- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.201
Al benden de okadar bende gormeden ıcım rahat etmıyor Allah dan esım anlayıslı cok canıma tak ettıgı zaman hadı yuru doktora dıyorDoktorumuz kontrole 20 gun sonra cagardı daha sonrada ayda 1 olucak ama ozamana hareket etmeye baslar ınsallah Umarım boyle yaparak bebıslerımızı strese sokmuyoruzdur
varmı acaba bizim gibi
bebekler bıktı bizden ya yeter gidin yatın oturun kımıl kımıl etmeyin iyiyiz bizz:95: diye bağıracaklar
valla bir haftadir yokmusum normal yani, birde hep ben burdayimda gidince e tabi merak ediliyo
sukur iyim yaramazlik yok
bide yanliz degilim istedigini yapamiyosun edemiyosun 3senedir devamli calisiyorum oyuzden pek kalmadim evde simdi evdeyim durduk yerde cinleniyorum
heralde Almanya isini askiya alcaz, annemde aman gelme kizim simdi bisey olurda gittide oldu derler dedi, bende karnim iyice buyumeden gidim diyodum ama zor olcak sanirimonlar gelmez zannetmem
benimde hamilelikten once baya gobek vardi, simdi oyuzden pek bi sis gorunuyor fena hemde :)
ben tam 7 senedir yasiyorumki dile kolay, hicmi hic istemiyorum birlikte kalmayi, insallah bu aralar esim baska bi yerde is kurcak onunla ugrasiyor, o olursa en sonunda hayalim gercek olcak insallah olur anlatmak zor yasanir valla
kilosu olupta gobegi olanlar icin hamilelik cok guzel ,gobegi hic saklamadan sonuna kadar cikar ne guzeldeee ben simdi yine utaniyorum anam bu ne karin 6 aylik gibi derler diye
herkese selamlar uzun zamandır giremiyordum iş yoğunluğundan okulda işler bayağı sıkıydı birkaç haftadır sınavlar notlar falann.... Hepiniz iyisinizdir umarımm ben migren ağrıları dışında iyiyim şükür bişey soracağım arkadaşlar üye olduğunuz bebek sitesi varmııı
valla bir haftadir yokmusum normal yani, birde hep ben burdayimda gidince e tabi merak ediliyo
bide yanliz degilim istedigini yapamiyosun edemiyosun 3senedir devamli calisiyorum oyuzden pek kalmadim evde simdi evdeyim durduk yerde cinleniyorum
heralde Almanya isini askiya alcaz, annemde aman gelme kizim simdi bisey olurda gittide oldu derler dedi, bende karnim iyice buyumeden gidim diyodum ama zor olcak sanirimonlar gelmez zannetmem
benimde hamilelikten once baya gobek vardi, simdi oyuzden pek bi sis gorunuyor fena hemde :)
TURKCEL HATTINIZ VARSA (REKLAMA GİRMİYORDUR UMARIM:)BEBEĞİMİ BEKLERKEN PAKETİ VAR. TAMAMEN ÜCRETSİZ.HER GÜN DÜZENLİ MESAJ GELİYO CEP TELEFONUNUZA BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ O HAFTAKİ MERAK EDEBİLECEĞİNİZ HERŞEYİ UZMAN DR.LAR BİLGİLENDİRİYOR.HAMİLE YAZIP 2222 YE GÖNDERİYOSUNUZ.
ilk kayıt mesajından sonra onların yönlendiren mesajlarına cevaben son adet tarihini yaşınınızı yazıyorsunuz. , hamilelik haftanıza uygun mesajlar, ultrason görüntüleri geliyor. istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.hatta eşinizin telefonuna davet yollayarak baba olmakla ilgili onada mesajlar geliyor.bir bakın derim
TURKCELL - Bebeğimi Beklerken Paketi
Canım merhaba öncelikle sen ve bebişin iyi olmasına sevindim , umarım eşinin iş durumu gönlünüze göre olur sende rahat edersin.ben tam 7 senedir yasiyorumki dile kolay, hicmi hic istemiyorum birlikte kalmayi, insallah bu aralar esim baska bi yerde is kurcak onunla ugrasiyor, o olursa en sonunda hayalim gercek olcak insallah olur anlatmak zor yasanir valla
kilosu olupta gobegi olanlar icin hamilelik cok guzel ,gobegi hic saklamadan sonuna kadar cikar ne guzeldeee ben simdi yine utaniyorum anam bu ne karin 6 aylik gibi derler diye
Canım merhaba öncelikle sen ve bebişin iyi olmasına sevindim , umarım eşinin iş durumu gönlünüze göre olur sende rahat edersin.
11.Hafta bitimi itibarı ile 56 kiloyum.liste yaptıgın için çok sağol ben ayrıca bir yere not almıyorum.1 hafta sonra 2 li testimiz var sadece ense kalınlığına bakılacak benden haberler bu kadar.
Kendinize iyi bakın..
bebeğimi gördüm biraz önce lik lik zıplıyordu maşallaahhh elini yüzünü burnunu heryerini net olarak gördüm
ikili testimizi haftaya yaptırcaz istersen bu haftada yaptırabilirsin dedi ama ben devlette yaptıracağım için haftaya randevu aldm folik asiti bıraktık şimdi evelitmi ne ona geçtik 4. ayıma kadar bunu kullancakmışım
yaa kızlaarrrrrrr çok güzel birseydii
sürekli baksam ona sıkılmam hele kımıl kımıl etmesine bayıldım
ben çok seviyorum yavrumuuu