-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.661
Ya bu arada bebeğin ileriden ya da heride oluşu önemli mi? Ya da çoğu bebek ileride mi takip eder ultrasonda bunu merak ediyorum... Herkesin bebekleri ileride mi çıkıyor yoksa tam mı çıkıyor...
Merak ediyorum ...
Merabalar arkadaşlar,
21+0 da bugün detaylı ultrasona girdim...obsterik inceleme miyidi neydi adı?
5 gün sonra da şeker yüklemesine çağırdı doktorum... Yani 22. Haftanın bitimi gibi...
Işte böle detaylı ultrasona giren var mı başka ?
Bu arada bu şeker yüklemesi nası bişi acaba ? Bilen varsa bilgilendirir mi?
canım bende geçen hafta girdim ayrıntılı ultrasona benim bu ayki randevuma kadar bebeğimin haftasıyla sat tutmuyordu.1 hafta gerideydi bebeğim.doktor geç tutunma olmuş olabilir falan demişti.ama bu ay gittiğimde arayı kapatmış bebeğim tam satla uyumlu artık.birde öyle birkaç güne takmamak lazım çünkü ölçümlerde oynama olabiliyormuş.nasıl gitti aayrıntılı ultrasonunuz baya bi ölçüp biçiyolar bebişi:) nazal kemiğinizi ölçtülermi o baya bir önemliymiş bir ense kalınlığı birde nazal kemiği ben taramaları yaptırmadım doktorda bu ölçümlerde baya bir belirleyici dedi.
şeker yüklemesinede ben 24.haftamda gidicem.
SELAM arkadaşlar;
rudi dus da burdaymış:)
nasılsınız kızlar ikinizin de ikiz maşallah.:)
rudi nerelerdesin sen hiç görüşemiyoruz?bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu?
benim dün oldu ve kızım olacakmış:)
Merhaba canım ; evet buralardayız sen nerelerdesin haber alamaz oldum senden merak etmiştim iyikide yazdınSELAM arkadaşlar;
rudi dus da burdaymış:)
nasılsınız kızlar ikinizin de ikiz maşallah.:)
rudi nerelerdesin sen hiç görüşemiyoruz?bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu?
benim dün oldu ve kızım olacakmış:)
iyi geceler kızlar naıslsınız,herkes iyi çok şükür
bizde iyiyz ama ben yine merak eidyorum kuzumu
bi belirti olmayınca insan rahat edemiyor vallayaaa
ah bi tepikler başlasa yaa o zaman usg ye gitmeyiz artık
perşembe kont var o güne kadar dayanırım ınş
Ya bu arada bebeğin ileriden ya da heride oluşu önemli mi? Ya da çoğu bebek ileride mi takip eder ultrasonda bunu merak ediyorum... Herkesin bebekleri ileride mi çıkıyor yoksa tam mı çıkıyor...
Merak ediyorum ...
Günaydın canım ;
İnşallah 1 ay sonra bebişleri hissedince usg felan istemiyeceğiz... az kaldı sabır..
hem bak perşembeye de 3 gün var; yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoppp elif i göreceksin
[sıze=3]günaydın bayanlardün gece yattıktan sonra kızım ilk kez kıpırdadı:) böle pıtı pıtı soldan sağa geçti ama çok güzel bi duyguymuş nasıl heyecanlandım anlatamam[/sızeşimdi bi daha ne zaman olacak onu bekliyorum bu doğum olana kadar paranoyak olucam sanırım ben
ayyy ne güzelll maaşallah darısı başımaaa bende çok merak ediyorum naısl diye yaaaa
kaç haftalık oldunuz bellacım
amin tatlım :)))
17+2 deyiz böle karnının içinde bişey uçuyomuş gibi enteresan bişeydi
hep solda hissediyordum gece sağa doğru geçti
sabah ben mi yanıldım diye bi daha baktım gerçekten sağa geçmiş :)
ben sola doğru yatmaya çalışıyorum kan akışı daha iyi olur diye okumuştum
çok zorlarsa sağıma dönüyorum
sırt üstü yatınca kasılıyorum zaten