- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.141
angaraaaaaaa hoşgeldin pimpirikliii anneee
evet çok haklısın canım yaa görmeden rahat edemiycem valla
ınş bizde sizin kadar büyürüz ya Rabbim göstersin hepimize ınş kucağımıza almayı
yok canım üye olurken ank da oturyordum öyle nick almışım şimdi ist da yım:))
ama ank yı severim özledim
ist yaşancak yer değil ank süper bi yer..
ben 3 kilo aldım popom çatırr çatır çatladı çok zayıfım yani 50 kilo ile hamile kaldım 53 oldum totomu tanıyamıyorum.benimde kesin kullanmam lazım:94:
hmm teşekkürler canım anladım ben bi ara alayım onu ihmal etmeyim çok korkuyorum yara olur emziremem diye:94:
peki hergünmü kullanıyorsun yoksa aklına estikçemi
çok güzel bi haber canım keşke benimde ikiz olsaydı hatta hala biyerlerden çıkarmıki bitane daha diye umut edip duruyorumama nasıl oldu kalp atışlarından falandamı anlamadılar tek kesemi varmış
hayyy maşallahhh çiftledin bak oturduğun yerde çocukları:))
Allah nazardan saklasın sağlıklı ömürler versin
kaçıncı haftandasın? nası görememiş şimdiye kadar merak ettim doğrusu
çok şaşırdım sağlıcakla gelsinler inş.
ben çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı kullanmaya başladım aktardan aldım kozmetiklerin pek faydalı olmadığını gördüm arkadaşlarımdan zaten çatlamaya çok müsaitim göbeği kurtarsam yeter bana :)))))) göğüs uçları içinde susam yağı faydalıymış ama ona daha başlamadım
kızlar dün doktora gitmişken kadınsal konularıda sordum malum hamile de olsak bakımlıyız nihayetinde :)))))
artık tatil mevsimi geldiğinden havuza denize girebilirmiyiz diye sordum denize yada havuza girmemizde bi sakınca yokmuş (havuzun zararlı olabileceğini duymuştum çünkü) ama kesinlikle güneşten korunacakmışız hamilelik lekesi yaprmış çünkü hatta artık dışarı çıkarken bile korucu sürüp çıkın diyo.
bu tüy durumları için ağda yaptırabilirmişiz.İstanbulda olanlar ağda salonlarında kişiye özel tek kullanımlık ağdalar var sadece size kullanılıyor ve bitiyor diğer şehirlerde var mı bilmiyorum.Bu arada benim göbeğim çok tüylendi hormonlardan sakın alma onları dedi yoksa kalıcı olurmuş.almadığında doğumdan sonra dökülürmüş.
:
çatlamamak için kakao yağı yada bebe yağı sür dedi amaç sürekli nemli tutumakmış.Kaşınırsa kesinlikle kaşıma çatlatırsın dedi.Birde genetikse ne yaparsan yap azda olsa çatlarmış
ve son olarak günde en az 20 dakka yürüyüş şartmış bol su içmeyide unutmayın.Varis oluşumunu önlemek için yürüyüş de önemliymiş ve çok dar kıyafetlerden kaçının dedi .
şükürler olsun bugünkü kontrolümüzde iyi geçti
bebeğim hızla büyüyor teyzoşlaaar
3 cm olmuşusuz
dr um usg si iyi olmaıdğı için kol bacak hareketleirni göremedim
ama şekil olarak belli oluyordu
10 gün sonra 2 li test için çağırdı
ınş bunuda sorunsuz atlatırız
sağolasın canım rahatladım şükür
hadi hayırlı olsun gördün sonunda bebeğini
salı günüde ben gitcem
ikili test için 13. haftamı bekliyorum o zman daha ii olur demişti devlet hastanesindeki dr um.
2 hafta sonada test için görcem ohh hep görsek keşke
bu arada bugun bepanten plus die o kremi aldım göğüsuçlarıma sürmeye başlıcam yavaş yavaş.
sona çatlar falan emzirirken zor olur şimdiden tedbir alalım dimi:86:
şükürler olsun bugünkü kontrolümüzde iyi geçti
bebeğim hızla büyüyor teyzoşlaaar
3 cm olmuşusuz
dr um usg si iyi olmaıdğı için kol bacak hareketleirni göremedim
ama şekil olarak belli oluyordu
10 gün sonra 2 li test için çağırdı
ınş bunuda sorunsuz atlatırız
oyyyy çoook şükür canım
hadi gözün aydın
sen kaçınc haftandayın ki 10 gün sonra ikili test için çağırdı seniii??
