2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ikiz annecikleri allah kolaylık versin işiniz zor tabii ama çok güzel. bu kadar evlat özlemi çektikten sonra ikitaneye birden kavuşmak bence çok güzel. merak etmeyin orda ikisini birden büyüten aalahım sizede kolaylığını verecek inşaallah. doğal yollarlada olan çok ikiz var çevrede

bu arada SEMPATİK arkadaşımızdan 4 gündür hiç ses çıkmadı farkındamısınız. hepimiz arasıra giremiyoruz ama o hiç ihmal etmezdi. merak ettim doğrusu iyidir inşaalah.

Günaydın herkeseee
evet sempatiği bende merak ettim:44:
ınş sıkıntısı yoktur dua edelim

benden hala sızıntılar devam ediyor dr sorun yok diyor artık bunlarla yaşamasını öğrencek miyim bilmiyorum,

amin insallah rabbim hepimize yardım etsin bi daha ki kontrol na zaman bana ayda 1 gel dedi doktorum

10 gün sonra gel dedi dr bana 2li test için
ben daha fazla dayanamıyorum bebeğimi görmeden
çok paniğim bu konuda maalesef
ama bebişlerin hareketlerini hissedersek daha rahatlarız ınş

sempatik arkadaşımız olmayınca bi ıssızlaşmış burası.Eminim oda dönecek iyi haberleriyle .bir sıkıntısı olmasından korksamda dua ediyorum hepimiz için.Bu günlere kolay gelmedik bayanlar herkes ne acılar ne üzüntülerle öğrendi bebek sahibi olamayacağını ve yine ne umutlarla başladık tedavimize..yapılan iğneler edilen dualar hiç kalkmadan yattığımız o günler test günü korkularımız,kese görme telaşımız ve kalp atışlarını duyduğumuzda döktüğümüz göz yaşlarından sonra şimdi bebişlerimizi kendimizden daha emin bekliyoruz.Çoğumuz 3 ayı atlatıp rahatladık.bazı arkadaşlarımız heyecanla bebeklerini görmeyi bekliyor.kıymetli bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda tüm sıkıntılarımız bitecek belkide yeni telaşlara başlayacağız.2011in son bebişlerini heyecanla bekliyoruz hepimiz. allahım tüm isteyenlere bu mucizeyi yaşattsın umarım.içinizde bir canlının varlının bilmek muhteşem bir duygu çünkü...

sempatik arkadaşımız olmayınca bi ıssızlaşmış burası.Eminim oda dönecek iyi haberleriyle .bir sıkıntısı olmasından korksamda dua ediyorum hepimiz için.Bu günlere kolay gelmedik bayanlar herkes ne acılar ne üzüntülerle öğrendi bebek sahibi olamayacağını ve yine ne umutlarla başladık tedavimize..yapılan iğneler edilen dualar hiç kalkmadan yattığımız o günler test günü korkularımız,kese görme telaşımız ve kalp atışlarını duyduğumuzda döktüğümüz göz yaşlarından sonra şimdi bebişlerimizi kendimizden daha emin bekliyoruz.Çoğumuz 3 ayı atlatıp rahatladık.bazı arkadaşlarımız heyecanla bebeklerini görmeyi bekliyor.kıymetli bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda tüm sıkıntılarımız bitecek belkide yeni telaşlara başlayacağız.2011in son bebişlerini heyecanla bekliyoruz hepimiz. allahım tüm isteyenlere bu mucizeyi yaşattsın umarım.içinizde bir canlının varlının bilmek muhteşem bir duygu çünkü...

Son düzenleme:
hadi yaaa 8.haftada mı hareket gördün
ooo nerde benim siyahlık görünüyor ekranda bol bol
görüntü hiç iyi değil
o zaman ben hayli hayli görürüm
ayy baka kötü fikir verdin
ben şimdi başka dr araştrması içine girerim görmek için:KK1:
başka dr larada gitmeyecektim kafam karşmasın diye
evet kımıldasalar rahatlarız ınş
ama o da 16.haftada daha var bana
neyse sabırla beklicez kuzuların büyümesini:KK16:

canım usg aleti tamam önemli ama her bebekte bir olmuyor.ben 8 haftalık gittiğimde daha kolu bacağı bile ayrılmamıştı bebişimin sadece kalp atışlarını falan görebiliyordum.benim gittiğimde yerdeki ultrasonda baya iyi.sonra 13.haftada gittim işte ozaman okadar hareketliydiki doktorum maşşallah çok hareketli dedi ense kalınlığına bakıcak onu bile zor yakaladı.sonra 16.haftamda gittim yeni uyanıyodu yavav yavaş hareket ediyordu parmaklarını dahi görebiliyorum ben kolunu bacağını heryerini ölçüyo tek tek 16.haftada 140 gramdı bebeğim:nazar bide ultrasona girmeden çikolata yiyin çok hareketleniyo.doktorum tam yüzüne yaklaştırdı görüntüyü benimki yalanmaya başladı:KK9:ağzını açıp açıp kapıyo.doktorum heralde çikolata yeni geldi dedi.:KK1:okadar net olduğu halde cinsiyetini göremedi kız gibi dedi çok sevinince biz sevinmeyin kesin değil ayrıntılıda tam belli olur dedi.oda 20.haftada

