2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

elifcim naıslsın canım maaşallah 12.haftaya girmişsiniz
ben çift haneli rakama geldim çok mutlu oldum
2 gündür rahattım korku endişe yoktu bugün yine başladı
alt bölgeye iğne batırıyorlar sanki ya böyle
epeydir oluyor bu taa keseden önce bile
ınş sorun yoktur ama endişe etmek için sebep işte

hayrlısı ile şu 4 ayı atlatsak kuzumuzun hareketlerini hiisedtsek daha rahatlarız da

iyiiyim canımcım sen nasılsın
salı günü bebeğimi görmeye gitcem kontrole inş. bi sorun yoktur görmeyeli 3 haftayı geçti çok özledim
o batmalar bendede oluyo sanırım artık karnımızda rahimde büyüyo ve genişledikçe oluyo bunlar dert etme canım çoğu kişide bu böyle
hareketlerini hissetmeyi nasıl istiyorum bilemezsin onu bi hissetsem dünyalar benim olcak

Merhaba arkadadslar nasilsiniz, ben bayadir giremiyodum,, sagolsun benim yavrukuslar bol bol uyutuyolar beni...sizler nasilsiniz?

ya burdan yazptiktan sonra e-maila dresini filan girmenmi lzim gozukmesi icin, ben yaptim ama bu sayfada gozukmuyo nasil oluyo yine anamadim,

ben sana üşenmeden en başından anlatıyım
ilk sayfada materniy&pregnancy yere tıkla
ordan ikinci resme tıkla days and week yazar oraya.
ordan uzun yada kısa çizelgeyi seç next e tıkla
çizelgeni seç yine next e tıkla
yukardaki ilk tarihe muhtemel doğum tarihini yaz
alttaki tarihe son adet tarihini yaz
bayrakların altındaki kutucuğa istediğin sözü yaz next e tıkla
çizelgenin altında HTML nin yanında Image URL buna tıkla
ordan The Ticker URL : altındaki adresi kopyaala kontrol paneline gir profilini düzenle ordanda çizelge kızmına yapıştırrrr:86:
tam ayrıntılı yazmaya çalıştım inş. işine yarar canım

Son düzenleme:

canımm demek kuzuyu görceksin oh ne güzel ben göreli 3 gün oldu ama çook özledim yine göresim geldi
sen 2 li testi yaptrdın mı canım
iğne batmaları iyiye işaret sanırım hatta dimi
sevinmeliyim o zaman oldukça yavrum ben burdayım diyo

yok canım ikili testi haftaya yaptırcam devlet hast. siznde
bu sadece kontrol amaçlı devam ettiğim anlaşmalı hastane burda hiçbi testimi yaptırmıyorm
senin ikili testini çok erken dememişmi?
bana 13. haftada gelirsen daha ii olur demişti dr. um ama senin yinede aklnı bulandırmayım canım

ya banada erken geldi üstelikte pahalı 300 tl
eşimde yaptıralım diyo bakalım ne yapcaz
özel merkezde bende hiç bir testimi yaptrmıyorum en ufak testten bile bi dünya para isityorlar
hayrlısı bakalım zaman gösterir ne olcak
zaten 2 li bi hayrlısı ile sorunsuz geçerse 3 lüyü yaptrmayacağım stres ya hepsi

Canim cok tesekur ederim, hakkini helal et, yaptim ama innaki tarif etemsin cok zorduu ynaii ppes eder ugrasmazdim, tekrar tesekurler.....

Canim cok tesekur ederim, hakkini helal et, yaptim ama innaki tarif etemsin cok zorduu ynaii ppes eder ugrasmazdim, tekrar tesekurler.....

rica ederim ne demek
çok tatlı olmuş çizelgen
bak böle takip etmesi daha güzel ve daha kolay
istediğin zamanda değiştirirsin güle güle kullan canım

zaten ikili test iyi çıkarsa üçlünün de iyi çıkması dahaa yüksek ihtimalmiş
belki bende yaptırmam üçlüyü
hayırlısıyla geçsin şu zamanlarda

zaten ikili test iyi çıkarsa üçlünün de iyi çıkması dahaa yüksek ihtimalmiş
belki bende yaptırmam üçlüyü
hayırlısıyla geçsin şu zamanlarda

