2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aslinda bur ortamda hic orgu oren birilerini gormedim ,hani Fransada oldugum icin okadar orguye duskun degiller hersey hazir, hani turkiyede olmus olsam bi ortamda birisinin elinde gorursun ,zaten bide her yerde satiliyor cesit cesit mdeller ve ipler, imrenmemek elde olmuyor ve heveslenip yapiyosun
benimde suan imrendigim hep internette gordugum icin imrenip ormek istedim ,degilse cevremde hic kimse yok
hani dantel orguyu bildigim icin ancak tigla yaparim diyorum ,degilse gider orguyude duz yapiyorum ama birsinin elinde sekilli falan ordugunu gorsem hemen ogrenirim
yani kendimi ovmeyimde az biraz marifetlyim

bu arada bu cicilere bayildim ,nette cok arastirdim bunun gibi patik ve elbiseler
hatta tek tek yapilis sekilleriyle isterseniz yapilis sekillerinide ekleyim bilmeyen arkadaslarla birlikte yapmis oluruz ne guzel olur

masallah canim evet haftada bir kilo baya aliyosun ama tabi ikiz oldugun icin bu normalmi bilmiyorum ,gerci daha 15. haftadasin haftada bir kilo olmamasi lazim ama yinede doktora sormak gerek

aa demek ikiz olunca yuruyusu tavsiye etmiyor, iste ikiz gebeligi cok kisi hareketsiz yatarak geciriyor
benimde burda i arkadas ikiz hamile bugun yarin dogurck bekliyoruz :)
oda taaa 4. aydan beri yatiyor bi yere gidemiyor, hatta 1 ay oncesinde sancilari oldu bir ay kadar hastanede yatti suan evde dogum bekliyor, yani bebegin tum alisverisini annesi yapti kendisi disari cikamadi ,insallah sende boyle bisey yasanmaz ama sende her ihtimale karsi simdiden bebegin esas lazim kiyafetlerini al buyudukce diari cikamayabilirsin

evet teyzesi kiz cicileri hep boyle oluyor Rabbim hep gonlumdekini verdi, tabi bizim icin en onemlisi saglikli ve hayirli evlatti ,erkekte olsa farketmezdi hatta babamiz pek sevinirdi
sende artik yavastan yavastan hazirlarsin
bak seniki sansli hep anneanne hem babaanne oruyolarmis
aslinda benim erkek olsaydi bi battaniye bide patik orerdim ama kiz olunca iste bu cimcimelerin herseyi farkli oluyo :)
bizim anneannemiz calisiyo o yapamaz ama annem turkiyeyi aradi bikac biseyler ordurtecek
kaynanamda bi faliyet yok :) hatta dun alisverise gittigimde iplik aldim ,ogleden sonrada bi komsu geldi ona ipligi gosterirken kaynanamda diyor, bende bikac bisey orsem bariii diye ama ben beklemiyorum heralde ordugunu begenmem o ancak bi model bilir onu yapar, tabi yaparsada yok demem artik ,koskoca annesi duruyo bebegimin ,elimden geldigi kadar yaparim insallah

evet artik herkes sirayla geliyo tek tek ,cinsiyetten sonra yeni ciciler alincak onun heyecani baslicak, simdi burdada indirim varya icim kipir kipir :) ah bi ehliyetim olsaydida atlayip gitseydim illaki birisinin goturmesini beklemeseydim
evet ya iste bu kizlar dogustan sansli oluyor heryer kiz kadin kiyafetleri dolu, tum magazada alisveriste kadinlar dolu, hatta dun gittim magazaya kadinlar hucum etmis esiyle gelenlerde yazik erkekler bi kosede oturuyo :) ne yapsinlar ne alcaklar kendilerine malum belli seyler

valla ya biran once dogsada giydirsek , ah babamiz bana tekken demyor ama bi ortamda devamli ebbek konusunu aciyor
hatta dun annesi babasi varken diyor ya 8. ay olsaydida gun gun beklesek nevardi gelse diye diyor
insan zor bulunca gercekten cok ariyor biran once olsun diye sabirsizlaniyor

ben sadece bi tane vitamin ilaci aliyorm onun icinde demir ve omega 3 var sanirim buyuzden tek aliyorum

elevitin icinde bunlar varmi yada olmadigi icinmi ayriyetten aliniyor bilmiyorum

evet canim tam kisa geliyor bebekler, hattailk hamile oldugumu ogrenince annem dedi Turkiyeyi arayimda bebek icin bikac kollu kolsuz yelek falan ordurtum dedi, bende gerek yok anne dedim oda kizim bebek tam kisa geliyo terler eder mecbur yelek lazim cok ise yarar dedi benimde dogru kafama yatti ,yani mutlaka bikac olmasi gerek
canim bende gunluk yarim saat kadar yuruyorum ama ikiz gebeler tabi riskli
bi onceki sayfada RUDI yazmis oda ikiz oldugu icin doktor yuruyusu tavsiye etmemis ,senin doktor ne demisti yuruyus konusunda

