2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım cinsiyetlerini öğreneyim alışverişlerini yapacağım sonrası dediğin gibi çıkamayabilirim.sıcaklarda bastırdı iyice.. arkadaşına da şimdiden hayırlı doğumlar...

benim doktorum tam tersi bol bol yürü gebelik de yürürüşün cok iyi oldugunu bana ve bebeklere iyi gelecegini söyledi bende dün ilk kez cıktım .Ama icim rahat etmedi aslında doktoruma da cok güveniyorum süper biri ya 1 ayda 3.300gr alınca hareket et biraz dedi daha 4 ay sonrası ne olucak dedi . rudi neden izin vermedi anlamadım beni yüzmeye bile gönderdi .

Son düzenleme:

kızlar valla ben her işimi yapıyorum,her gün 1 saat yüzüyorum
akşamları yarım saat yürüyüş yapıyorum.
bende ilk başta 3.5 kilo aldım.
bu ay 1,5 kilo ya kadar indirdim.
çokça faydasını gördüm.
ne kadar hareketsiz kalırsam o kadar kasık ağrım oluyo onu farkettim.

slm arkadaşlar bende tüp bebege başlıyacagım bana istanbulda tavsiye edecgınız tüp bebek merkezi tavsiye edermisinz

canım şimdiden hayırlı olsun ben kadıköy şifa engin enginsu da yaptırdım
ilk denememde pozitif sonuç aldım ve çokkkkkkkkk memnunum
oluşan tüm olumsuzluklara rağmen herşeyi yoluna soktular araştır ve birebir de bi görüş derim en azından orda yaptırmasan bile sana tüm tedavi sürecini ve neler yapman gerktiğini hiç yorulmadan memnuniyetle anlatırlar.
en azından ne noktadasın onu görmüş olursun.
dobra lar ve umut tacirliği yapmıyorlar sana olanı söylüyorlar
ayrıca psikolojik destek sağlıyorlar
zaten zor olan süreci daha kolay atlatmanı sağlıyorlar

sagol canım tavsiyen için aklımda bır umut .memorial şifa var bakalım hayırlısı

Ipad canim tel gibi, senin ben yurtdisinda oldunu bilmiyodum enrdesin canims en? EVet oyle gozukuyor, var canim bir arkadas gidiyo ama valiz ahkki bir tane, onceden ikiydi, simdi kadina nasil diyem hani annemler getirse havalanina filan diyememki.... Canim Kanada'dayim ben kargo ile bilmiyoum iki kagit yoluyon 80 dolara gidiyo heheheh, onun icin kargo ne bilem ama belki uygun gvneilirde vardir.... tig bende biliyom hahha, dantel yapiyodum evlenmeden once ama buryaa gelince hepsi mazide kaldi.... bende bakayim belirli bir site varsa guzel veren tarif yazarsan sevinirim, ebnim icind ezaman gecer....

RUDI CNAIM BENIM dorduncu tup bebek, sollamisim seni bak, donmuslarla olan 4. denemde gebe kaldim bende..... Kilo olarak hadi bakalim hodti meydan, canim bu arlaar cok dondurma yiyiorum ama serbetli tatli hic tercih etmiyorum... onlar yararsa, esimde boyle almaya devam ederse, ben seni sollarim, bacim aman yedikelrimiz bebislerimize yarasinda.... benim doktorda canim bayan, Koreli olmasi lazim Korean turkcesii sanirsma ayni, bana oda dikat et diyo ama hic kisitlama yapmadi, herseyin cok guzel guzukuyo demisti, belki keseler filan asagida olsa yat dermiydi bilmiyorum bacim ben 12 hafta filandi sanirsam 7saat alisveris merkezindeydim,,, ben bile sonra cus dedim doktordan sorna esim, kayinvaldemle birakmisti, gez dolan, otur cay, yemek filan.... kardesim dedi bekleyin ebn sizi alirim... yani 7 saat sonra geldim eve benim esim boyle bomba gibiydii... hihii, cok sukur bisey olmadi ama tabi dikkat her zaman alzim, hepimizin yavrulari cok kiymetli cok zor bulduk cnaim... rabbim hepimizinkileri bagislasin bize.... banada canim 6 yada 7. ayda dedi hamileligin gidisatina gore belki yatabilirsin yada, hastanede bile yatirabilirim dedi, ama simdi yavas yavas isimi gormeye calsiiyorum ama saka maka hicbiseydende geri kalmiyorum, turk piknigi vardi ona gittim, cumalari duzenli cumakuranina gidiyom araba evde oldumu simdi esim izin veriyo surmeme, ilk 3 ay istemiyodu.... bende fazlatercih etmiyorum ama otobuslerden iyi, taksiye para yetismiyor... Ya ben sadece bir vatimin kullaniyorum icerigine bakcam,

benimde 8 .haftada filan cok kotu el bileklerimde ve ayak bileklerimde agri oluyodu, krampda giriyodu ama aile doktorum hicbisey vermemisti masaj yap demisti cunku tup icin zaten fazlasiyla ilac kullndim icin tercih etmemisti...

