2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kizlar en son aldiklarim aslinda alali cok oldu ama eklememistim hadi bugun ekleyim :)
eksiklerim bitti sadece krem bakim setleri kaldi , bide bikac dikilcek bisey okadar,tabi bide park yatagin icine yatak alcam boyuna gore bulmiyorum bakalim onu ne yapcam 32 hafta oldum artik herseyi hazirlamam gerek ne kaldi surda

son resimlerimiz,uzerine tiklayinca buyuk hali cikiyor

simpat aynı anda eklemişiz ama ben beceremedim valla böyle linkten idare edin artık:)

canım çok cici şeyler yaa çok zevklisin o rulo olan şeyler ne merak ettim
benim kızımın daha hiç bişeyi yok nerdeyse

evet ayni anda ekliyoruz :) niye beceremedinya en kolayini gosterdim bide :))

senin kiyafetlerde pek guzel gule gule gunlerde kullansin bebis ,sanirim bunlar onceden orulen seylerdi mavi olduguna gore, hem mavi olsun sanki kiz cocugu diye mavi renkten mahrummu kalicak bende olsam giydirirdim

olsun canimya daha alirsin bende 20li haftalardan sonra aldim e malum aramizda haftalar var biz mecbur tamamlicaz eksikleri siz b aslicaksiniz

resimleri aciklama yapcaktim am biraz karisti :) o rulo olanlar battaniye ucuzdu 4 renginde aldim

Son düzenleme:
hamile haberimi alınca başlamış demek ki erkek temenni ederek örmüş
ya canım ben teknik şeylerden anlamam pek bunu yapabildiğime şükredin:)))
eh işte erken diye almaıdk ama artık beğendiğim şeyleri tek tük alıyorum bende
türkçe yazılı bady nasıl herkes ona bayılıyor benim haklarım diye yazan

hıı battaniye mi onlar bak güzelmiş beğendim ne güzel valla

ay Allahim bu birinciye bayildim bende istiyomm

turkiyede daha guzel seyler oluyo suslu puslu baksana senin digerleri ne guzel burda hep sade seyler,turkiyenin herseyine imreniyorum valla
bebis gule gule kullansin insallah,artik basladinya sonunu getirirsin

canım valla ver adresini göndereyim sanada ne olcak
canım bende tam tersini düşündüm bende senn aldıklarını beğendim saç bantları ne hoş ben gezdim baya ama görmedim seninki gibi çok zevkli inan seninkiler
inş canım ya gelsinlerde giysinler cici inş sağlıcakla..

masallah halasina dusunmus yine, bizimki puset parasini vercek

kaynanamda durdu durdu bugun yelek oruyo tabi pek aramiz olmadigi icin ben sormadim oda soylemedi gorunuste oyle ama ben hayatta alip giydirmem hatta diger kiyafetlerin yanina bile koymam nedeni ise hani cok tuylu insana batan iplerden varya ondan oruyo, seneler onceden kalmis ip degerlensin diye heralde :) insan dogru durust bi i alida orur bari

benim tuylu tozlu seylere alerjim var yanina yaklasam birak cocuga giydirmeyi ,orsun bakalaim bisey demem alir valize koyarim yarin der ordumde giydirmedi diye kotu gelin ben yokmuyum hic

eksik olma canim saol dusunmen yeter, kendi annem suan turkiyede haftaya gelcek insallah aslinda bulsa ona aldirtirim ama kucuk bi sehirdeler zannetmem bulamazlar
o sac bantlarini bende zor buldum yani bunlar 6 aylik icin oncesinde hic bulamadim, kendim dikim dedim ama dikilcek okadar sey var ona biraz zor sira gelir :)
sende bulursun sac bantlarinda ne varki daha tam alisverise cikmadigin icindir

canım çok güzel hakkten ama bunun adı puset değil ki
bende şaşırıyordum bu fiyata naısl aldın diye
bu bildiğimiz ana kucağı:))
canım bana bunu puset diye sattılar:) benimde aklımda öle kalmış
anakucağı dedikleri ahanda bu dediler
bende bunu beğenmedim o ne öle tabut gibi

evet canım bende kilo nere gitti göremiyorum
bu sabah aç karna çekindim şimdi karnım tıka basa dolu dahada sivrildi
toto yok sadece göbek var
erkek karnı böle olur diyo kocakarılar :)
seninki kız ya o yüzdende yayvan olabilir
teşekkürler canım ben yine sıkıldıkça resim eklerim
sende üşenme ekle kendi resmini
Cok tatli bu esim gormus olsa kiz erkek dinlemez kendisi besiktasli ah burda bulsa alip kizina giydircek , babasi turkiyeden getir zannediyodu ama onlarin aklina gelmez pek, artik turkiyeye gidince alir besiktasli seyler
sen bana adresi gönder ben sana postalıyım

saol canım
sende ekle bende memetimi görmek istiyorum

bu arada sempatik ve ankara aldıklarını gördüm çok güzeller güle güle kullanın
hele zıbınlara bayıldım

Slm Kizlar

Sempatik, gulsum aldiklarinizzz harikaaa bayildim, hepsi birbirinden muhtesem..... Sempatik senin o yuzde %50 papa %50 mama olan patiler muhteseemmm.... cok sukur hepinizin sagligi sihati, bebisleri iyi cok sevindim....