hareketlerini hissetmeye gelince 17+3 olduk daha dün gece üstüne yattım yanlışlıkla ozaman 3 kere seyirdi gibi hissettim:KK9: doktorum 20.haftada tam hissedersin diyo.

canım usg aleti tamam önemli ama her bebekte bir olmuyor.ben 8 haftalık gittiğimde daha kolu bacağı bile ayrılmamıştı bebişimin sadece kalp atışlarını falan görebiliyordum.benim gittiğimde yerdeki ultrasonda baya iyi.sonra 13.haftada gittim işte ozaman okadar hareketliydiki doktorum maşşallah çok hareketli dedi ense kalınlığına bakıcak onu bile zor yakaladı.sonra 16.haftamda gittim yeni uyanıyodu yavav yavaş hareket ediyordu parmaklarını dahi görebiliyorum ben kolunu bacağını heryerini ölçüyo tek tek 16.haftada 140 gramdı bebeğim:nazar bide ultrasona girmeden çikolata yiyin çok hareketleniyo.doktorum tam yüzüne yaklaştırdı görüntüyü benimki yalanmaya başladı:KK9:ağzını açıp açıp kapıyo.doktorum heralde çikolata yeni geldi dedi.:KK1:okadar net olduğu halde cinsiyetini göremedi kız gibi dedi çok sevinince biz sevinmeyin kesin değil ayrıntılıda tam belli olur dedi.oda 20.haftada

hareketlerini hissetmeye gelince 17+3 olduk daha dün gece üstüne yattım yanlışlıkla ozaman 3 kere seyirdi gibi hissettim:KK9: doktorum 20.haftada tam hissedersin diyo.

ayy o hareketleride bi görsem havlara uçarım ınş görürüz
demek herkesin farklı oluyor bebişi
benim bi arkadaş 16.haftada hissetti de ben de hissedilir diye düşündüm ama buda farklı oluyor demek ki hayrlısı olsun,ben hayal bile edemezken 10.haftaya geldim şükürler olsun
2 li test zamanım bile geldi ınş onuda güzelce atlatırız hayrlısı ile
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiller için

ayy o hareketleride bi görsem havlara uçarım ınş görürüz
demek herkesin farklı oluyor bebişi
benim bi arkadaş 16.haftada hissetti de ben de hissedilir diye düşündüm ama buda farklı oluyor demek ki hayrlısı olsun,ben hayal bile edemezken 10.haftaya geldim şükürler olsun
2 li test zamanım bile geldi ınş onuda güzelce atlatırız hayrlısı ile
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiller için

o kadar çabuk geçiyoki zaman inş sende görüceksin hareketlerini.banada rüya gibi geliyordu.10.haftaya gelmişsiniz bile:nazar:
bu testlerede çok kafayı takma canım.ben yaptırmadım bile.özellikle istemedim.ense kalınlığı önemliymiş çok şükür normal çıktı.ölçüleri haftasıyla uyumlu gelişiyo bunlar benim için yeterli.rabbim sağlıkla doğmasını nasip eder inş.

9 haftalik oldum benim niyehala hic durmadan kanamam varya
Bazen oyle cogaliyoki normal adet kanamasi gibi oluyo
Artik doktorada gitmiycem zaten bisey yapmiyolar
Onlara gore bisey yok ama niye bu kDar anormal anlamiyom
Offf neyse ya hayirlisi

9 haftalik oldum benim niyehala hic durmadan kanamam varya
Bazen oyle cogaliyoki normal adet kanamasi gibi oluyo
Artik doktorada gitmiycem zaten bisey yapmiyolar
Onlara gore bisey yok ama niye bu kDar anormal anlamiyom
Offf neyse ya hayirlisi
arklı
kardelen oldu mu oluyo demek ki benim bir tanıdık var 8 aylık oldu hala kanaması var tabi bizim durumumuz farklı insan panik oluyo zaten zor bulduk

sanki karnımın sol tarafında bi hareketlilik var midem de bulanıyoooo
ikinci gebelik ve yanında birde ikiz gebelik olunca bu kadar erkenden hissedilebilir mi acaba ??
9. haftam yeni bitti

Son düzenleme:
X