- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.681
yagmursesi evet biz buralardayız...... bende seni cok merak ediyodum, dün gezmeye cıktık sonra cok yorgun hissettim kendimi acmadım bilgisayarı cok sevindim demek kızın oluyo haydi hayırlısı
çok teşekkür ederim canım. senin de hayırlı olsun bebeklerin. demek biri erkek diğerini de kız umalım da beraber büyüt işallah sağlıkla:)Merhaba canım ; evet buralardayız sen nerelerdesin haber alamaz oldum senden merak etmiştim iyikide yazdın
Gözünaydın prensesin hayırlı olsun yeniden.. benim biri erkek ama diğeri bağdaş kurup oturduğu için dr göremedi cinsiyetini ben de şimdilik kızım diye seviyorum
yarın kontrolüm var
inşallah bebeğim iyidir... içimde sıkıntı var üzücü bi haber aldım...Allaha şükredelim bebeklerimizi bizi bağışlasın...
cinsiyetini çok merak ediyordum ama şimdi bütün hevesim kaçtı... kalbi atsın sağlıklı olsunda yavrum başka ne isterim.....
Allah hepimzin meleğini bizlere nasip etsin kızlar..
yarın kontrolüm var
inşallah bebeğim iyidir... Içimde sıkıntı var üzücü bi haber aldım...allaha şükredelim bebeklerimizi bizi bağışlasın...
Cinsiyetini çok merak ediyordum ama şimdi bütün hevesim kaçtı... Kalbi atsın sağlıklı olsunda yavrum başka ne isterim.....
Allah hepimzin meleğini bizlere nasip etsin kızlar..
bella maaşallah döktürmüşsün kızzz
okurken eyvahhh dedim valla:)
battık biz
aslında yazmak lazım ama şuan yazmak istemiyor canım aslında kopy yapsam iyi olur
daha çoook var....
[ı]ha bide bizde isim telesi basladi, malesefki esim baska soyluyor ben baska soyluyorum,o benimkini ben onunkini kabul etmiyoruz
esim diyor azra olsun ,ben diyorum sımay ismini cok begeniyorum, tabi o arada kaynim mesaj yazdi oda fikrini soylmesinmi ben olsam asya koyarim cok seviyorum siz en iyisi gelin asya koyun
Birde fransada oldugumuz icin isimlerin anlami ve sylenis sekilleri var iste bu yuzden bulmak kolay olmuyor
azra tam bu sekilde soyleniyor anlami guzel
simay ise fransizca soyleyisi sime oluyotabi anlami ise si=evet demek me=ama demek, yani anlami evet ama oluyo Ayyyyy icinden cikmadim valla ne yapcaz bilmiyorum
kizlarr azra hakkinda ne dusunuyosunuz, cok kisi diyor azra ismini duyunca aklima azrail geliyo ,ve bebek icin cok kaba diyolar:18:[/ı]
aslinda guzel isim hep azra akından dolayi bu ismi severim ama ,kendim secmedimya buyuzden cok kabullenmek istemiyorum :))) artik sende bidahaki sefere [ı]koyarsin[/ı]
Ipad canim tel gibi, senin ben yurtdisinda oldunu bilmiyodum enrdesin canims en? EVet oyle gozukuyor, var canim bir arkadas gidiyo ama valiz ahkki bir tane, onceden ikiydi, simdi kadina nasil diyem hani annemler getirse havalanina filan diyememki.... Canim Kanada'dayim ben kargo ile bilmiyoum iki kagit yoluyon 80 dolara gidiyo heheheh, onun icin kargo ne bilem ama belki uygun gvneilirde vardir.... tig bende biliyom hahha, dantel yapiyodum evlenmeden once ama buryaa gelince hepsi mazide kaldi.... bende bakayim belirli bir site varsa guzel veren tarif yazarsan sevinirim, ebnim icind ezaman gecer....