Ama doktora gittimde sorcam ben tavuk, et ttuketiyorum, balik fazla degil.... hatta 1 aydir hic yemedim desem yalan olmaz ama badem filan yemeye calisiyorum, Bana burda bir arkadas D vitamini cok onemlid emisti.. onuda sorcam ahhh su randevu bir gelse... cusss baya yasmisim

Selam duss, benim doktorda izin veriyor yuruyuse cok sukur her gun enrdeyse yuruyorum bir 20 dakika bazen daha fazla parkta filan, temiz hava beni rahatlatiyo..... cok sukur biseyde olmadi... benim doktor kilo ile ilgili bana bisey demedi daha bakalim iki haftas orna randevum sorcam kilom nasil diye hani kac kilo normal filan diye onunda fikrini almak icin... ya kizlar bizim iliskiyede doktor sorun yok dedi, kanama veya kahverengi akinti olmadiktan sonra hatta iyi dedi lol, sizin doktorlar ne tavsiye ediyor? Yuzmeye bende gitmek istiyom ama korkuyom ne bilem simdilik yuruyuslle yitiniyorum

haklisin belle bende katiliyorum yuruyus yaptimmi cok iyi hissediyorum ekndimi, ne bulanti ahliszlik, benim oturdum yer yemyesil zaten cok iyi geliyor, yuzme'yede giderim ins.

canım bende yüzsem mi diye çok tereddüt ettim nihayetinde daha tatile çıkamadık havuza girmek zorundayım
mikrop kapar mıyım diye bi kasıldım ama doktor güneşe çok çıkmadığın sürece havuzdan bişi olmaz dedi
sadece öğle güneşi sakıncalı tam lekelenme zamanımızmış
sokağa çıkarken bile koruyucu sürüyorum
ilişki ilk başta yasaktı ama 10. haftadan sonra serbest bıraktı dr.
eskisi gibi olamıyor tabi ama göbüşünü zorlamamaya dikkat et dedi sadece

Son düzenleme:

bellacim canim bende havuz oldu icin fazla tercih etmiyorum normalde bile mikrp kapabiliyosun, hamilelikte esn son istedin sey... gunes bacim cok onemli sakin fazla ama sakin kalma, ben piknige gittim, aksami eve geldimde oluyom zannetim, bir bas agirisi anlatamam sana, atesimde var hissediyorum ama normaldi 36. cikiyodu... esim gunes carpmis dedi... DIKAT HAMIS BAYANLAR GUNESTE KALMAYIN FAZLA SAKIn.... Canim bende 12. hafta'da srdums erbest dedi, bir degil iki ilk korktuk yok yokk dedi ama anam erkege zor.... evet cnaim eskisi gibi kesinlikle olmuyor netten arastirdim ben baya,1.sart korunuyor: iltihap olaylarini onlemek icin 2. sart kasik agrim oldumu o an biter. 3. sart tabi kan basinci cok onemli ve gobegin basilmamasi o yzuden anlarsin.. sekil degisti ANma anam neler yaziyom ben hiiiihiii

Benimde dondurulmuş embriyo fakat 3.deneme de oldu.Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah..Tatlı ile aram benim de fazla yok ama sürekli birşeyler yemek istiyorum 2 saat ara ile yemek,meyve yiyorum..bana da eşim yasakladı arabayı ama yavaş yavaş başlarım 2 hafta sonra falan. gerçi sen kanada da sın oralarda trafik nasıl bilmem ama istanbul gibi yoğun ve karışık değildir sanırım.otobüslere burada hamile olduğumdan bu yana binmiyorum çünki yollar çukur otobüsşöförleri çok hızlı kullanıyorlar acaip sallıyor ve rahatsızlık duymaktansa binmemeyi tercih ediyorum..bol bol ceviz badem ye balık ihtiyacını karşılıyor,
oturduğun yeri kıskandım yemyeşil demişssin ya bizim burası apartmanlarla dolu

ne yüzmek mi hayal gibi geldi bana maşallah ne güzel ... sanırım dikkatli olduktan sonra herşey serbest sonuçta biz hasta değiliz hamileyiz.. ama doktorlar işte bazıları bizden daha fazla evhamlı...

