2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Al benden de okadar bende gormeden ıcım rahat etmıyor Allah dan esım anlayıslı cok canıma tak ettıgı zaman hadı yuru doktora dıyor :KK1: Doktorumuz kontrole 20 gun sonra cagardı daha sonrada ayda 1 olucak ama ozamana hareket etmeye baslar ınsallah Umarım boyle yaparak bebıslerımızı strese sokmuyoruzdur :KK30:

evet valla en fazla 10 gün 11.gün dayanamıyorum bebişi görmeden
geliyorlar bana yoksa daha zararlı oluyorum

sempatik artık iyice merak etmeye başlamştım seni
şükür iyisiniz bebişle
evde durma konusu benimde aynı sadece her gün iğenciye gidiyorum o kadar o da olmasa insan yüzü göremicem valla
iyice bunaldım bende,ve iğnede canıma tak eidyor artık oturamaz hale geldim bakalım ne olcak

benim için foto henüz erken göbek deseniz var ama utanıyorum:KK17:
siz koyun size bakalım

sempatikcim sen hamilesin kim ne der düşüncesini boşver annene gitmek isityorsa canın bence git,anlayşla karşılar herkes ınş,gerçi 6 saat az da değil sonra bişey olur ALLAH korusun ama bilemedim şimdi annen gelse ev kalablık olur k.valide k.peder rahat edemezsiniz

varmı acaba bizim gibi:KK60:
bebekler bıktı bizden ya yeter gidin yatın oturun kımıl kımıl etmeyin iyiyiz bizz:95: diye bağıracaklar :KK60:

ay elifcim koptum ya valla doğru diyorsun
bebişler artık usg görünce yine miiiiiiiiiiiii diycek içerde:KK1:
ama napalım onlar bizi bekletti bizde onları böyle rahatsız ederiz siz misiniz gelmeyen bizde özlüyoruz:KK1:

valla bir haftadir yokmusum normal yani, birde hep ben burdayimda gidince e tabi merak ediliyo
sukur iyim yaramazlik yok

bide yanliz degilim istedigini yapamiyosun edemiyosun 3senedir devamli calisiyorum oyuzden pek kalmadim evde simdi evdeyim durduk yerde cinleniyorum:KK1:

heralde Almanya isini askiya alcaz, annemde aman gelme kizim simdi bisey olurda gittide oldu derler dedi, bende karnim iyice buyumeden gidim diyodum ama zor olcak sanirim :KK43: onlar gelmez zannetmem

benimde hamilelikten once baya gobek vardi, simdi oyuzden pek bi sis gorunuyor fena hemde :)

valla bir haftadir yokmusum normal yani, birde hep ben burdayimda gidince e tabi merak ediliyo

bide yanliz degilim istedigini yapamiyosun edemiyosun 3senedir devamli calisiyorum oyuzden pek kalmadim evde simdi evdeyim durduk yerde cinleniyorum:KK1:

heralde Almanya isini askiya alcaz, annemde aman gelme kizim simdi bisey olurda gittide oldu derler dedi, bende karnim iyice buyumeden gidim diyodum ama zor olcak sanirim :KK43: onlar gelmez zannetmem

benimde hamilelikten once baya gobek vardi, simdi oyuzden pek bi sis gorunuyor fena hemde :)

anladım canım bende bi ara beraber yaşadım k.valideyle kendi başına yapamıyorsun tabi bazı şeyleri,evet annen doğru söylemiş bahane olmasın ınş
aynen bendede göbek vardı şimdide hiç kasmıyorum 5 aylık gibi oldu yani
çıksın valla ne yapalım:KK1:

ben tam 7 senedir yasiyorumki dile kolay, hicmi hic istemiyorum birlikte kalmayi, insallah bu aralar esim baska bi yerde is kurcak onunla ugrasiyor, o olursa en sonunda hayalim gercek olcak insallah olur anlatmak zor yasanir valla

kilosu olupta gobegi olanlar icin hamilelik cok guzel ,gobegi hic saklamadan sonuna kadar cikar ne guzel :KK1: deee ben simdi yine utaniyorum anam bu ne karin 6 aylik gibi derler diye:KK9:

ben tam 7 senedir yasiyorumki dile kolay, hicmi hic istemiyorum birlikte kalmayi, insallah bu aralar esim baska bi yerde is kurcak onunla ugrasiyor, o olursa en sonunda hayalim gercek olcak insallah olur anlatmak zor yasanir valla

kilosu olupta gobegi olanlar icin hamilelik cok guzel ,gobegi hic saklamadan sonuna kadar cikar ne guzel :KK1: deee ben simdi yine utaniyorum anam bu ne karin 6 aylik gibi derler diye:KK9:

