- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.221
maşallah canım sanada bebişinedehaftaya yaptır bi daha görmüş olursun :)belki cinsiyetini de söyler doktorun ben hala öğrenemedim 3 hafta var bi daha ki randevuma pöfffffff
acaba arada başka doktora gidip baktırsam mı diye düşünmüyo değilim :)
eleviti 4 aya kadar mı kullanacakmışız benim ki doğuma kadar dedi bende bi sorayım
kızlar ben balık yiyemiyorum.Kokusuna dahi tahammülüm yok.aklıma geldikçe bile yüzüm ekşiyo.balıktaki folik asit ve omega 3 ü başka hangi besinden alabilrim yada
omega 3 vitaminini hap olarak ayrıca kullanan var mı ?
canım dün aklımdan sen geçtin nerde acaba dedim
canım snein ikiz değil mi
ikizlere 2 li test yapılmıyor ki
ben balık yemedimde hapınıda kullanmadım canım
bi eksikliği olurmu bilmiyormki
doktora bi sormak lazım :26:
bebeğimi gördüm biraz önce lik lik zıplıyordu maşallaahhh elini yüzünü burnunu heryerini net olarak gördüm
ikili testimizi haftaya yaptırcaz istersen bu haftada yaptırabilirsin dedi ama ben devlette yaptıracağım için haftaya randevu aldm folik asiti bıraktık şimdi evelitmi ne ona geçtik 4. ayıma kadar bunu kullancakmışım
yaa kızlaarrrrrrr çok güzel birseydii
sürekli baksam ona sıkılmam hele kımıl kımıl etmesine bayıldım
ben çok seviyorum yavrumuuu
kızlar ben balık yiyemiyorum.Kokusuna dahi tahammülüm yok.aklıma geldikçe bile yüzüm ekşiyo.balıktaki folik asit ve omega 3 ü başka hangi besinden alabilrim yada
canımmm ne çok sevindim inan valla maaşallah
canım senin girdiğin bu ultrason senin kaç boyutlu yani şu ses dalgası verenlerden mi
ben daha bebeğimin sesini bile duymadım benim tüp dr mun usg si çok eski ses vermeiyormuş
senin girdiğin usg yi merak eidyorum
ınş bende görürüm
1 haftadır okuldan dolayı çok yoğunum ara ara takip ediyorum sizleri ama yazmaya fırsatım olmuyordu. Umarım herkes çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk iyidir. Ben dün ilk kez bebeğimin hateketini hissettimharika birşeydi . 10. haftadan sonra gaz sorunu çok çektiğim için artık bağırsak hareketlerimi ayırt edebiliyorum, bu çok farklıydı. Bu sabahta seyirme şeklinde yine hissettim ama akşama kadar tık yok. İlk zamanlar çok seyrek olurmuş. Kısmetse cumartesi görmeye gideceğiz.
bebeğimi gördüm biraz önce lik lik zıplıyordu maşallaahhh elini yüzünü burnunu heryerini net olarak gördüm
ikili testimizi haftaya yaptırcaz istersen bu haftada yaptırabilirsin dedi ama ben devlette yaptıracağım için haftaya randevu aldm folik asiti bıraktık şimdi evelitmi ne ona geçtik 4. ayıma kadar bunu kullancakmışım
yaa kızlaarrrrrrr çok güzel birseydii
sürekli baksam ona sıkılmam hele kımıl kımıl etmesine bayıldım
ben çok seviyorum yavrumuuu
bu arada bebeğim 64.3 mm
ve 51 kiloya düşmüşüm o kadar kusmaya normal bence :)
ben tam 7 senedir yasiyorumki dile kolay, hicmi hic istemiyorum birlikte kalmayi, insallah bu aralar esim baska bi yerde is kurcak onunla ugrasiyor, o olursa en sonunda hayalim gercek olcak insallah olur anlatmak zor yasanir valla
kilosu olupta gobegi olanlar icin hamilelik cok guzel ,gobegi hic saklamadan sonuna kadar cikar ne guzeldeee ben simdi yine utaniyorum anam bu ne karin 6 aylik gibi derler diye
Sympathique doğum günün kutlu olsun. İnşallah bir daha ki doğum gününde 3 kşilik bir çekirdek aile olarak kutlarsınız doğum gününü. Bu arada teessüf ederim ben artık 18. haftamdayım, 17 doldurduk yani 18. hafta kilom 64.. Bebişi hiç hissettin mi? Ben önceki gün 2 kez hissettim ama ondan beri tık yok .