Canim orguler harold bayildim, keske elimden grosser bende yapsam malum benimkiler bide kis bebekleri olcak, annemin yAninda olsam cesit cesit orer hemde ogrenirdim, sadece duz orgu biliyorum malesef, kendo el emeginle bebegine biseyler Tainan cok guzzle olmali, annem turkiyede Oruro hemde ordutruyor AMA nasal gondercek bilmiyorum imrendim sana vallahi, yavrun annesinin el emegi goz nurlariyla buyuycek ne guzel

canım çok sıkılıyor kızlar yaa evdeyim sürekli
çıksam çok sıcak nereye gidicem

e canim ben ne diyim kendime simdi
ana yok baba yok ,arkadas yok, konuscak gidecek kimsem yok ,aksama kadar kaynana kaynata goruyorum

kendine bi ugras bseyler bul ,mesela orgu ormeyi biliyosan biseyler yap bebegine zaman gecirirsin oyle insallah

telefondanmi yazdin yoksa bu mesaji

ayni sreyleri yasiyoruz canim ,yazin izine giden kimse yokmu onunla gondersinler, yada mecbur kargoyla gondersin orgu olunca cok fazla tutmaz kilosu

bende seni gibi duz biliyorum oyle sekilli bilmem ama tig isini biliyoan tig isiyle yap ,ben baya model buldum ,hangisini yapacagima karar veremedim ,artik bugun yarin baslarim

Selam rudi canim benimkilerde Ikiz en son 11 hafta 5 gunlukkken doctor oficinde 58 cikmistim simp 14. Haftalik olduk Sabah 58.5 filan cikiyorum AMA ogle, sisal 59 da geciyorum Ilk zamanlar bende nerdeyse haftada bir kilo aliyodum cunku dedin Gibi hareket yoktu simdi duzenli yuruyorum sagliklida beslenmete calisiyorum, bogazimdan kesinlikle kismiyorum Benim doctor guru dedi canim fazla yormadan kendini, sadece bir vitamin kullaniyorum... Benim doctor Hersey serbest sadece agir kaldirmak, kosmak agir egzirsizler yasak dedi, iliskide serbest cok sukur hersey yolunda, senin doctor nicin tavsiye etmiyorki, ilerleyen aylarda tehlikeli olabiliyor

canım ilerde kilolarda artacak iyice bu sıcaklarda çok bunalıcaz zaten
yavaş yavaş azaltmaya çalışsan şimdiden sonra sıkıntı çekmezsin

Merhaba bende bbu aralar tursu cok tuketmeye basladim hemm mide hemde lezzetli helium AMA esim kiziyodu tuzlu oldu icon arastirdim baya son aylar tension yapabilme ozelligi var AMA Ilk aylar icindeki bur made bebege ve anneye cok iyiymis kanserden koruyomus yaziyi bulam eklerim, tuzda ayni AMA asiri tuketme sislik cok yapiyo ilerki aylarda el yuz, ayak

Bende bu durumdan korktum icon cinsiyetlerini ogrendinmi basliycam alisverise ins. Saka maja 3.5 aylari bitty cok sukur, ya Ben arkadaslarin yazdiklarini okuyunca daha cok diktat etmeye calisiyorum AMA doctor magnezyum, omeg 3 ve d vitamin takviyesini sorcam bir savai'i randevumde senin cicileei Gordumde icim gitti bi bilsemde bende yavrukuslara alsam diye kiz kiyafetleri bambaska ama

hımmm yok yok dondurma ile geçecek... Görünmeyenler varsa da yavaş yavaş belirginleşecek onlar da işte zamanla bir sonraki seansta onlara da bakacak...öle işte : ) hatt abugün abarttım kayınvalidemin tanıdığı birine gittik ve okuttuk : ) bunları..

Hani siğilleri okurlar ya geçermiş dydun mu bilmiyorum :) ben de okuttum : ) öle...bir de kil sür dediler onu denicem...evet özellikle yayılan ve renk değiştiren şeyler önemliymiş...öle...: ) bu arada aldığın giysilere bittim çok hoşlar...: )

ya canlarım kıyamam size ailelerinizden uzak olmanız çok kötü çok zordur.bide hamileyken insan annesini öyle bir arıyorki.Allah yardımcınız olsun.internette çok güzel anlatımlı örgüler falan var belki bakarak yapabilirsiniz.tabi birinin göstermesi gibi olmazda olsun denemiş olursunuz acemi anne örgüleri olur:)

maşallah canım aramızda az fark var hafta olarak kilo olarakta neredeyse aynı haydi yarışalım dermişim... kesin ben kazanıım bu hızla kilo almaya dvm edersem..senin doktor iyimiş açıkcası benimki acaip temkinli davranıyor yürüme,iş yapma....maglum tüp bebek ve 3.denemede oldu kıymetli gebelik diyor ve ne kadar yatarsam bebegin yeri o denli iyi olur ve erken doğumu tetiklemiş olmaz diyor. genelde hafasonları geziyorum haftaiçi komple evde sayılırım...boğazımdan bende kesemem ama ekmeği tamamen bırakabilirim sanırım , ben de elevit,demir hapı ve magnezyum kullanıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…