2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

sağol canım Allah hepimizinki sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin

eleviti bırakıcammı yoksa onunla bir başka vitaminmi vercek tam anlamadım :26:

bu ay sadece bunu kullancam ama

ben balık yemedimde hapınıda kullanmadım canım
bi eksikliği olurmu bilmiyormki
doktora bi sormak lazım :26:

canım dün aklımdan sen geçtin nerde acaba dedim
canım snein ikiz değil mi
ikizlere 2 li test yapılmıyor ki

cnım evdeyim sürekli mide bulantısı, başağrısı şimdi birde bel ağrısı başladı başladı sanırım ikiz olduğundan belirtiler epeyce,,,
doktorumla konuştum ikizlere ikli test de sadece ense kalınlığını ölçüyoruz ultrason da dedi yani kan alınıp değerlendirme yapılmayacak çünki kanları birbirine karışıyormuş.
sen nasılsın iğne ye ne zamanakadar dvm edeceksin..

Son düzenleme:
ben balık yemedimde hapınıda kullanmadım canım
bi eksikliği olurmu bilmiyormki
doktora bi sormak lazım :26:

canım balığın içinde bulunan omega 3 ün bebişin beyin gelişimi için çok faydalı olduğunu biliyorum eksiklik değilde artı bişey almakta fayda var diye düşünüyorum.

canımmm ne çok sevindim inan valla maaşallah
canım senin girdiğin bu ultrason senin kaç boyutlu yani şu ses dalgası verenlerden mi
ben daha bebeğimin sesini bile duymadım benim tüp dr mun usg si çok eski ses vermeiyormuş
senin girdiğin usg yi merak eidyorum
ınş bende görürüm

Ben de ilk zamanlar balık yiyemiyordum doktorum yiyemezsen eğer günde 2 ceviz, 5-6 badem yesen de aynı olur dedi. Folik asiti zaten vitamin olarakta alıyoruz ama balıkta , cevizde,bademde omega 3 var ve bu beyin gelişimi için çok önemli. bana doktorum balık yağı yada balık yağı hapını tavsiye etmedi.

1 haftadır okuldan dolayı çok yoğunum ara ara takip ediyorum sizleri ama yazmaya fırsatım olmuyordu. Umarım herkes çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk iyidir. Ben dün ilk kez bebeğimin hateketini hissettim harika birşeydi . 10. haftadan sonra gaz sorunu çok çektiğim için artık bağırsak hareketlerimi ayırt edebiliyorum, bu çok farklıydı. Bu sabahta seyirme şeklinde yine hissettim ama akşama kadar tık yok. İlk zamanlar çok seyrek olurmuş. Kısmetse cumartesi görmeye gideceğiz.

canım kalp sesini falan duyuyorum normal ultrason ama burnu ayakları elleri kafası tam gözüküyordu çok güzel bişey
senin girdiğin ultrason çok eski sanırım normal bi yerde gir bakalım farkı anlarsın
tüp yaptırdığım hastanedeki ultrasonda cam gibiydi bundan güzeldi

ayyy ne güzel darısı başımıza inş. bizde hissederiz
ben çok istiyorum hissetmeyi sabırsızlanıyorumm

selam kizlarr nasilsiniz
ay ben bugun dogmusum biliyomusunuz iyiki dogmusum ve insallah az kaldi bebegimi dogurup anne olucam
hatta ilk anneler gnu hediyemi kaynimdan aldim, bu pazar buranin anneler gunuydu kaynimda annesi bi gul almis saolsun ona alirken banada almis ay hemde siyah gercek gul :) siyah gul oldugunu hep duyardim ama gormemistim,hani siyah olunca insanin ilk aklina olm geliyor ama sadece cok hosuma gitti aldim dedi,saolsun dusunmus yine benim kocam onuda dusunmez

neysem :) iste dun gelemedim cunku kaynim is yeri bizim insallah gercek olursa esimin is acacagi yerde ona gittik 1 saatlik yol ve uzun zamandir hic arabaya binmiyordum doktora gitme haric,biseyde olmadi sukur

iki gundur aksamlari canim SIKILIYOR kaynana kayinpeder dizilere bakiyor ben sevmiyorum buyuzden bakmak istemedigim icin gidip binalarin cevresinde nerdeyse 40 dk yuruyorum yani yavas yavas hatta sallana sallana iki gundur yuruyorum ama bi yandanda korkuyorum bisey olurmuki diye

annemler konusu kaldi galiba artik bilmem nasip olursa gideriz yada gidemeyiz
iyiki su internet varda vaktimi geciriyorum hatta cok sey birikiyor yetisemiyorum bile
benden gecelim size