canım sen nekadar çok şeyle uğraşıyormuşsun ya.
çocuk sıkıntımız yetmezmiş gibi bir de o neder bu nederle uğraştırmıyorlar mı sinir oluyorummmmmmmmm
benimde kayınvalidem tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyor o yüzden sürekli ne kadar nazlı hamilelik geçiriyor deyip duruyor.İşten ayrılmak zorunda kaldım bende 10 seneden sonra ilk kez evdeyim.patlamamak için zor tutuyorum kendimi.Allah yardımcın olsun.yol gözünü korkutmasın bende antalyaya gittim geldim uçaklada olsa bi 3 saat bi yol sürdü arabayla birşey olmaz ama annenin dediğide doğru şimdi allah göstermesin bişey olur laf ederler.bu insanlar enteresan çünkü.
yok yere şeyler için sıkma canını gururla göster karnını çocuk doğurcaz kolay mı :)))
BU GÖBÜŞ ÇIKSIN DİYE NE KADAR UĞRAŞTIK BİZ!!!!!!!
İYİ OLMANA ÇOOOKKKKKK SEVİNDİM
MUJKKKKKKKKK

herkese selamlar uzun zamandır giremiyordum iş yoğunluğundan okulda işler bayağı sıkıydı birkaç haftadır sınavlar notlar falann.... Hepiniz iyisinizdir umarımm ben migren ağrıları dışında iyiyim şükür bişey soracağım arkadaşlar üye olduğunuz bebek sitesi varmııı

tatlım hamilelikte migren ağrıları geçer demişti doktorum.belli bi haftadan sonra senin devam etmesine şaşırdım.benim geçti çünkü.
Bebek sitesi derken de gebelik.org dan gelişimini takip ediyorum ben.
Unnado.com dan bebek ihtiyaçları çok indirime giriyo ordan alışveriş yapıyıyorum.
Milupanın sitesindede faydalı şeyler oluyor.
Ben de öğretmenim ama bu süreçte kanamalar falan olunca ara vermek zorunda kaldım.senin branş ne?

TURKCEL HATTINIZ VARSA (REKLAMA GİRMİYORDUR UMARIM:)BEBEĞİMİ BEKLERKEN PAKETİ VAR. TAMAMEN ÜCRETSİZ.HER GÜN DÜZENLİ MESAJ GELİYO CEP TELEFONUNUZA BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ O HAFTAKİ MERAK EDEBİLECEĞİNİZ HERŞEYİ UZMAN DR.LAR BİLGİLENDİRİYOR.HAMİLE YAZIP 2222 YE GÖNDERİYOSUNUZ.
ilk kayıt mesajından sonra onların yönlendiren mesajlarına cevaben son adet tarihini yaşınınızı yazıyorsunuz. , hamilelik haftanıza uygun mesajlar, ultrason görüntüleri geliyor. istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.hatta eşinizin telefonuna davet yollayarak baba olmakla ilgili onada mesajlar geliyor.bir bakın derim
TURKCELL - Bebeğimi Beklerken Paketi

ben senin yerinde olsam giderdim anneme
evde kaynana kayınpeder :KK36::KK36::KK36:
Allahtan ben tek yaşıyorum şimdiden doğuma gelmese bari diyorum kaynanam için çok cinlendiriyo benii:KK57:

TURKCEL HATTINIZ VARSA (REKLAMA GİRMİYORDUR UMARIM:)BEBEĞİMİ BEKLERKEN PAKETİ VAR. TAMAMEN ÜCRETSİZ.HER GÜN DÜZENLİ MESAJ GELİYO CEP TELEFONUNUZA BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ O HAFTAKİ MERAK EDEBİLECEĞİNİZ HERŞEYİ UZMAN DR.LAR BİLGİLENDİRİYOR.HAMİLE YAZIP 2222 YE GÖNDERİYOSUNUZ.
ilk kayıt mesajından sonra onların yönlendiren mesajlarına cevaben son adet tarihini yaşınınızı yazıyorsunuz. , hamilelik haftanıza uygun mesajlar, ultrason görüntüleri geliyor. istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.hatta eşinizin telefonuna davet yollayarak baba olmakla ilgili onada mesajlar geliyor.bir bakın derim
TURKCELL - Bebeğimi Beklerken Paketi

teşekürlerr bellaa:KK19:

sempatikcim iyi olmana çok sevindim merak etmiştik baya seni. siz meleğinle iyi olunda gerisi önemli değil canım kimselere aldırmadan hamileliğin tadını çıkar. ayrı yaşama şansınız yoksa da kayınvalideni şu aşamada sana yardım ettiği için yanında olmasının iyi olduğunu düşünüp canını sıkma herşey daha güzel olacak. annene gitme konusunda bir şey söyleyememki gidebilsen çok güzel olur ama ya bir şey olursa korkusu insanı strese sokuyor.

