- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.481
az önce çığlıklarla uyandım bacağıma kıramp girdi galiba
dehşet bişeydi yaa kıpırdayamadım çok fenaydı
hamilelikteki bahsettikleri kramp bu mu şimdi(
Ankaracım, canım dün akşam eşime senin durumu sordum, çok önemli değil dedi, gebelikte olabilirmiş, biraz trigliseridin yüksekmiş. Doktoru ilaç başlamaz merak etmesin ama mutlaka diyet önerecektir dedi. Ha bir de kızartmalardan uzak dursun deyince ben kahkahayı patlattım. Devamlı patates kızartması yemiş dedim. Aman artık dikkat etsin ve de mümkünse zeytin yağı tüketsin dedi.
Bu arada battaniyene bayıldım, ellerine sağlık çok cici olmuş. Tam bitmiş halinide hayal edebiliyorum çok güzel olacak.
Sempatikcim, senin battaniye de harika olmuş. ellerine sağlık.
Elifcim, pusetiniz hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına.
Aaksoyoğlucum, sen de dikkat et kendine canım çok yorma kendini. Sen bizden biraz daha ileridesin. allah yardımcınız olsun eşinle sana. İnşallah işleriniz rast gider....
oğluşumun minik zıbınınıda ekliyim canım çekti :)daha eklicem çok sey var ama çıkmam lazım bi arkadaşa gitcem hazırlanmam lazım ama bi ara oğluma aldıklarımıda eklicem inş.
Eki Görüntüle 253102
Ankara canim demek tatile gitmek istiyosunuz ne guzel doktorun izin vermis gidin zaten arabayla gitcekseniz her 2 saatte bi durup yuru hareket et , ben aylardir evden cikmadim oyle bunaldimki herseyden herkesten nefret eder oldum aylardir gece gunduz gordugum sadece kaynana zaten onunlada hic konusmayiz ah hamile olmasam bende annemlere gitcem heralde bikac ay gelmicem , ne gitcek bi arkadasim dostum akrabam ne konuscak bi komsum yani sadece internetim var yani kisacasi gidip gezin valla elinizde firsat varken zaten durumunda tehlikeli bisey yok dikkat edersin insallah bisey olmadan atlatirsin . Seker yuklemen icinde icini ferah tut insallah bisey cikmaz.
canım genelde normal diyor doktorlar ağrı eşiğine bağlı olarak kimi hiç hissetmezken kimi çok yoğun hissedebiliyormuş.artık doğum sürecine girdiğimiz içinde atlamak istemiyorlar ondan istemiştir nst yi bana magnezyum verdi onu içiyorum yetiyor.genelde gece oluyor benim günün yorgunluğu çıkıyor sanırımSempatik, Bella;
Kasılmalardan bahsetmişsiniz ama sizin haftalar benden ileride. Sempatik'çim, mesela 25. haftandayken de arabaya binince falan kasılman oluyor muydu? Benim son günlerde çok sık olmaya başladı ama hem bayram tatilinde çok yoruldum, hem de işe arabayla gelişim 1 saat, dönüşüm 1,5 saat. Genelde de ilk oluşu arabada oluyor. Bella'cım, sen de bahsetmişsin kasılmalardan. Senin sıklığı ne, ne zaman başladı?
Ben bunu bugün Aralık annelerinde de sordum, orada da olanlar var, normal bir süreç olarak görünüyor ama doktorum da yarın gel, NST'ye bağlayalım dedi. Yarın gideceğim bakalım.
canım şekerin ne durumda şuankızlar dün bebeğimizle randevumuz vardı.tosunum 1850 g olmuş.boyunu tam söylemedi.kaval kemiği boyuna bakıyor.oda haftasından 2 hafta ilerdeymiş.suyum azalmış biraz.çok su iç dedi.aman sizde suya dikkat edin.
bunlarda benn :78: daha bu sabah çekindim
bu halimle 61 kiloyum düşünün51 kiloyla hamile kaldım ama ben kendimde pek bi değişiklik göremiyorm nerde bu 10 kilo acebaa:):44:
canım bende 11 kilo aldım sanırım bacak ve kollarıma bide göğüslerime dağıldılar :))
Eki Görüntüle 253095
Eki Görüntüle 253096
Bilgisayardan girince ekleyim canim unutmusum , ne guzel kac haftadir kilo almiyosun bide diyet yaparsan insallah az kiloyla dogum yaparsinn