- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.621
:))))))))) aslında kolay canım bende bu kadar güzel öremiyordum.hep başkalarının bebeklerine hediye falan yapmıştım.kendi bebeğime gelince çoştum birden bende şaşırıyorum bu kadar güzel çıkınca:))))))))) mor elbisemizi annanemiz ördü gerisini ben ördüm canım.annem çok güzel örer zaten.oda çoştu etek falan örmüş bende tulum örüyorum şimdi bitince onlarıda eklerim.tığ ilede çok güzel şeyler yapabilirsin canım nette çok güzel battaniyeler var.bende tığla patiği pek beceremiyorum.halamda doğum yapmak üzere onun da kızı olucak inş.onada çok güzel bi elbise ördüm tığla onuda ekleyim belki sende yapabilirsin
Eki Görüntüle 213941 Eki Görüntüle 213942 Eki Görüntüle 213943
Günaydınlar;
Cicileriniz pek şeker ,maşallah güle güle giydir bebişine.
Ben kilo almaya başladım göbekte önden gidiyor maglum ..13.hafta itibarı ile 57 , 14.hafta itibarı ile 58 kg.
şimdiden 15.haftaya da 59 yazalım gitsin. bir kilo alıyorum haftada imdat!!!!!!!!!....
ama napayım iş güç yapmıyorum hareketsiz bir yaşam beni bu hale getirdi. İkiz olduğu için doktorum yürüyüşüde tavsiye etmiyor...
aaksoyoğlu canım maşaallah çok güzel ciciler örmüşsün, ellerine sağlık iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla giydir inşaallah.
sempatikcim senin aldığım cicilerde çoookk güzel tabiii kız cicileri herzaman bir başka güzel oluyor.benim elim henüz hiçbir şey almaya gitmiyor. tembellikten mi bilmiyorum. ama bizdede anneanne ve babaannede hummalı çalışma var, annem şimdiden birşeyler örmüş ama henüz ondalar. cicilerimizi alınca becerebilirsem bende eklerim.
bella_83 ve aaksoylu arkadaşlar benimde ilk aylarda hiç bulantım olmamıştı. şimdide kötü değilim çok şükür ama eskisi gibi de değil arada bulantılarım oluyor. sağlık ocağından bir kitapçık vermişlerdi orda okudum çoğunlukla ilk üç ay bulantı olsada bazı hamilelerin mide bulantılarının 4. aydan sonra başlayabileceği yazıyor. galiba öyle bizimki de.
rudi canım kiloları boşveeeeeer hepimiz alıyoruz ki sen ikiz annesisin çok normal alman. napalım veririz elbet banada kızdı doktorum ama umrumdada değil sıkma canını. benim bir arkadaşım iki hamileliliğindede 25 kilo aldı hemde 1,50 lik boyuyla düşün şimdi ilk günkü gibi zayıf. yengem de iki hamileliğindede 25 kilodan fazla aldı şimdi 1,70 boyuyla 50 kilo felan. yani kilo almaktan ziyade bence sağlıklı verebilmek önemli yoksa naparsan yap hamilelikte kilo alınıyor. hele bir bebeklerimiz sağlıkla gelsinde, bizde veririz inşallah
ama bu aralar benim en büyük problemim kollarım çok kötü uyuşuyor sizdede var mı böyle bir şikayet arkadaşlar. öyle fenaki 1 kg fasülyeyi ayıklayana kadar ellerimi kapatamaz hale geliyorum. özellikle geceleri daha kötü sabah kollarımın uyuşmasından dolayı uyuyamıyorum işe gitmek için saatin çalmasını beklemiyorum 07:00 kalkma saatim oldu artık.
Maşallah cinsiyetleri öğrenmeye başlamışız, Allah sağılacakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah, kızlar aldığınız cicilere ve ördüklerinize bayıldım, neden cimcime cicileri böyle güzelken, erkek cicileri hep sıradan eşimle hep bakıyoruz ama kendimizi cimcimelerin reyonunda buluyoruz hep:95:, geçen haftasonu oğluşuma 3 zıbın aldık, devamlı bakıp ağlıyorum, şu zaman geçsede bir an önce giydirsek kızlar
canım benimde doktorum magnezyum kullanmamı önerdi.
