RUDI CNAIM BENIM dorduncu tup bebek, sollamisim seni bak, donmuslarla olan 4. denemde gebe kaldim bende..... Kilo olarak hadi bakalim hodti meydan, canim bu arlaar cok dondurma yiyiorum ama serbetli tatli hic tercih etmiyorum... onlar yararsa, esimde boyle almaya devam ederse, ben seni sollarim, bacim aman yedikelrimiz bebislerimize yarasinda.... benim doktorda canim bayan, Koreli olmasi lazim Korean turkcesii sanirsma ayni, bana oda dikat et diyo ama hic kisitlama yapmadi, herseyin cok guzel guzukuyo demisti, belki keseler filan asagida olsa yat dermiydi bilmiyorum bacim ben 12 hafta filandi sanirsam 7saat alisveris merkezindeydim,,, ben bile sonra cus dedim doktordan sorna esim, kayinvaldemle birakmisti, gez dolan, otur cay, yemek filan.... kardesim dedi bekleyin ebn sizi alirim... yani 7 saat sonra geldim eve benim esim boyle bomba gibiydii... hihii, cok sukur bisey olmadi ama tabi dikkat her zaman alzim, hepimizin yavrulari cok kiymetli cok zor bulduk cnaim... rabbim hepimizinkileri bagislasin bize.... banada canim 6 yada 7. ayda dedi hamileligin gidisatina gore belki yatabilirsin yada, hastanede bile yatirabilirim dedi, ama simdi yavas yavas isimi gormeye calsiiyorum ama saka maka hicbiseydende geri kalmiyorum, turk piknigi vardi ona gittim, cumalari duzenli cumakuranina gidiyom araba evde oldumu simdi esim izin veriyo surmeme, ilk 3 ay istemiyodu.... bende fazlatercih etmiyorum ama otobuslerden iyi, taksiye para yetismiyor... Ya ben sadece bir vatimin kullaniyorum icerigine bakcam,
benimde 8 .haftada filan cok kotu el bileklerimde ve ayak bileklerimde agri oluyodu, krampda giriyodu ama aile doktorum hicbisey vermemisti masaj yap demisti cunku tup icin zaten fazlasiyla ilac kullndim icin tercih etmemisti...
Ama doktora gittimde sorcam ben tavuk, et ttuketiyorum, balik fazla degil.... hatta 1 aydir hic yemedim desem yalan olmaz ama badem filan yemeye calisiyorum, Bana burda bir arkadas D vitamini cok onemlid emisti.. onuda sorcam ahhh su randevu bir gelse... cusss baya yasmisim