- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.261
yine içim daralıyor nefes alamıyorum kalbim hızlı atıyor moralim bozuk stresliyim Allahım ne zaman bitcek bu endişeler..kızlar inanın bende bıktım kendimden ve etrafımdakiler eşim annem artık beni hastaneye götürün diyemiyorum geçen perşembe gördüm kuzumu ama yine görmek isityorum iyi mi benim le mi..birde şu usg konusu takıntı oldu artık bende..benim tüp dr mun usg si çok çok eski ses bile vermiyor e başka dr a gitsem moral bozucu şeyler yaşıyrum daha önce oldu bebeği göremedik dedi bitanesi ben hemen benim dr a gittim birdaha başka dr a gitmicem dedim ama şöyle iyi bi usg de bebeğimin her yernini görmek isityorum..inanın şuan çok kötüyüm biri bana nasılsın dese çığlık atıp ağlıcam
Sympathique doğum günün kutlu olsun. İnşallah bir daha ki doğum gününde 3 kşilik bir çekirdek aile olarak kutlarsınız doğum gününü. Bu arada teessüf ederim ben artık 18. haftamdayım, 17 doldurduk yani 18. hafta kilom 64.. Bebişi hiç hissettin mi? Ben önceki gün 2 kez hissettim ama ondan beri tık yok .
tesekkur ederim canim link icin bu bilgiler iyi oldu, hurma kolay bulunur burda, yaz geldi kavunda aliriz hatta iki gun once 2 tane alinmisti :)Kızlar sayfalarda gezinirken şu topiği buldum, bir bakın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-yediklerinin-cocuk-uzerindeki-tesirleri.html
benimde bayağı bi çıktı göbeğim canım ya hele akşamları kocaman oluyor.Alahtan daha kimse karnın kocaman olmuş demedigerçi kızlar bizimki tüp bebek olduğu için zaten karın şişliği vardı.doktorum onun onunfarkının olduğunu söyledi.normal gebeliğe göre büyük olabilirmiş.
canım senin bebişle benim bebiş baya yakın bende 2 gün önce bayağı bi hissetim hareketini 1 sefer ertesi gün sabahta dönüyordu galiba öyle bişey hissettim.ama ondan beri tık yok sürekli dinleme halindeyim oynuyomu diyo ama yok
sempatikkkkkkkkkkkk
doğumgünün kutlu olsun iyiki doğmuşsun tanışmışızz
iyiki doğdunnnnnnnn
Rabbim sevdiklerinle birlikte sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşaAllah
bu arada ben tablodan silinmişimmm yaaaaa alındım şimdiii(eee malum hormonlar farklı çalışıyo artık) :)) :)) :)) yoksa yanlış yere mi bakıyorum ben
başlangıç kilom 73 9. hafta 74 olmuşummm
:84::84:
ay ben niye hissetmiyorum yaaa:84::84::84:
senin kaç haftalık canım bebeğin kanat çırpması gibi hissetmeye başlamışsın maşşallah.
Bir arkadaşım 14. haftadan beri hissettiğine inanıyor ( ben gaz olduğuna eminim) Benden 2 hafta büyük, devamlı bana sen niye hissetmiyorsun acaba birşey mi var deyip duruyor sinirimi bozdu iyice. İlk hissettiğimin bebek olduğuna eminim ama diğerlerini bilemiyorum, çikolata ye yarım saat 1 saat yat ve hafifçe karnına vur 5-10 dk. arası bir ihtimal hissedebilirsin. Ben bu şekilde anladım ilkini. Ama doktorlar 20 ye kadar hiçbirşey hissetmesenizde normal diyorlar, o yüzden çokta takılma bence.
Bu arada canım sen bugün 18. haftanı doldurdun yarın 19 dan gün alacaksın. Ben 17 yi doldurdum 18 in içinden gidiyorum.
maşşallah senin kuzuda kocaman olmuş canım18. haftanın içindeyim yarın 18 bitiyo 19 a giriyorum öle...
hani civcivi tutatrsın ya elinden zayıf bir kıpırdanışı olur... öle bişiler hissediyorum gün içinde özellikle sakinlediğim anlarda 1 saatte 1 kez hissediyorum heralde...umarım bebiştir: )
ama yeni bir his bu daha öne 16+4 te bişi hissettim 3vuruşluk minik minik...o günden beri bişi yoktu 18 debaşladı böle bir his...
aksamlari felaket sisiyor ya ozaman anliyorum hamile oldugumu
daha evden cikipta kimseyi gormedim karnin buyumus desinler
3 gundur aksam yurumeye cikiyorum,bizim burda cok turk var biz binalarin on tarafinda oldugumuz icin ozel gitmezsek gormeyiz,ancak arka tarafi dolanirsan her gelene gecene mrb dersin ,iste diyecegim bi kadinla karsilastik elinde cocuk arabasi vardi bende eltisinin cocugu zannettim, kadinda baya kilo almisti dedim sende baya kilo almisin dedim,oda eeenormal yeni dogum yaptim diyince Allahim bi sasirdimdedim sen ne zaman hamile kaldinda dogum yaptin,tabi calistigim icin komsulari bile gormuyorum kadin hamileymist dogurmus
ha yine diyecegim o dedi bana pek fazla karnin yok dedi de onu diyecedim
belki dogrudur okadar igne ilac yedik kolay degildi ,normal gebelik gibi olmadigimiz zaten kesin
eğer ikinci gebelikse böle bişi mümkünmüş ama mehtaperkan ikinci gebeliği mi arkadaşının ?
Yok onunda ilk gebeliği. O yüzden inanmıyorum ya.