bella_83 türkcel hizmeti güzelmiş gerçekten hemen üye oldum teşekkürler.

zeynom97 canım benimde hamilelikten önce migrenim vardı ilk aylarda hiç tutmamıştı çok şükür ama 3. aydan sonra 2 keredir migrenim tuttu. parol aldım ikisindede sonra pişman oldum doktorum içebilirsin demişti aslında ama yinede korkuyorum birşey olmaz inşaalah. gerçi migren tutunca parol pek bir işe yaramaz aslında ama yinede biraz rahatlatır diye içtim yoksa sa baha kadar yatakta meleşirdim. allahım bebeklerimizi koru :KK58:

Bencede annen dogruyu soylemıs gıdıpde kendını ve bebegını rıske atma bılıyorum buna cok ıhtıyacın var ama az daha sık dısını bebıslerımızı kucagımıza alınca bu sıkıntıların hepsı gıdıcek farklı telaslar ıcıne gırıcez.Bende doktora 4 saatlık yola gıdebılırmıyım dedım hayır bu cok rısklı dedı 28 yıldır gezdıklerının yerıne say dedı:KK1: Doktoruna sor o ne derse onu yap ama kımın ne soylıycenı dusunme onemlı olan esının ve senın kararlarınız.:emir_bebek:

Canım merhaba öncelikle sen ve bebişin iyi olmasına sevindim , umarım eşinin iş durumu gönlünüze göre olur sende rahat edersin.
11.Hafta bitimi itibarı ile 56 kiloyum.liste yaptıgın için çok sağol ben ayrıca bir yere not almıyorum.1 hafta sonra 2 li testimiz var sadece ense kalınlığına bakılacak benden haberler bu kadar.
Kendinize iyi bakın..

Canım merhaba öncelikle sen ve bebişin iyi olmasına sevindim , umarım eşinin iş durumu gönlünüze göre olur sende rahat edersin.
11.Hafta bitimi itibarı ile 56 kiloyum.liste yaptıgın için çok sağol ben ayrıca bir yere not almıyorum.1 hafta sonra 2 li testimiz var sadece ense kalınlığına bakılacak benden haberler bu kadar.
Kendinize iyi bakın..

canım dün aklımdan sen geçtin nerde acaba dedim
canım snein ikiz değil mi
ikizlere 2 li test yapılmıyor ki

bebeğimi gördüm biraz önce lik lik zıplıyordu maşallaahhh elini yüzünü burnunu heryerini net olarak gördüm:nazar::nazar:

ikili testimizi haftaya yaptırcaz istersen bu haftada yaptırabilirsin dedi ama ben devlette yaptıracağım için haftaya randevu aldm folik asiti bıraktık şimdi evelitmi ne ona geçtik 4. ayıma kadar bunu kullancakmışım

yaa kızlaarrrrrrr çok güzel birseydii:KK69:
sürekli baksam ona sıkılmam hele kımıl kımıl etmesine bayıldım:KK69:
ben çok seviyorum yavrumuuu

bu arada bebeğim 64.3 mm:nazar:

ve 51 kiloya düşmüşüm o kadar kusmaya normal bence :)

Son düzenleme:
bebeğimi gördüm biraz önce lik lik zıplıyordu maşallaahhh elini yüzünü burnunu heryerini net olarak gördüm:nazar::nazar:

ikili testimizi haftaya yaptırcaz istersen bu haftada yaptırabilirsin dedi ama ben devlette yaptıracağım için haftaya randevu aldm folik asiti bıraktık şimdi evelitmi ne ona geçtik 4. ayıma kadar bunu kullancakmışım

yaa kızlaarrrrrrr çok güzel birseydii:KK69:
sürekli baksam ona sıkılmam hele kımıl kımıl etmesine bayıldım:KK69:
ben çok seviyorum yavrumuuu

maşallah canım sanada bebişinede :nazar: haftaya yaptır bi daha görmüş olursun :)belki cinsiyetini de söyler doktorun ben hala öğrenemedim 3 hafta var bi daha ki randevuma pöfffffff
acaba arada başka doktora gidip baktırsam mı diye düşünmüyo değilim :)
eleviti 4 aya kadar mı kullanacakmışız benim ki doğuma kadar dedi bende bi sorayım

kızlar ben balık yiyemiyorum.Kokusuna dahi tahammülüm yok.aklıma geldikçe bile yüzüm ekşiyo.balıktaki folik asit ve omega 3 ü başka hangi besinden alabilrim yada
omega 3 vitaminini hap olarak ayrıca kullanan var mı ?

X