2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar bana yardım edin ne olur
içimi bi sıkıntı kapladı
bebeğim iyi mi yaşıyor mu
sürekli beynimde bunlar var
deli olucam artık
perşembeye kadar dayanablirim ınş
yaşıyordur değil mi bebeğim

içimi bi sıkıntı kapladı
deli olucam artık

çok takıntı haline getirdin canım yaaaa
iyidir merak edipde kendini strese sokma boşyere
Allah'ın izniyle sağlıkla kucaklarımıza alacaz inşaAllah

bu arada da şok şok şokkkkkkk
bende senin gibi kaygılanıyodummm
sonra ne olduuuuu??????
bugün başka bi dr gittim ne desinnnnnnnn??????
anammm ikizmişşşşş
tüp dr görmemişşşş
hala şoklardayımmmmmmm
ben sağlıklı devam ediyo mu diye gittim
ikiz olduklarını öğrendim iyi miiiii

Son düzenleme:

sonra ne olduuuuu??????
anammm ikizmişşşşş
tüp dr görmemişşşş
hala şoklardayımmmmmmm

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
inan şok oldum
ne güzel vallahi yaaaaa
keşke bendende çıksa bitane gizli bi yerden:)))))
bana diyorsun ama bak sende endişe etmişsin
işte insan endişe etmeden edemiyor
ınş bende bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenirim

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
inan şok oldum
ne güzel vallahi yaaaaa
keşke bendende çıksa bitane gizli bi yerden:)))))
bana diyorsun ama bak sende endişe etmişsin
işte insan endişe etmeden edemiyor
ınş bende bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenirim

bendeki endişe bizoard ve seraptan sonra başladı o zamana kadar iyiydim
canım endişe etmekte çoooook haklısın zaten
ama senin ekstra bi durumun da lekelenmelerin var
ve bunun içinde çok stres yapıysun ya ondan dedim
yoksa bizim endişeler bebişleri kucağımıza alana kadar zaten geçmeyecek orası kesinn
ama stresinde bebişlerimize faydası yok
inşaAllah canım sende perşembe günü hayırlısıyla bebişinin sağlıkla büyüdüğünü görürsün
diyorum ki acaba ev tipi doppler mi alsak streslendikçe bebişlerin kalp atışlarını dinler sakinleşiriz
içimiz rahatlar

Son düzenleme:

sonra ne olduuuuu??????
anammm ikizmişşşşş
tüp dr görmemişşşş
hala şoklardayımmmmmmm

hayyy maşallahhh çiftledin bak oturduğun yerde çocukları:)):emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:
Allah nazardan saklasın sağlıklı ömürler versin
kaçıncı haftandasın? nası görememiş şimdiye kadar merak ettim doğrusu
çok şaşırdım sağlıcakla gelsinler inş.:KK31:

Son düzenleme:
cok sükür bende de olmadı kanama felan ama hala korkuyoları atamadım üstümden biraz aslında sakin olup hamileligin tatını cıkarmam lazım benim istahim cok acık ama gece 6 dan sonra sadece meyve yemege calısıyorum .bide garip olucak ama vucud temizliginizi nasıl yapıyosunuz ben koktum jiletle aldım hertarafımı mahfetti

canım valla ben yatana kadar sürekli yiyorum:KK1:.kilomda fazla tedavi sırasındada çok aldım zaten.ama doktorum hiç sıkma kendini diyo.istediğini istediğin zaman ye.bebeğin daha önemli nasılsa kilonu verirsin diyo bende öyle yapıyorum:KK1: vucut temizliğine gelince eskisi gibi devam ediyorum epilasyon aleti kullanıyorum.onun bi zararı olacağını sanmıyorum.ama göbek çıktıkça bu iş dahada zorlaşacak.belki güzellik merkezine gidebilirim ama mikrop kaparmıyım onu bilmiyorum.

sonra ne olduuuuu??????
anammm ikizmişşşşş
tüp dr görmemişşşş
hala şoklardayımmmmmmm

