normal cıkdı Bende maalesef ıgne kullananlardanım 0,4 ıgne oluyorum hergun yeterkı bebegım ıyı olsun. Bebıslerınıze dıkkat edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…