haaa bu arada kilo cizelgesi listeyi tekrardan duzenledim ,cok kisi hic kilosunu bildirmedi hatta ne zamandirda gelmiyolar insallah iyilerdir
bende bildirmeyenleri kilo cizelgesinden cikardim boyle daha duzenli oldu
artik bildirim yaptikca eklerim herkesi yada isteyenleri

iste son listemizin hali

2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi

Nick | Başlangıç | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | |65| |65,5|66|
mehtaperkan|62| | | | | |63| | |64|
rosesteel|63| | | | |64,6| | |
bebet|64| | |67| | | | |
kardelenimsin|57| | | |59| | | |
bella_83|50| | |53,5| |54|54|
duss|65|69,9| | |70 | | | |
atadilem|73| | | | |75| | |
aaksoyoglu|85| | | | | | | |86|
elfkaya|51|53| | | | | | |
karar|69| |73| | | | | |
rudi|53|55|56|56| | | | |
Silanaz|55|57| | | | | | |

Son düzenleme:

ay masallah canim senin adina cok sevindim, okadar guzel duyguki hepimiz ayni duyguyu yasayip ayni sevinci paylasiyoruz
benim Turkiyedeki doktor senin hafalarinda aynisini dedi folikasidi birak elevide devam et dedi,zaten ben eleviti yumurta toplamadan sonra kullanmaya baslamistim ve dedi eleviti doguma kadar kullan hatta dogumdan sonrada alabilirsin dedi
tabi ben buraya geldikten sonra hic kullanamadim burdaki doktorum baska vitamin ilaci veriyor suan onu kullaniyorum
rabbim bu sevincini daim etsin insallah hepimizinkinide

bu arada bebeğim 64.3 mm

ve 51 kiloya düşmüşüm o kadar kusmaya normal bence :)

tekrar baslangic kilona gelmesin, daha hamile kaldim kalali hic bulantim olmadi ,ilk zamanlar neden olmadi olmasi gerekli degilmiydi diye cok tereddut ettim ama simdi hersey yolundayken iyiki olmamis diyorum
benim felaket mide problemim var sabahtan aksama kadar hic duramiyorum ilac aliyorum ilac cok zaman yetmiyor soguk sutle yatistirmaya calisiyorum ve dua ediyorum iyii yedigimii cikarma problemim olmadi olsaydi olurdum bu mideden:18:
insallah seninkide en kisa zamanda gecerde normale donersin

ben balik yiyebiliyorumda gidip alamiyorum ,cumalari pzar oluyor kaynanam gidince kendime her seferinde al diyodum,iki haftadir gidiyor almiyor artik, bende kac soyledim almadi unutuyormu bilmem, artik tam iyi olum kendim alip yaparim

daha once mehtap arkadasimiz balik yiyemezseniz gunde iki yada 3 ceviz yada 6 badem demisti,balik yerini tutuyomus,hatta yukardada yazmis sende oyle yap

ben ozel ilac almiyorum ama doktorumun bana yazdigi vitaminin icerigine baktim omega 3 var belki her vitamin ilacinda vardir bilmiyorum canim

Sympathique doğum günün kutlu olsun. İnşallah bir daha ki doğum gününde 3 kşilik bir çekirdek aile olarak kutlarsınız doğum gününü. Bu arada teessüf ederim ben artık 18. haftamdayım, 17 doldurduk yani 18. hafta kilom 64. . Bebişi hiç hissettin mi? Ben önceki gün 2 kez hissettim ama ondan beri tık yok .

benimde bayağı bi çıktı göbeğim canım ya hele akşamları kocaman oluyor.Alahtan daha kimse karnın kocaman olmuş demedigerçi kızlar bizimki tüp bebek olduğu için zaten karın şişliği vardı.doktorum onun onunfarkının olduğunu söyledi.normal gebeliğe göre büyük olabilirmiş.

canım senin bebişle benim bebiş baya yakın bende 2 gün önce bayağı bi hissetim hareketini 1 sefer ertesi gün sabahta dönüyordu galiba öyle bişey hissettim.ama ondan beri tık yok sürekli dinleme halindeyim oynuyomu diyo ama yok

canım ben balık et tavuk hiçbirini yemiyorum.doktorum çok takma kafana dedi.marincap diye bir omega 3 var onu sordum doktora kulanabilirsin dedi 12 haftaya kadar hergün bir tane kullandım sonra çok iştah açtığı için birde her gün ihtiyaç yokmuş 4-5 günde bir 1 tane içiyorum.ceviz yiyorum birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…