çok güzel bi haber canım keşke benimde ikiz olsaydı hatta hala biyerlerden çıkarmıki bitane daha diye umut edip duruyorum:KK1:ama nasıl oldu kalp atışlarından falandamı anlamadılar tek kesemi varmış

içimi bi sıkıntı kapladı
deli olucam artık

canım nedersek diyelim sen bebeğini görmeden rahat edemiceksin büyük ihtimalle.ama kendini oyalacak bişeyler yapsan başlarda bende çok takıyordum bitirdiğim kitaplarım haddi hesabı yok kendi kitap okuyarak gezerek internetle falan oyaladım işte derken bi baktım 17 haftalık oldu bile.yakında inş hareketlerini de hissedicem ozaman kafam daha rahat olcak.stres tamamen bebişlerimizede geçiyo bunu unutma.bu arada sen ankaradamı yaşıyosun canım

canım nedersek diyelim sen bebeğini görmeden rahat edemiceksin büyük ihtimalle.ama kendini oyalacak bişeyler yapsan başlarda bende çok takıyordum bitirdiğim kitaplarım haddi hesabı yok kendi kitap okuyarak gezerek internetle falan oyaladım işte derken bi baktım 17 haftalık oldu bile.yakında inş hareketlerini de hissedicem ozaman kafam daha rahat olcak.stres tamamen bebişlerimizede geçiyo bunu unutma.bu arada sen ankaradamı yaşıyosun canım
evet çok haklısın canım yaa görmeden rahat edemiycem valla
ınş bizde sizin kadar büyürüz ya Rabbim göstersin hepimize ınş kucağımıza almayı
yok canım üye olurken ank da oturyordum öyle nick almışım şimdi ist da yım:))
ama ank yı severim özledim
ist yaşancak yer değil ank süper bi yer..

günaydın güzel anneler 2 li testi yaptırdım ama 5 gün sonra sonuçlar malesef cinsiyetini söylemedi
bi dahaki randevu da 1 ay sonra bekliycez yani bu arada sempatikciğim kilom 54 olmuş 13. haftadayım :KK64:

bende daha başlamadım ve vücudum çok müsait çatlamaya:KK17: o değilde beni en çok tedirgen eden ilk doğum yapan annelerin genelde göğüsucu yara olur diye biliyorum ve çok acı veriyormuş onun için şimdiden yapılcak bişi yokmu bende onu merak ediyorum:KK31:

ben çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı kullanmaya başladım aktardan aldım kozmetiklerin pek faydalı olmadığını gördüm arkadaşlarımdan zaten çatlamaya çok müsaitim göbeği kurtarsam yeter bana :)))))) göğüs uçları içinde susam yağı faydalıymış ama ona daha başlamadım

:nazar:
günaydın güzel anneler 2 li testi yaptırdım ama 5 gün sonra sonuçlar malesef cinsiyetini söylemedi
bi dahaki randevu da 1 ay sonra bekliycez yani bu arada sempatikciğim kilom 54 olmuş 13. haftadayım :KK64:

günaydınnn:KK54:
hayırlı olsun yaptırmışsın testi
bende 2 hafta sona gitcem test için devlet hastanesine. yani tam 13. haftamda.
haftayada normal kontrolüm var özelde:emir_bebek::nazar:
2 hafta oldu görmeyeli ama bana yıl olmuş gibi geliyo çok özlüyorum sıpayı:KK31:

ben çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı kullanmaya başladım aktardan aldım kozmetiklerin pek faydalı olmadığını gördüm arkadaşlarımdan zaten çatlamaya çok müsaitim göbeği kurtarsam yeter bana :)))))) göğüs uçları içinde susam yağı faydalıymış ama ona daha başlamadım
ben 3 kilo aldım popom çatırr çatır çatladı çok zayıfım yani 50 kilo ile hamile kaldım 53 oldum totomu tanıyamıyorum.:KK37:benimde kesin kullanmam lazım:94:
canım şimdiden kullanmak lazım şimdiden kurumalar başlıyo zaten.bebek emdiği andada yırtılacak ama şimdiden yumuşatırsak inş öyle bi sorunla karşılaşmayız

hmm teşekkürler canım anladım ben bi ara alayım onu ihmal etmeyim çok korkuyorum yara olur emziremem diye:94:
peki hergünmü kullanıyorsun yoksa aklına estikçemi