bakalım bakalım bize ikili test yapacaklarmı ikiz gebeliklerde sağlıklı sonuç vermediği için yapmıyolarmışş
gerçi ben ilk gebeliğimde de yaptırma gereği duymamıştım ama busefer durum başka sürekli endişe içindeyim ikiz oluşları beni şok etmenin haricinde korkutmaya başladı
lahor bende cok korkuyom ikiz olduklari icn
allaha hep dua ediyom yarabbi gonlumdeki bir ama en hayirlisini sen bilirsin sen hayirlisini ver diye
zaten sagligim pek iyi degil
hemde ne biliyim ben hic ikiz istememistim
ama gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler
korkmamak mümkün diil zaten ama Rabbim bizi taşıyamayacağımız yükle imtihan etmez
benim genlerde ikizlik var zaten ama tabii bu tüp olduğu için genetikle alakası yok
ama eskiden olsun isterdim hep ama tüp haricinde gittiğim dr beni korkuttu yaşım(35) riskliymiş dikkatli olmam gerekiyomuş fln dedi huzursuz oldum
çok dualarla geldi bebişim ondan olsa gerek içimden bi hisde sağlıklı olacaklar
güzel gelişecekler zamanında doğacaklar fazlaca kilo almayacam çok zorlanmayacam diyo
olumsuzu düşünüp çağırmak istemiyorum sadece tedirginlik var o kadar tedirginlikde normal ama yaniiii di miiii
sağolasın canım rahatladım şükür
bu hafta çok tedirgindim ama rahatladım
sürekli bi korku bi endişe bebeğim beni bırakcak diye
ya beni erken çağırdı 2li test için ya
ama bizim tüp merkezi çok para isityor 300 tl 2 li test
bende devlette bi yerde yaptrsam iyi olcak snaırım
bepanten kremi ben normalde yüzüme sürerdim
benim göğsüm şimdiden çok fena bende mi sürsem
canım sen benim haftamdayken hareketleirni gördün mü
senin dr un usg si naısl iyi mi
benimkininki pek iyi değil ya
aslında hareketlkeri görmemz gerek dimi
lahor bende cok korkuyom ikiz olduklari icn
allaha hep dua ediyom yarabbi gonlumdeki bir ama en hayirlisini sen bilirsin sen hayirlisini ver diye
zaten sagligim pek iyi degil
hemde ne biliyim ben hic ikiz istememistim
ama gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler
arkadaslar benim de ikiz korkutmayın beni bazen benim deaklıma kötü kötü seyler geliyo ama rabbim istedikten sonra ücüz doguran bile insallah hersey yolunda olucak dua edelim birbirimize
esim izin vermiyo azıcık daha büyüsünler diyo bende hep evdeyim bu aralar ufak ufak harket etmeye basladım
ben testlerimi devlet hastanesinde önceden tanıdığım kadın doğumcum var ona yaptırıyorm.
13. haftada gelirsen daha güzl sonuç alırız demişti.
krem içinde zaten acımaya başaladıysa şimdiden sür derim çünkü emzirirken kopcak gibi oluyo diyorlar biz şimdiden önlemimizi alalım güzel güzel emzirelim bebeklerimizi
son olarakta ben en son 8. haftamda gtmiştim doktora ozmanda resmen kımıl kımıl ettiğini görmüştüm bebeğin oynuyordu:) ama ultrason aleti özel hastane olduğu için görüntüler süperdi
belki sen ii bi aletle girsen ultrasona görürdün kesin.
çok zevkli onu öle izlemekk
ben biran önce kımıldasın istiyorum hissetmek istiyorum yaa
butun gun evde yatiyom ve dusunuyom sonrada icim daraliyo inanki ne yapicam ben diye
bende ohss oldu plasente asagidaymis cok kanamam oldu simdi yuruyemiyom bile kasiklarimdaki agridan
senin dedigin gibi aslinda kotude dusunmek istemiyom ama ne yapiyim elimde deil inanki
nasil kaldiricam bilmiyom
bende cok aci cektim hamile kalabilmek icin
korkyuomda rabbbimin gucune giderde ikisinde allah korusun elimden alir diye
ben ne yapicam yaaaaaaaaaaa
bundan sonra birinin kaybolma ihtimali falan yokmu acaba
benim ilk bebegim olicak
ben cok korkuyom ya
ama ne yapalim bundada vardir bi hayirinallah hayirlisi olur hepimiz i in