- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.461
eliff sende hep yazilari karistirmisin seninmu benimmmi bilemedim :)
twetili battaniye tamamen deseni bitti bi kenar cercevesi ve desenin uzerinden siyah gecilcek o kaldi yani zoru bitti kolayi kaldi, desenin cercevesiz halide cikin oldu, hatta benimki cirkin tweety battaniyesi oldu gibi
o ana kucagi burda bebek dogmadan olmasi gerek ,cunku burda o olmayinca bebegi hastaneden cikarmiyolar arabada kucakta durmasi yasak mecbur alincak, o alininca pusette alinir ayri ayi olurmu ,sanki ebbek olunca ben nerde gezip oyle bakacaksam, bakalim daha var doguma aldircaz biseyler
yarin bakim bi eklemediklerimi ekleyim hepsi birbirine karisti ama yinede cakerim bikac bisey
evet canım piko diyorlar bilirsin belki gittim bugün 50 tl istedi bende vermedim 50 tl ye 3 adet battaniye alırım ben
çok istedi valla vermem o kadar,ben sırf zevk olsun diye ördüm bunu zaten
kendim altından bez geçircem üstüne gül yapıcam kurdeladan işte cicili bicili bişeyler olur herhal:))
evet ya karman çorban olmuşama anlamışsın sen ya yeter
battaniyeyi muhakkak koy çok şirin olur çirkin mirkin olmaz
sen yaparsında çirkinmi olur hamarat hatungüle güle kullanın
eklemeyi unutma yarın kontrol etcembende kalkıyımda kızartmamı yapım sonada battaniyemi yapım
yarın sabah 9 da kan veriorum cok heyecanlıyım sonuc alıcam allahim inş pozitif cikar :S
evet canim bilmezmiyim ben ben buraya gelmeden annem almanyaya gelmeden once annemin is yeri vardi ceyiz uzerine cocuklugum o ceyiz isleri arasinda gecti
gidip yaptirmana ne gerek var kumas al heralde benim gibi pembe alcaksin onu altina tuttur, kenarinida pileli sekilde buzdur kenara ekle iste serit gul falan filan susle gerek yok okadar paraya az bucuk dikis gelirdir elinden sonucta
iyi geceler kızlar ben artık yatayım çok oturdum
kızım debelenip duruyor anne yeter artık beni sıkıştrma diyor
ortalarina derken sanirim her gulun ortasina diyosun, dik canim incileri sigacak sekilde,oyle koca inci degilde kucuk renkli incir dik saglam dikersen bisey olmaz bebek alip yiyene kadar kaldirisin bunu :)
aslinda cirkin derken su sol gozunun kenarindaki sariyi cok az yapmisim o gozume takiliyo kotu gibi duruyo ama artik elden bisey gelmez, siyahla kenar cerceve yapinca daha guzellesir :)
bak bunu once netten bulup eklemistim sana fikir olur, arkasina gecir kumasi yine kenarlarina bu sekilde firfir pile yap,hem senin model gii cicek desenli bak buda gul yapmis al sana koca fikir ortada iyiki onceden eklemeisim :)