- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.181
elifcim naıslsın canım maaşallah 12.haftaya girmişsiniz
ben çift haneli rakama geldim çok mutlu oldum
2 gündür rahattım korku endişe yoktu bugün yine başladı
alt bölgeye iğne batırıyorlar sanki ya böyle
epeydir oluyor bu taa keseden önce bile
ınş sorun yoktur ama endişe etmek için sebep işte
hayrlısı ile şu 4 ayı atlatsak kuzumuzun hareketlerini hiisedtsek daha rahatlarız da
ya burdan yazptiktan sonra e-maila dresini filan girmenmi lzim gozukmesi icin, ben yaptim ama bu sayfada gozukmuyo nasil oluyo yine anamadim,
[ı]iyiiyim canımcım sen nasılsın
Salı günü bebeğimi görmeye gitcem kontrole inş. Bi sorun yoktur görmeyeli 3 haftayı geçti çok özledim
O batmalar bendede oluyo sanırım artık karnımızda rahimde büyüyo ve genişledikçe oluyo bunlar dert etme canım çoğu kişide bu böyle
Hareketlerini hissetmeyi nasıl istiyorum bilemezsin onu bi hissetsem dünyalar benim olcak[/ı]
merhaba arkadadslar nasilsiniz, ben bayadir giremiyodum,, sagolsun benim yavrukuslar bol bol uyutuyolar beni...sizler nasilsiniz?
canımm demek kuzuyu görceksin oh ne güzel ben göreli 3 gün oldu ama çook özledim yine göresim geldi
sen 2 li testi yaptrdın mı canım
iğne batmaları iyiye işaret sanırım hatta dimi
sevinmeliyim o zaman oldukça yavrum ben burdayım diyo
ya banada erken geldi üstelikte pahalı 300 tl
yok canım ikili testi haftaya yaptırcam devlet hast. siznde
bu sadece kontrol amaçlı devam ettiğim anlaşmalı hastane burda hiçbi testimi yaptırmıyorm
senin ikili testini çok erken dememişmi?
bana 13. haftada gelirsen daha ii olur demişti dr. um ama senin yinede aklnı bulandırmayım canım
ben sana üşenmeden en başından anlatıyım
ilk sayfada materniy&pregnancy yere tıkla
ordan ikinci resme tıkla days and week yazar oraya.
ordan uzun yada kısa çizelgeyi seç next e tıkla
çizelgeni seç yine next e tıkla
yukardaki ilk tarihe muhtemel doğum tarihini yaz
alttaki tarihe son adet tarihini yaz
bayrakların altındaki kutucuğa istediğin sözü yaz next e tıkla
çizelgenin altında HTML nin yanında Image URL buna tıkla
ordan The Ticker URL : altındaki adresi kopyaala kontrol paneline gir profilini düzenle ordanda çizelge kızmına yapıştırrrr:86:
tam ayrıntılı yazmaya çalıştım inş. işine yarar canım
Canim cok tesekur ederim, hakkini helal et, yaptim ama innaki tarif etemsin cok zorduu ynaii ppes eder ugrasmazdim, tekrar tesekurler.....
ya banada erken geldi üstelikte pahalı 300 tl
eşimde yaptıralım diyo bakalım ne yapcaz
özel merkezde bende hiç bir testimi yaptrmıyorum en ufak testten bile bi dünya para isityorlar
hayrlısı bakalım zaman gösterir ne olcak
zaten 2 li bi hayrlısı ile sorunsuz geçerse 3 lüyü yaptrmayacağım stres ya hepsi
zaten ikili test iyi çıkarsa üçlünün de iyi çıkması dahaa yüksek ihtimalmiş
belki bende yaptırmam üçlüyü
hayırlısıyla geçsin şu zamanlarda
ınş canım hayrlısı ile güzel haberler alırız ınş
Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı sağlam aklı selim evlat nasip etsin cümlemize
valla böyle diye diye hamileliğimizin tadını çıkaramayacağız geçse geçse diyoruz hep
10 gün sonra gel dedi dr bana 2li test için
ben daha fazla dayanamıyorum bebeğimi görmeden
çok paniğim bu konuda maalesef
ama bebişlerin hareketlerini hissedersek daha rahatlarız ınş
Al benden de okadar bende gormeden ıcım rahat etmıyor Allah dan esım anlayıslı cok canıma tak ettıgı zaman hadı yuru doktora dıyorDoktorumuz kontrole 20 gun sonra cagardı daha sonrada ayda 1 olucak ama ozamana hareket etmeye baslar ınsallah Umarım boyle yaparak bebıslerımızı strese sokmuyoruzdur