- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.161
benimde ilk ve 3.tüp denememde oldu çok şükür
ankaralı senin de bebisin iyiymis cok sükür cok sevindim insallah rabbim kucagımıza almayı da nasip eder
amin insallah rabbim hepimize yardım etsin bi daha ki kontrol na zaman bana ayda 1 gel dedi doktorumteşekkür ederim canım amin cümlemize nasip etisn Rabbim kucağımıza sağlıcakla almayı ınş
amin insallah rabbim hepimize yardım etsin bi daha ki kontrol na zaman bana ayda 1 gel dedi doktorum
hadi yaaa 8.haftada mı hareket gördün
ooo nerde benim siyahlık görünüyor ekranda bol bol
görüntü hiç iyi değil
o zaman ben hayli hayli görürüm
ayy baka kötü fikir verdin
ben şimdi başka dr araştrması içine girerim görmek için
başka dr larada gitmeyecektim kafam karşmasın diye
evet kımıldasalar rahatlarız ınş
ama o da 16.haftada daha var bana
neyse sabırla beklicez kuzuların büyümesini
canım usg aleti tamam önemli ama her bebekte bir olmuyor.ben 8 haftalık gittiğimde daha kolu bacağı bile ayrılmamıştı bebişimin sadece kalp atışlarını falan görebiliyordum.benim gittiğimde yerdeki ultrasonda baya iyi.sonra 13.haftada gittim işte ozaman okadar hareketliydiki doktorum maşşallah çok hareketli dedi ense kalınlığına bakıcak onu bile zor yakaladı.sonra 16.haftamda gittim yeni uyanıyodu yavav yavaş hareket ediyordu parmaklarını dahi görebiliyorum ben kolunu bacağını heryerini ölçüyo tek tek 16.haftada 140 gramdı bebeğim:nazar bide ultrasona girmeden çikolata yiyin çok hareketleniyo.doktorum tam yüzüne yaklaştırdı görüntüyü benimki yalanmaya başladıağzını açıp açıp kapıyo.doktorum heralde çikolata yeni geldi dedi. okadar net olduğu halde cinsiyetini göremedi kız gibi dedi çok sevinince biz sevinmeyin kesin değil ayrıntılıda tam belli olur dedi.oda 20.haftada
hareketlerini hissetmeye gelince 17+3 olduk daha dün gece üstüne yattım yanlışlıkla ozaman 3 kere seyirdi gibi hissettimdoktorum 20.haftada tam hissedersin diyo.
ayy o hareketleride bi görsem havlara uçarım ınş görürüz
demek herkesin farklı oluyor bebişi
benim bi arkadaş 16.haftada hissetti de ben de hissedilir diye düşündüm ama buda farklı oluyor demek ki hayrlısı olsun,ben hayal bile edemezken 10.haftaya geldim şükürler olsun
2 li test zamanım bile geldi ınş onuda güzelce atlatırız hayrlısı ile
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiller için
arklı9 haftalik oldum benim niyehala hic durmadan kanamam varya
Bazen oyle cogaliyoki normal adet kanamasi gibi oluyo
Artik doktorada gitmiycem zaten bisey yapmiyolar
Onlara gore bisey yok ama niye bu kDar anormal anlamiyom
Offf neyse ya hayirlisi
Arkadaslar bu. Çizelgeyi kaç haftalık gebelik oldunu nasıl yapiyosunuz?
sanki karnımın sol tarafında bi hareketlilik var midem de bulanıyoooo
ikinci gebelik ve yanında birde ikiz gebelik olunca bu kadar erkenden hissedilebilir mi acaba ??
9. haftam yeni bitti