Bacaklarım çok ağrıyor ve sürekli kramp giriyordu.
Bu ilaçla birlikte 4 e çıktı aldığım ilaç sayısı
demir hapı,elevit,omega 3 bide magnezyum...
Artık neyi hangi ara içicem bilemiyorum
kızlar nasılsınız?ördükleriniz harika bende yapmak isterim ama hic yetenegim yok örgü konusunda bebislerimiz de tam kışa geliyo cok isinize yarayacak bu arada dün ilk yürüyüsümüzü yaptık fazla zorlandım ama bacaklarım agrıdı insallah acılır yürüdükçe gelince da öyle yorulmusum ki hemen uyudum bu arada ikiz hamile arkadaslar yürüyo musunuz sizde?merak ediyorum neyse kızlar ayaklarım şiş di ne yapıcaz bu ayakları yüksege kaldırıyorum iniyo indirince tekrar şişmeye baslıyo :44:
bakalım cicilerimizi beğenecekmisiniz kendimi kaptırdım örüp duruyorum:)
CIMG3248.jpg (87.7 KB (Kilobyte))
CIMG3245.jpg (126.3 KB (Kilobyte))
CIMG3242.jpg (130.3 KB (Kilobyte))
CIMG3244.jpg (104.7 KB (Kilobyte))
CIMG3247.jpg (99.3 KB (Kilobyte))
CIMG3241.jpg (67.0 KB (Kilobyte))
kızlar ilk defa ekledim resim umarım görünüyordur:)
canım çok sıkılıyor kızlar yaa evdeyim sürekli
çıksam çok sıcak nereye gidicem
Canim orguler harold bayildim, keske elimden grosser bende yapsam malum benimkiler bide kis bebekleri olcak, annemin yAninda olsam cesit cesit orer hemde ogrenirdim, sadece duz orgu biliyorum malesef, kendo el emeginle bebegine biseyler Tainan cok guzzle olmali, annem turkiyede Oruro hemde ordutruyor AMA nasal gondercek bilmiyorum imrendim sana vallahi, yavrun annesinin el emegi goz nurlariyla buyuycek ne guzel
Günaydınlar;
Cicileriniz pek şeker ,maşallah güle güle giydir bebişine.
Ben kilo almaya başladım göbekte önden gidiyor maglum ..13.hafta itibarı ile 57 , 14.hafta itibarı ile 58 kg.
şimdiden 15.haftaya da 59 yazalım gitsin. bir kilo alıyorum haftada imdat!!!!!!!!!....
ama napayım iş güç yapmıyorum hareketsiz bir yaşam beni bu hale getirdi. İkiz olduğu için doktorum yürüyüşüde tavsiye etmiyor...
ben acayip tuzlu yiyorum kızlar ya tuzsuz bi hayat düşünemiyorum.henüz öyle çok şişmeye başlamadım.akşamları ayaklarım biraz şişiyo ama pek şikayet çi değilim yoksa eşim hayatta tuz attırmaz bana artık:)
ben sadece bi tane vitamin ilaci aliyorm onun icinde demir ve omega 3 var sanirim buyuzden tek aliyorum
elevitin icinde bunlar varmi yada olmadigi icinmi ayriyetten aliniyor bilmiyorum[/QUOT
elevitte omega 3 yok canım demir de benim ihtiyacımı karşılayacak düzeyde değil
o yüzden ayrıca alıyorum
ben acayip tuzlu yiyorum kızlar ya tuzsuz bi hayat düşünemiyorum.henüz öyle çok şişmeye başlamadım.akşamları ayaklarım biraz şişiyo ama pek şikayet çi değilim yoksa eşim hayatta tuz attırmaz bana artık:)
ben sadece bi tane vitamin ilaci aliyorm onun icinde demir ve omega 3 var sanirim buyuzden tek aliyorum
elevitin icinde bunlar varmi yada olmadigi icinmi ayriyetten aliniyor bilmiyorum[/QUOT
elevitte omega 3 yok canım demir de benim ihtiyacımı karşılayacak düzeyde değil
o yüzden ayrıca alıyorum
benim vitamin icinde balik yagi ve omega 3 cok fazla imis, demir var ,iste ABCDEFGHbaya bi vitaminler var ,yani hep uzerinde yaziyo :) buyuzden ayri haa gerek kalmiyo bana
masallah canim evet haftada bir kilo baya aliyosun ama tabi ikiz oldugun icin bu normalmi bilmiyorum ,gerci daha 15. haftadasin haftada bir kilo olmamasi lazim ama yinede doktora sormak gerek