Gobis resimleri bile eklenmis, benimde ekleyesim geldii hehhehheee... MAsallahinizz var.... benim karnimda o kadar, oyle cok yokkk, su yeni yontemle eklerim... butun sayfalari tek tek okuyamadim... Sempatik bu kolay yol nasil, kacinci sayfada yazdin,,, fazala kalamiyorum bilgisayarda...

Canim ben hastanedeyken, bir ara hastanenin dinlenme odasinda bilgisayari gorunce hemen bakyim size yazayim dedim,,, ilk NISan topigi benim topik bastaydi ondan ilk ona yazdim, sonra copy yaptim ayzdimi tam sizin sayfaya ekliycektim.. Hemsirem geldi,... gitmemiz lazim dedi odana bebesin monitor saaitiymis,,, ondan yazamadim buraya sekerler...

Haberler cok guzel cok sukur, evimdeyim, dun aksam ciktim hastaneden.... grip olmam disinda cok sukur iyyiimm...
Bebegimin hersey yolunda gidince, hastane yerine evde dinlenmeyi tercih ettim, arkadaslar hastanede her ne kadar surekli kontorl altinda olsanda, hastane stresi hele gurbettede hamilelikte dahda zormus 5.gun kaldim.. bir oda arkadasim vardi surekli horluyodu 5.gunde toplasan 5.saat duzgun uyuyamadim...sonuc olarakda hasta oldum... son ultrasounda rahimde acilma yada kisalma gozukmedi icin, bebeginde herseyi cok sukur yolunda gitti icin, yuksek risk gebelik doktoruna, o hastanenin beni yonlendirdiler... haftaya cuma randevum var... evde dikkat etcem iste bebegin hareketlerine, acil bir durum olmadiktan sonra simdilik plan bebesimin orda kalabildigi kadar kalmasi... cok zor anlar gecirdim ama simdi morelim cok iyi,,,, bir evlatim cennet kusu oldu, diger evladim ins, bu dunyada kucagima almak nasip olur....

Kizimin ansizz gidisi hala cozulemedi... anca dogumda.... kendinize iyi bakin hanimlar... ben ins. her asamayi paylascam.. Sevinclerde, huzunlerde paylasildikca deger kazaniyor....

iyi olduğuna moralinin düzeldiğine çok sevindim canım
Allah daha beter acılar yaşatmasın
evet dediğin gibi hastane stresi herseyden kötüdür hele bide gurbette
oğluşuna iyi bak resmini çek bizde sana bakalım tmm mı şeker öpüldün

sılanaz çok sevindim canım haberlerinin iyi olmasına evet evinde olmak gibisi yoktur eminim
inş sağlıcakla paşanı kucağına alırsın kızında sana şafaatçi olsun inş..

puset parası daha iyiymiş canım:))
evet ben ip alırken özellkle bebe yünü olmasına dikkat ettim battaniyedede sağolsun görümcemde öyle örmüş tüyü yok,zaten çok zararlı bebk yutar Allah korusun
canım benim aldığım bady benim oturduğum yerdede değil 1 saat uzaklıkta bi yerden aldım ama yine gidicez tabi alış veriş için yani annenler küçük bi yerde oturuyorsa onlarda bulamazlar demek istedim..
bakıcam saç bantlarına dediğin gibi daha ayrıntılı gezmedim gezince bulurum inş ama bayıldım seninkilere..

iyi olmana sevindim canim tabi yazamama sebebini bilmiyoruz ama kac gundur yoktun merak ettim en son mesajina bakinca gordum yinede bilgimiz oldu sonucta
suan iyi olmana sevindim,sen cok cok iyi olsan bile doguma kadar hep tedbirde kalman gerekli herseyi dikkat etmen gerekli, insallah Rabbim zamaninda oglunu kucagina almayi nasip etsin
artik yeni bilgileri gelismeleri gelip paylasirsin bizimle

bu patiklere bende bayildim hatta internette tum hastane cikis seti vardi hepsinin uzerinde %50 maman %50 papa yaziyodu,bunu aldim geldim esime gosteriyorum demesinmi niye %100 papa yazmiyo iste aldik insallah guzel gunlerde giydirmeyi nasip eder

resim yukleme yeri surda canim baska siteye girip yuklemene gerek kalmadan direk yuklersin
ilk sayfaya linki ekleyim lazim olunca bakarsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...06186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html

Son düzenleme:

evet ya tuylu olanlar zararli bide uzerine giyecek bisey, birde benim alerjim olunca sanki bebektede ayni olcak gibi herseyini dikkat ediyorum
annemler haftaya geliyo zaten hem gezme zamani yok neyse saglik olsun her istedigimiz olsaa :)
sac bantlarini mtlaka bulursun ben cok seviyorum kiz bebeislerde sac bantlarini,bi ayri tatli oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…