- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.101
hahahhhaa Lahor, yalniz degislin canim bende ayni pantolanlar oluyor ama cok sikiyor ondan giymiyorum belden lastikli bir pantolan aldim disari cikarken giymeye onun disinda hep esortman, pjima geziyom lol,, anam simdien ona endiselnmiyelim ya gobekler ciktindaa oyy oyy o gunelride goruruz insallah, KIzlar uc aylik oldumu karnin cikiyomu?
canim ben igne falan kullanmiyorum pirtilasmada yok,olunca olur illaki ondan dolayi degildir bi bilgim yok yani
ama benim doktorumun bana dedigi iki tane emriyo transfer edilip birisi tuttu digeri tutmadi,o tutmayan kayboldugundan dolayi kanama oluyor dedi, bi onceki gitmemde tam kaybolmamis kanama bi sure daha devam edebilir dedi ve o hafta senin gibi lekelenmeler oldu sonraki hafta ve bu hafta bitti
suan kalkiyorum ayaga,hani bi is gormesemde yavas yavas gidip geliyorum ama evde olunca yine hemen yatiyorum,insallah boyle boyle duzelir daha yasamam bu problemi
ve bikac gundur kasiklarimda agri var artik kafama takmiyorum normaldir, sonucta kimse agrisiz sizisiz bir hamilelik gecirmemistir, birde karnim genisliyor buuzdendir diye iyi olmasini bekliyorum
peki bugun ne durumdasin yine geliyormu leke?
evet canim suan sukur kanamalar duzeldi yavas yavas ayaklandim ama yine korkyorum ayaklandim diye yine kanama olur diye
gerci doktor tutmayan emriyo kayboldugu icin kanama oluyor dedi, sanirim kaybolmus insallah daha yasamam benim icin bir felaketti aman Rabbim kimseye yasatmasin bu durumu
sen iyisin insallah
hastayımmmmmmmm
dün hesapta temizlik yapıyorum diye cam pencere ne varsa açıktı ceryanda kalmışım öksürüp hapşırmaktan helak oldummmm
ilk gebeliklerde 3 aylıkken çok hafif bi göbek olur ama kişi zaten göbekliyse daha çok belli olur
ama bizim durum farklı en nihayetinde içtiğimiz ilaçlar şişkinlik yapıyoo
Kizlarrr size bisey sorcam, catlak kremi kullaniyomusnuz yada basladinizmi
ben daha baslamadim ama baslamak istiyorum ,gerci burda catlak kremi ne demek bilmem ama sorucam insallah faydasini gorurum
ha birde yuruyus yapaniniz varmi, ben cok yapmak istiyorum ama korkuyorum ,bikac hafta daha atlatim hemen baslicam
ben daha baslamadim ama baslamak istiyorum ,gerci burda catlak kremi ne demek bilmem ama sorucam insallah faydasini gorurum
ha birde yuruyus yapaniniz varmi, ben cok yapmak istiyorum ama korkuyorum ,bikac hafta daha atlatim hemen baslicam
bende daha başlamadım ve vücudum çok müsait çatlamayao değilde beni en çok tedirgen eden ilk doğum yapan annelerin genelde göğüsucu yara olur diye biliyorum ve çok acı veriyormuş onun için şimdiden yapılcak bişi yokmu bende onu merak ediyorum
canım göğüs ucu için en iyi bepanten krem oluyormuş.ben şimdiden alıcam.baya kuruyo uçları çünkü
canım bende oluştu bile bir kaç çatlak.kardeşim hamileyken chicco nun çatlak kremini almıştı ve hiç faydasını görmedi baya bi çatlağı oldu.bende lokman hekime gittim bi karışım hazırladılar.kayısı yağı salyongaz kremi 3-4 çeşit daha koydu ama adlarını hatırlamıyorum.sürünce yumuşacık oluyo karnım
benim çok şükür kanamam falan olmadığı için bol bol yürüyorum.çok yemek yediğim halde 1 kilo almamım sebebi o bence.
canım göğüs ucu için en iyi bepanten krem oluyormuş.ben şimdiden alıcam.baya kuruyo uçları çünkü
kızlar merhaba.. bende aralık 2010 annesiyim.. sizi okuyunca en az sizin kadar heyecanlanıyorum.. karın çatlakları için ben 3 aydan itibaren fındık, badem, kakao, susam, havuç, zeytinyağını karıştırıp her sabah ve banyodan sonra karnıma sürdüm.. aslında amaç karnı sürekli yumuşak tutup kurumasını engellemekti çok şükür hiç çatlağım olmadı.. göğüs ucu kremini Lansinoh aldım.. ilk üç ay emzirdiğim için hiç yara olmadı.. ama işe başlayıp düzenli olarak sağdığımdan kurudu ve kanamaya başladı.. bu kremi sürer sürmez geçiriyor.. emzirirken size doğumdan sonra hemşireler gösterecektir zaten, meme ucu çevresindeki kahverengi kısmıda olabildiğince ağzına verin.. o zaman yara olmuyor.. umarım herşey hepiniz için yolunda gider.. size tek bi önerim var.. hamileliğinizin tadını çıkarın. tabiki endişeleriniz korkularınız olacaktır.. ama mümkün olduğunca o kaca karnınızla gezmenin zevkine varın..