- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.701
Kızlar merhaba. Yaklaşık yarım saattir giremediğim günlerin geçmiş yazılarını okuyorum. Ama çok güzel haberler okudum hepinizden. Çok sevindim...
Hele ki alınan cicilere bayıldım. Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin.
Bizde bugün itibari ile 18. haftamızdayız. Yarıya yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Kilom 68 oldu artık. Dediğiniz gibi ne yapalım artık, doğumdan sonra inşallah sağlıklı bir şekilde veririz kiloları :))
Kızlar ilişki konusunda ise bizde ilk defa 13. haftada denemiştik. 2 gün sonra kanama olunca çok korktuk. Artık bıraktık walla ne edek :)) Gerçi dr kanama dönemi yasaklamıştı, sonrası problem yok dedi ama korku başa bela :))
Herkese sevgilerimi yolluyorum, şimdiden iyi hafta sonları...
Merabalar arkadaşlar,
21+0 da bugün detaylı ultrasona girdim...obsterik inceleme miyidi neydi adı?
5 gün sonra da şeker yüklemesine çağırdı doktorum... Yani 22. Haftanın bitimi gibi...
Işte böle detaylı ultrasona giren var mı başka ?
Bu arada bu şeker yüklemesi nası bişi acaba ? Bilen varsa bilgilendirir mi?
iyi geceler kızlar naıslsınız,herkes iyi çok şükür
bizde iyiyz ama ben yine merak eidyorum kuzumu
bi belirti olmayınca insan rahat edemiyor vallayaaa
ah bi tepikler başlasa yaa o zaman usg ye gitmeyiz artık
perşembe kont var o güne kadar dayanırım ınş
ay canim cok sevindim senin adina ,ne guzel bi duygu degilmi, insanin karninda bebeginin olupta onun hareketini ,onun orda oldugu hissetmek[sıze=3]günaydın bayanlardün gece yattıktan sonra kızım ilk kez kıpırdadı:) böle pıtı pıtı soldan sağa geçti ama çok güzel bi duyguymuş nasıl heyecanlandım anlatamam[/sızeşimdi bi daha ne zaman olacak onu bekliyorum bu doğum olana kadar paranoyak olucam sanırım ben
kızlar siz geceleri naısl yatıyorsunuz ya,ben çok deli yatıyorum valla,bi bakmşım yüzüstü bi bakmışım bacağım kafamın yanında
yani bu hep böyle,bişey olmaz dimi bebişe
kızlar dün kızım için odasına ne alalım diye bi gezindik eşimle çokk güzl şeyler yapmışlar sonra baktık içinden çıkamıyoruz bi ihtiyaç listesi hazırlamaya karar verdik.Bi bakın bakalım eksik fazla var mı?
ilk çocuk olunca insan herşeyi tam olsun istiyo
e bide heyecan da var tabi
sizin de işinize yarar belki :97:
Sympathique Azra ismini bende çok severim namuslu kadın anlamında bildiğim kadarıyla. Çok yakın bir tanıdığım geçen hafta doğan kızına bu adı koymasaydı bizimde listemizdeydi. Hoş daha bizim cinsiyette belli değil ya neyse :)). Şu gece yatma olayıyla ilgili birşey anlatmak istiyorum. 7. sınıfa giden bir kız öğrencim ekim ayıydı sanırım 1 hafta kadar gelmedi okula, merak edip evine gittik. Annesinin anlattığına göre kızlık zarında regli olduğumuzda akan kanın geçmesini sağlayan delik öğrencimde yokmuş ve ufak bir operasyonla onu açmışlar. Doktora sebebini sorduklarında doktor hamileyken yüzüstü çok yatarmıydın demiş anneside gerçekten çok yüzüstü yatıyormuş. Yüzüstü yatmak bebeğin iç organlarında yapışıklık yapabiliyormuş. Bana doktorum hep soluna yatacaksın dedi, ben psikolojik olarak transferden beri yüzüstü yatamıyorum zaten.
hayırdır elifcim ya nerden aldın haberi anlatma ama banada bende etkilenirim
merak etme iyidir bebişimiz ınşalah
bende endişe hiç eksik olmuyor hep var
benimde perşembe kont bende çok merak ediyorum kuzumu
hayırdır canım ya ne bu karamsarlık bak ne güzel yarın göreceksin bebişini
iyi düşün iyi olsun
mutsuz olmak yok bu saatten sonra üzme bebişini
canlarım..
geçenlerde yazmıştım ya bi arkadaşım tüple hamile kaldı 3. denemesiydi çok mutluyum diye
maalesef bebeğimiz düştü...
ona üzüldüm çok sevinmiştim bu haberle yıkıldım
sempatikçim
Azra ismini bende beğeniyorum ama daha doğuma çok var aklına başka isimlerde gelir önemli olan manası biliyorsun. anlamı güzel olsun inşallah hayırlı bebekler olsunlar
canlarım..
geçenlerde yazmıştım ya bi arkadaşım tüple hamile kaldı 3. denemesiydi çok mutluyum diye
maalesef bebeğimiz düştü...
ona üzüldüm çok sevinmiştim bu haberle yıkıldım
evet söylemiştin o haberi canım neden oldu ki acaba bak bende üzüldüm ama araştrsınlar ınş bidaha olur.
seninde yarın habeini bekliyorum.
bende perşembe gideceğim bakalım ınş.
arkadaşlar nasılısınız ?cok kaynatmıssınızfazla okuyamadım neyse yatma konusunda benim hic keyfim yok saga dön sola dön sabahı sabah ediyorum en iyisi sırt üstü yatıyorum ama ama bu kez de sırt ve bel agrılarım artıyo allahım günlerimizi su gecirsin insallah dün aksam yataga gittim kafamı yastıga koydum basım döndü cok korktum neyse sabah kalktım cok sükür iyiyim dönme felan olmadı internette arastırdım bu haftalarda oluyomus basnıza geldi mi ?benim ilk kez olunca cok korktum rabbim meleklerimizi korusun
arkadaşlar nasılısınız ?cok kaynatmıssınızfazla okuyamadım neyse yatma konusunda benim hic keyfim yok saga dön sola dön sabahı sabah ediyorum en iyisi sırt üstü yatıyorum ama ama bu kez de sırt ve bel agrılarım artıyo allahım günlerimizi su gecirsin insallah dün aksam yataga gittim kafamı yastıga koydum basım döndü cok korktum neyse sabah kalktım cok sükür iyiyim dönme felan olmadı internette arastırdım bu haftalarda oluyomus basnıza geldi mi ?benim ilk kez olunca cok korktum rabbim meleklerimizi korusun
kızlarr oğlum oluyorr
bugunkü kontrolde gösterdi pipiyi :) yüzde yüz erkek dedi dr um
160 gram olmuş yavrumherşeyi iyi dedi. üçlü test içn kan verdim haftaya sonuç alcam
ve demir hapı yazdı elevitle beraber kullancam
kızı olanlar savunun oğlum geliyoorr:))
sempatikçim kilo aynı 52 kiloyum cinsiyetimizede erkek yaz lütfen
CANIMMMMMMM HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUNBAK DÜN ÜZDÜN BEBİŞİNİ O KADAR KİLOSU FALAN DA MAŞALLAH YERİNDE
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
saol canım allah razı olsun
Herseyi iyi şükür
inşallah üçlümüzde güzel çıkar
Canım oğlummmm
ya üçlüyü niye istiyo doktorun onu anlamadım ben
2 li test iyi çıkınca 3 lüye gerek görmüyorlar
amniyosentez sıvı alımı yapcaklar mı