ınş canım hayrlısı ile güzel haberler alırız ınş
Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı sağlam aklı selim evlat nasip etsin cümlemize
valla böyle diye diye hamileliğimizin tadını çıkaramayacağız geçse geçse diyoruz hep

amin hepimize inşallah
kızlar ikili testte herşey olumlu çıkarsa 3 lü testi yapmıyo doktorlar.
3 lü test biraz zahmetli çünkü karından sıvı alınıyo daha çok 35 yaş üztü bayanlara uygulanıyomuş.
ben 13 .haftada yaptırdım sen pimpiriklisin biraz daha dayanabilirsen bekle derim ben :))

kızlar 3 ay bitti nihayet :)))))))))))
ve bütün sıkıntılarım sona erdi.
Artık öyle bayılır gibi uyumuyorum.benim için ayakta durmak hayli zordu sürekli uyuyordum çünkü.
halsizliğim bitti daha enrjiğim.tedavide oluşan sivilcelerim bile geçti
en önemlisi DÜŞÜK olacak mı diye ölüp ölüp dirildiğim o günler sona erdi.Artık daha umutluyum.
kesesi ,kalp atışı, 2 li testi sonucu panik atakları bitti.
bundan sonra bebişimi daha umutlu ve mutlu bekliyorum.
bide cinsiyetini öğrenebilsem doktor randevuma nerdeyse 1 ay var daha
ufak ufak kıyafet almaya bile başladım

herkese selamlar uzun zamandır giremiyordum iş yoğunluğundan okulda işler bayağı sıkıydı birkaç haftadır sınavlar notlar falann.... hepiniz iyisinizdir umarımm ben migren ağrıları dışında iyiyim şükür bişey soracağım arkadaşlar üye olduğunuz bebek sitesi varmııı

10 gün sonra gel dedi dr bana 2li test için
ben daha fazla dayanamıyorum bebeğimi görmeden
çok paniğim bu konuda maalesef
ama bebişlerin hareketlerini hissedersek daha rahatlarız ınş

Al benden de okadar bende gormeden ıcım rahat etmıyor Allah dan esım anlayıslı cok canıma tak ettıgı zaman hadı yuru doktora dıyor Doktorumuz kontrole 20 gun sonra cagardı daha sonrada ayda 1 olucak ama ozamana hareket etmeye baslar ınsallah Umarım boyle yaparak bebıslerımızı strese sokmuyoruzdur

varmı acaba bizim gibi
bebekler bıktı bizden ya yeter gidin yatın oturun kımıl kımıl etmeyin iyiyiz bizz:95: diye bağıracaklar

Herkese merhaba

Gırmedıgım sure ıcerısınde yazılanları okudum sempatıkten hıc haber yok umarım ıyıdır.

selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir
masallah ben gelmeyeli tam 1 hafta olmus tam 10 sayfa okudum herkes iyi kotu bisey olmamis buna cok sevindim
beni merak eden arkadaslar cok tesekkur ederim saolun eksik olmayin sukur iyim biseyim yok,hatta fazlamiz var eksigimiz yok

bir haftadir gelememe nedenim misafirler oldu, ben bikac komsuya gittim ,sonrasinda Turkiyeden kayinpeder geldi, e tabi hafta sonunda ev cumbur cemaat herkes vardi :) buyuzden cok gelme firsatim olmadi

yine bu hafta icinde bakmayin iki komsuya gittim dedigime hic disari cikmadim ,yine yedim sistim ,aylardir bi magazaya gidemedim artik bu hafta giderim insallah biraz

en son catlak kremini sordum gelen cevaplar cogunlukla badem ve kakao yagi denilmis , sanirim gec kaldim ama insallah bu hafta gidersem alicam

1,5 aydir hic disari cikmadan evdeyim patladim iyice, tabi bide kaynana vardi simdi kayinpederde geldi tam oldu,calismiyorumda bilmem nasil birlikte zaman gecircez

Almanya'ya annemlere gitmek istiyorum ,arabayla 6 saat suruyor korkuyorum,doktor bisey olmaz dese bile evde pek is yapmiyorum kaynanam yapiyor, simdi annemlere gitcem hemen baslarlar evde bi is yapmadi 6 saat annesine gidiyo derler, yani iyice patladim

yurumek istiyorum korkuyorum ay bi halimi gorseniz allahim karnim bi buyudu ben bile inanamiyorum ,bu ayin 18 de randovu var ,ozamana kadar daha durum sonra baslayim diyorum yuruyuse, ay 1.5 haftada 1 kilo almisim heralde bi 20 kiloyu alirim boyle gidersem:18:
bu hafta tek yasadigim sikinti karnimin sol altina cok sanci oluyor ozellikle tuvalette ve cikinca, ozel doktoru aramadim heralde genislediginden dolayi dedim, tabi icimde korkuda yok degil

kizlarrr ben merak ediyorum sizin gobuslerinizi ,gobus resimlerinizi eklermisiniz, bende bi gun iyi halimle ceker eklerim ,haa ne dersiniz:34
:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…