aa demek ikiz olunca yuruyusu tavsiye etmiyor, iste ikiz gebeligi cok kisi hareketsiz yatarak geciriyor
benimde burda i arkadas ikiz hamile bugun yarin dogurck bekliyoruz :)
oda taaa 4. aydan beri yatiyor bi yere gidemiyor, hatta 1 ay oncesinde sancilari oldu bir ay kadar hastanede yatti suan evde dogum bekliyor, yani bebegin tum alisverisini annesi yapti kendisi disari cikamadi ,insallah sende boyle bisey yasanmaz ama sende her ihtimale karsi simdiden bebegin esas lazim kiyafetlerini al buyudukce diari cikamayabilirsin
[ı]cok gecmis olsun canim aman dikkat et kendine, demkki enden tene gecebilirmis, simdiden onlemini almaniz iyi, dondurcak derken kaybolcak degilmi hep
tabi bunu yapan doktorda dikkat etmesi gerek ,gormedigin baska bi yerinde oldugunda oradanda bulasabilir
dondurma isleminde bebege zarari yok sanirim oyuden yapaim demis, insallah bikac seansta gecer canim ,bulasiciymis tehlikeli bisey degilmis yine
kendine iyi bak boyle seyler gercekten ihmale gelmyor, tabi umursamiyoruz sivilce gibi bisey gecer diye ama sonucu kotu olmadan onlam almak gerek[/ı]
Canim orguler harold bayildim, keske elimden grosser bende yapsam malum benimkiler bide kis bebekleri olcak, annemin yAninda olsam cesit cesit orer hemde ogrenirdim, sadece duz orgu biliyorum malesef, kendo el emeginle bebegine biseyler Tainan cok guzzle olmali, annem turkiyede Oruro hemde ordutruyor AMA nasal gondercek bilmiyorum imrendim sana vallahi, yavrun annesinin el emegi goz nurlariyla buyuycek ne guzel
telefondanmi yazdin yoksa bu mesaji
ayni sreyleri yasiyoruz canim ,yazin izine giden kimse yokmu onunla gondersinler, yada mecbur kargoyla gondersin orgu olunca cok fazla tutmaz kilosu
bende seni gibi duz biliyorum oyle sekilli bilmem ama tig isini biliyoan tig isiyle yap ,ben baya model buldum ,hangisini yapacagima karar veremedim ,artik bugun yarin baslarim
maşallah canım aramızda az fark var hafta olarak kilo olarakta neredeyse aynı haydi yarışalım dermişim... kesin ben kazanıım bu hızla kilo almaya dvm edersem..senin doktor iyimiş açıkcası benimki acaip temkinli davranıyor yürüme,iş yapma....maglum tüp bebek ve 3.denemede oldu kıymetli gebelik diyor ve ne kadar yatarsam bebegin yeri o denli iyi olur ve erken doğumu tetiklemiş olmaz diyor. genelde hafasonları geziyorum haftaiçi komple evde sayılırım...boğazımdan bende kesemem ama ekmeği tamamen bırakabilirim sanırım , ben de elevit,demir hapı ve magnezyum kullanıyorum..Selam rudi canim benimkilerde Ikiz en son 11 hafta 5 gunlukkken doctor oficinde 58 cikmistim simp 14. Haftalik olduk Sabah 58.5 filan cikiyorum AMA ogle, sisal 59 da geciyorum Ilk zamanlar bende nerdeyse haftada bir kilo aliyodum cunku dedin Gibi hareket yoktu simdi duzenli yuruyorum sagliklida beslenmete calisiyorum, bogazimdan kesinlikle kismiyorum Benim doctor guru dedi canim fazla yormadan kendini, sadece bir vitamin kullaniyorum... Benim doctor Hersey serbest sadece agir kaldirmak, kosmak agir egzirsizler yasak dedi, iliskide serbest cok sukur hersey yolunda, senin doctor nicin tavsiye etmiyorki, ilerleyen aylarda tehlikeli olabiliyor