slm arkadaşlar bende tüp bebege başlıyacagım bana istanbulda tavsiye edecgınız tüp bebek merkezi tavsiye edermisinz

su canım benim doktorum gayrettepe florans nıngtgale calısıyo prof dr lemi ergin ibrahimoglu 3 tüp bebek denemem de allah nasip etti benim yumurta rezerv az önce ki denemelerim dogru dürüst döllenmiyodu yumurtalar kalite sorunumuz vardı artık ilacları mı iyi ayarladı ne oldu sonun da oldu ben cok zor günler gecirdim hala rüya da gibiyim tavsiye ederim lemi beyi süper bir doktor

ne yüzmek mi hayal gibi geldi bana maşallah ne güzel ... sanırım dikkatli olduktan sonra herşey serbest sonuçta biz hasta değiliz hamileyiz.. ama doktorlar işte bazıları bizden daha fazla evhamlı...

evet rudi bende ilk duydugum da ilkildim nasıl yani diye .......dısarıdan yapılan hicbir hareket bebeğe zarar vermiyomus, yani senin hareketlerin bebeklere zarar vermez korkma dedi .Bugün 2 oldu bende yürüyorum artık ayetel kürsimü okuyup cıkıyorum. Sanki iyi de geldi önceden bacaklarımı atıp yürümekte zorluk çekiyodum sanki bugün daha iyi yürüdüm .Temiz hava iyi geldi .
sılanaz ne güzel bol bol geziyosun sen , piknik felan ben daha cıkmadım pikne
ige onu da en kısa zamanda yapmak istiyorum cinsel iliskiye gelince doktor 3 aydan sonra serbest dedi ama ben korkuyorum yapmam. Bu kızlar sizinkilerin cinsiyeti belli olmadı mı benimkileri 3 aylıkken söyledi doktorum

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Yaklaşık yarım saattir giremediğim günlerin geçmiş yazılarını okuyorum. Ama çok güzel haberler okudum hepinizden. Çok sevindim...

Hele ki alınan cicilere bayıldım. Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin.

Bizde bugün itibari ile 18. haftamızdayız. Yarıya yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Kilom 68 oldu artık. Dediğiniz gibi ne yapalım artık, doğumdan sonra inşallah sağlıklı bir şekilde veririz kiloları :))

Kızlar ilişki konusunda ise bizde ilk defa 13. haftada denemiştik. 2 gün sonra kanama olunca çok korktuk. Artık bıraktık walla ne edek :)) Gerçi dr kanama dönemi yasaklamıştı, sonrası problem yok dedi ama korku başa bela :))

Herkese sevgilerimi yolluyorum, şimdiden iyi hafta sonları...

AMIN. bende 2.3 saate bir atistiryorum... Evet cnaim burda kurallar cok onemli, turkiye'de daha zordur eminimki, iki serit yolu 3 serit yapan vatandaslarimiz var, anam yilan gibi araba kullaniyolar, burda arabalar bide otomatik, vitesli degil, daha basit oluyor.... otobuslerde hiz sinirindan bile yavas gidiyolar cunku nerdeyse her 8 dk bir duruyolar.... yollar'da guzel haklarini yemeyim... sagol canim yiycem ins,

Cok sukur oyle canim evdeyim ben on arka bahce heryer yemyesil burda, yuzolcumu cok buyuk oldu icin binalarla isteselerde bogamazlar.... Isterse hersey dort dortluk olsun, kendi vatanin gbi hicbir yer ollmuyor ayri mesele, gurbetlk zor her ne kadar yasam standartlari yuksek olsada ADI GURBET

Slm canim, Turk piknigiydi kiz yilda bir oluyor, gezmeye degil donerè gittim dermisim... VAllahi canim cok sukur dikkatde ediyom ama biseydende geri aklmiyorum ama surekli evde oldumu inan psikolojisi insanin bozuluyo benim anne, baba hepsi turkiyede, siz evdede olsaniz belki zyaretiniz e gelen arkadasalr, akrabalar oluyor, oturmaya iki sohbet bile inani cok rahatlatiyor.... Kiz bende vallahi ayni kesinlikle yapmam diyodum, ama istee bosver
Canim benim 11 gun sonra randevu var bebisler 16 haftalik olcak, doktor 18.haftalik olmadan ogrenemezsin dedii Mecbur 1 ay sonraki randevude... yani 20 haftalik olduklarinda ogrenirim cok yuksek bir ihimal, kiz ben hic ogrenmek istemiyorumda ama ne olcam belli olmadi icin erkenden bilsem yavas yavas hazirliklarimi yapcam, odam var musait bebek odasi yapmak istiyorum.... Rabbim nasip eder o gunleri gorurusek ins,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…