Son düzenleme:
:nazar:

günaydınnn:KK54:
hayırlı olsun yaptırmışsın testi
bende 2 hafta sona gitcem test için devlet hastanesine. yani tam 13. haftamda.
haftayada normal kontrolüm var özelde:emir_bebek::nazar:
2 hafta oldu görmeyeli ama bana yıl olmuş gibi geliyo çok özlüyorum sıpayı:KK31:

ne güzellllllll ben 1 ay bekliycem daha öncede ne güzel iki haftada bir gidiyordum şimdi ayda bire çıktı bende 13. haftada yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı çok şükür kan değerlerini bekliyoruz iki ayrı doktorun mu var testlerimi ayrıca yaptırıyorsun

ne güzellllllll ben 1 ay bekliycem daha öncede ne güzel iki haftada bir gidiyordum şimdi ayda bire çıktı bende 13. haftada yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı çok şükür kan değerlerini bekliyoruz iki ayrı doktorun mu var testlerimi ayrıca yaptırıyorsun

evet devlet hastanesinde bi dr um var daha önce kist ameliyatımı o yapmıştı. tüp bebek içinde çok yardımcı olsun saolsun. testlere para verme gel burda yapalım dedi. testlerimi orda yaptırıyorum özeldede bebeğimi geniş geniş görüyorum:KK31:
inş. problem çıkmaz sonuçlarında. ensesi normal çıkmış maşallah:nazar: darısı başımıza:KK16:

Kizlarrr size bisey sorcam, catlak kremi kullaniyomusnuz yada basladinizmi
ben daha baslamadim ama baslamak istiyorum ,gerci burda catlak kremi ne demek bilmem ama sorucam insallah faydasini gorurum

ha birde yuruyus yapaniniz varmi, ben cok yapmak istiyorum ama korkuyorum ,bikac hafta daha atlatim hemen baslicam​

canim bence hemen basla gec bile kalmissin 3 aylikken baslamak lazimmis cunku lifler 3. aydan itibaren genislemeye baslarmis ben 3 aylikken baslamistim hic catlagim olmadi sabah ogle aksam hep surdum...irsi diyenlere falan inanma benim ailemde var benimde kilo alip vermeden bacaklarimda olmustu ama karnimda olmadi demekki dikkat edince olmuyormus...bu arada sana sunlari onereyim krem olarak pahali kremleri bosver inan hicbir faydasi yok ...ben badem yagi kakao yagi karistirarak kullandim onun yanindada dexeryl diye bir krem var cok iyi geliyor karnin buyuyunce genislemeden dolayi agrilar olacak onuda rahatlatiyor hemde 3.53 euro cok ucuz recetesizde alabilirsin ezcaneden bana doktor bunu yaziyordu her ay...birde palmer's miydi neydi ismini tam hatirlayamadigim bir krem var auchanda catlaga karsi hamilelikte kullanmak icin onuda al hepsini kullan bitene hamileligin kadar bol bol da su ic bak catlagin oluyormu:KK34:

Son düzenleme:
kızlar dün doktora gitmişken kadınsal konularıda sordum malum hamile de olsak bakımlıyız nihayetinde :)))))
artık tatil mevsimi geldiğinden havuza denize girebilirmiyiz diye sordum denize yada havuza girmemizde bi sakınca yokmuş (havuzun zararlı olabileceğini duymuştum çünkü) ama kesinlikle güneşten korunacakmışız hamilelik lekesi yaprmış çünkü hatta artık dışarı çıkarken bile korucu sürüp çıkın diyo.

bu tüy durumları için ağda yaptırabilirmişiz.İstanbulda olanlar ağda salonlarında kişiye özel tek kullanımlık ağdalar var sadece size kullanılıyor ve bitiyor diğer şehirlerde var mı bilmiyorum.Bu arada benim göbeğim çok tüylendi hormonlardan sakın alma onları dedi yoksa kalıcı olurmuş.almadığında doğumdan sonra dökülürmüş.

çatlamamak için kakao yağı yada bebe yağı sür dedi amaç sürekli nemli tutumakmış.Kaşınırsa kesinlikle kaşıma çatlatırsın dedi.Birde genetikse ne yaparsan yap azda olsa çatlarmış

ve son olarak günde en az 20 dakka yürüyüş şartmış bol su içmeyide unutmayın.Varis oluşumunu önlemek için yürüyüş de önemliymiş ve çok dar kıyafetlerden kaçının dedi .:21:

[/COLOR]

evet devlet hastanesinde bi dr um var daha önce kist ameliyatımı o yapmıştı. tüp bebek içinde çok yardımcı olsun saolsun. testlere para verme gel burda yapalım dedi. testlerimi orda yaptırıyorum özeldede bebeğimi geniş geniş görüyorum:KK31:
inş. problem çıkmaz sonuçlarında. ensesi normal çıkmış maşallah:nazar: darısı başımıza:KK16:

inşallah canım seninde sağlıklı mutlu haberlerini alırız burdan :nazar:

X