- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.121
kızlar bana yardım edin ne olur
içimi bi sıkıntı kapladı
bebeğim iyi mi yaşıyor mu
sürekli beynimde bunlar var
deli olucam artık
perşembeye kadar dayanablirim ınş
yaşıyordur değil mi bebeğim
çok takıntı haline getirdin canım yaaaa
iyidir merak edipde kendini strese sokma boşyere
Allah'ın izniyle sağlıkla kucaklarımıza alacaz inşaAllah
bu arada da şok şok şokkkkkkk
bende senin gibi kaygılanıyodummm
sonra ne olduuuuu??????
bugün başka bi dr gittim ne desinnnnnnnn??????
anammm ikizmişşşşş
tüp dr görmemişşşş
hala şoklardayımmmmmmm
ben sağlıklı devam ediyo mu diye gittim
ikiz olduklarını öğrendim iyi miiiii
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inan şok oldum
ne güzel vallahi yaaaaa
keşke bendende çıksa bitane gizli bi yerden:)))))
bana diyorsun ama bak sende endişe etmişsin
işte insan endişe etmeden edemiyor
ınş bende bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenirim
sonra ne olduuuuu??????
anammm ikizmişşşşş
tüp dr görmemişşşş
hala şoklardayımmmmmmm
cok sükür bende de olmadı kanama felan ama hala korkuyoları atamadım üstümden biraz aslında sakin olup hamileligin tatını cıkarmam lazım benim istahim cok acık ama gece 6 dan sonra sadece meyve yemege calısıyorum .bide garip olucak ama vucud temizliginizi nasıl yapıyosunuz ben koktum jiletle aldım hertarafımı mahfetti
şimdidenmii kullanıyo yoksa doğumdan sonamı?:26:
bende yazıyım bi kenara
sonra ne olduuuuu??????
anammm ikizmişşşşş
tüp dr görmemişşşş
hala şoklardayımmmmmmm
kızlar bana yardım edin ne olur
içimi bi sıkıntı kapladı
bebeğim iyi mi yaşıyor mu
sürekli beynimde bunlar var
deli olucam artık
perşembeye kadar dayanablirim ınş
yaşıyordur değil mi bebeğim
evet çok haklısın canım yaa görmeden rahat edemiycem vallacanım nedersek diyelim sen bebeğini görmeden rahat edemiceksin büyük ihtimalle.ama kendini oyalacak bişeyler yapsan başlarda bende çok takıyordum bitirdiğim kitaplarım haddi hesabı yok kendi kitap okuyarak gezerek internetle falan oyaladım işte derken bi baktım 17 haftalık oldu bile.yakında inş hareketlerini de hissedicem ozaman kafam daha rahat olcak.stres tamamen bebişlerimizede geçiyo bunu unutma.bu arada sen ankaradamı yaşıyosun canım
bende daha başlamadım ve vücudum çok müsait çatlamayao değilde beni en çok tedirgen eden ilk doğum yapan annelerin genelde göğüsucu yara olur diye biliyorum ve çok acı veriyormuş onun için şimdiden yapılcak bişi yokmu bende onu merak ediyorum
günaydın güzel anneler 2 li testi yaptırdım ama 5 gün sonra sonuçlar malesef cinsiyetini söylemedi
bi dahaki randevu da 1 ay sonra bekliycez yani bu arada sempatikciğim kilom 54 olmuş 13. haftadayım
ben 3 kilo aldım popom çatırr çatır çatladı çok zayıfım yani 50 kilo ile hamile kaldım 53 oldum totomu tanıyamıyorum.
ben çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı kullanmaya başladım aktardan aldım kozmetiklerin pek faydalı olmadığını gördüm arkadaşlarımdan zaten çatlamaya çok müsaitim göbeği kurtarsam yeter bana :)))))) göğüs uçları içinde susam yağı faydalıymış ama ona daha başlamadım
canım şimdiden kullanmak lazım şimdiden kurumalar başlıyo zaten.bebek emdiği andada yırtılacak ama şimdiden yumuşatırsak inş öyle bi sorunla karşılaşmayız
günaydınnn
hayırlı olsun yaptırmışsın testi
bende 2 hafta sona gitcem test için devlet hastanesine. yani tam 13. haftamda.
haftayada normal kontrolüm var özelde
2 hafta oldu görmeyeli ama bana yıl olmuş gibi geliyo çok özlüyorum sıpayı
ne güzellllllll ben 1 ay bekliycem daha öncede ne güzel iki haftada bir gidiyordum şimdi ayda bire çıktı bende 13. haftada yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı çok şükür kan değerlerini bekliyoruz iki ayrı doktorun mu var testlerimi ayrıca yaptırıyorsun
Kizlarrr size bisey sorcam, catlak kremi kullaniyomusnuz yada basladinizmi
ben daha baslamadim ama baslamak istiyorum ,gerci burda catlak kremi ne demek bilmem ama sorucam insallah faydasini gorurum
ha birde yuruyus yapaniniz varmi, ben cok yapmak istiyorum ama korkuyorum ,bikac hafta daha atlatim hemen baslicam
evet devlet hastanesinde bi dr um var daha önce kist ameliyatımı o yapmıştı. tüp bebek içinde çok yardımcı olsun saolsun. testlere para verme gel burda yapalım dedi. testlerimi orda yaptırıyorum özeldede bebeğimi geniş geniş görüyorum
inş. problem çıkmaz sonuçlarında. ensesi normal çıkmış maşallahdarısı başımıza