- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.521
canım bana bunu puset diye sattılar:) benimde aklımda öle kalmış
anakucağı dedikleri ahanda bu dediler
bende bunu beğenmedim o ne öle tabut gibi
Eki Görüntüle 253383
evet canım bende kilo nere gitti göremiyorum
bu sabah aç karna çekindim şimdi karnım tıka basa dolu dahada sivrildi
toto yok sadece göbek var
erkek karnı böle olur diyo kocakarılar :)
bu arada sempatik ve ankara aldıklarını gördüm çok güzeller güle güle kullanın
hele zıbınlara bayıldım
canım çok sevindim iyi olmana allah oğluşuna uzun ömürler versin inşallahSlm Kizlar
Sempatik, gulsum aldiklarinizzz harikaaa bayildim, hepsi birbirinden muhtesem..... Sempatik senin o yuzde %50 papa %50 mama olan patiler muhteseemmm.... cok sukur hepinizin sagligi sihati, bebisleri iyi cok sevindim....
Gobis resimleri bile eklenmis, benimde ekleyesim geldii hehhehheee... MAsallahinizz var.... benim karnimda o kadar, oyle cok yokkk, su yeni yontemle eklerim... butun sayfalari tek tek okuyamadim... Sempatik bu kolay yol nasil, kacinci sayfada yazdin,,, fazala kalamiyorum bilgisayarda...
Canim ben hastanedeyken, bir ara hastanenin dinlenme odasinda bilgisayari gorunce hemen bakyim size yazayim dedim,,, ilk NISan topigi benim topik bastaydi ondan ilk ona yazdim, sonra copy yaptim ayzdimi tam sizin sayfaya ekliycektim.. Hemsirem geldi,... gitmemiz lazim dedi odana bebesin monitor saaitiymis,,, ondan yazamadim buraya sekerler...
Haberler cok guzel cok sukur, evimdeyim, dun aksam ciktim hastaneden.... grip olmam disinda cok sukur iyyiimm...
Bebegimin hersey yolunda gidince, hastane yerine evde dinlenmeyi tercih ettim, arkadaslar hastanede her ne kadar surekli kontorl altinda olsanda, hastane stresi hele gurbettede hamilelikte dahda zormus 5.gun kaldim.. bir oda arkadasim vardi surekli horluyodu 5.gunde toplasan 5.saat duzgun uyuyamadim...sonuc olarakda hasta oldum... son ultrasounda rahimde acilma yada kisalma gozukmedi icin, bebeginde herseyi cok sukur yolunda gitti icin, yuksek risk gebelik doktoruna, o hastanenin beni yonlendirdiler... haftaya cuma randevum var... evde dikkat etcem iste bebegin hareketlerine, acil bir durum olmadiktan sonra simdilik plan bebesimin orda kalabildigi kadar kalmasi... cok zor anlar gecirdim ama simdi morelim cok iyi,,,, bir evlatim cennet kusu oldu, diger evladim ins, bu dunyada kucagima almak nasip olur....
Kizimin ansizz gidisi hala cozulemedi... anca dogumda.... kendinize iyi bakin hanimlar... ben ins. her asamayi paylascam.. Sevinclerde, huzunlerde paylasildikca deger kazaniyor....
selam canım,Slm Kizlar
Sempatik, gulsum aldiklarinizzz harikaaa bayildim, hepsi birbirinden muhtesem..... Sempatik senin o yuzde %50 papa %50 mama olan patiler muhteseemmm.... cok sukur hepinizin sagligi sihati, bebisleri iyi cok sevindim....
Gobis resimleri bile eklenmis, benimde ekleyesim geldii hehhehheee... MAsallahinizz var.... benim karnimda o kadar, oyle cok yokkk, su yeni yontemle eklerim... butun sayfalari tek tek okuyamadim... Sempatik bu kolay yol nasil, kacinci sayfada yazdin,,, fazala kalamiyorum bilgisayarda...
Canim ben hastanedeyken, bir ara hastanenin dinlenme odasinda bilgisayari gorunce hemen bakyim size yazayim dedim,,, ilk NISan topigi benim topik bastaydi ondan ilk ona yazdim, sonra copy yaptim ayzdimi tam sizin sayfaya ekliycektim.. Hemsirem geldi,... gitmemiz lazim dedi odana bebesin monitor saaitiymis,,, ondan yazamadim buraya sekerler...
Haberler cok guzel cok sukur, evimdeyim, dun aksam ciktim hastaneden.... grip olmam disinda cok sukur iyyiimm...
Bebegimin hersey yolunda gidince, hastane yerine evde dinlenmeyi tercih ettim, arkadaslar hastanede her ne kadar surekli kontorl altinda olsanda, hastane stresi hele gurbettede hamilelikte dahda zormus 5.gun kaldim.. bir oda arkadasim vardi surekli horluyodu 5.gunde toplasan 5.saat duzgun uyuyamadim...sonuc olarakda hasta oldum... son ultrasounda rahimde acilma yada kisalma gozukmedi icin, bebeginde herseyi cok sukur yolunda gitti icin, yuksek risk gebelik doktoruna, o hastanenin beni yonlendirdiler... haftaya cuma randevum var... evde dikkat etcem iste bebegin hareketlerine, acil bir durum olmadiktan sonra simdilik plan bebesimin orda kalabildigi kadar kalmasi... cok zor anlar gecirdim ama simdi morelim cok iyi,,,, bir evlatim cennet kusu oldu, diger evladim ins, bu dunyada kucagima almak nasip olur....
Kizimin ansizz gidisi hala cozulemedi... anca dogumda.... kendinize iyi bakin hanimlar... ben ins. her asamayi paylascam.. Sevinclerde, huzunlerde paylasildikca deger kazaniyor....
ya bu turkiyenin isine benimde kafam karisiyo 3 tane cesit var hepsine ana kucagi diyolar :)
bu tabut gibi olanda ana kucagi
senin aldiginda oyle
birde hani salonda duran sallanan oyuncakli muzikli neyli oluyorya onada ana kucagi diyolar
yani ana kucaginin ne kadar genis oldugu iste burdan belli oluyor
seninki erkekya gobek sivri arka duz oluyor
kizlarinki baya arkadasn buyuyor benimde genisledi arka taraf ,cok komik oluyo ama ayni zenciler gibi
ciciler icin tesekkur teyzesi daha guzelleri sizin olsun insallah
maşallah canım 28 geçti ya şimdi hedef 30 .sonuna kadar her şey güzel dvm eder inşallah hepimiz için. benim kontol iyi geçti bebişler kilo almış her şey yolunda dedi doktor . bugun rahmimim üzerine ayakları ile vuruyorlar korkutuyorlar beni. sakin olmaya çalışıyorum.Allah ım sen bizi koru hepimiz 38.haftaları görelim sağlıkla bebeklerimizi evimize getirelim.selam hanımlar masallah herkes iyi güzel haberler alınca o kadar çok mutlu oluyorum ki allah agzımızın tatıdı bozmasın inşşşş..... ben bugün cok mutluyum sükürler olsun 28 haftayı bitirdimgözüm 30 lu haftalara diktim bekliyorum inşşş rabbim hepimize nasip eder.
sanki gercekten zaman geçtikce daha zor olmaya başladı zaman geçmiyo gibi geliyo ya,bu arada rudi yazmamıs onun da doktor kontrolu vardı yanlis hatırlamıyosam zaman bulamadı heralde .Bel ve sırt ağrılarım da başladı arkadaşlar bebişlerimiz iyi olsunda herseyi çekmeyi hazırız gerçi hepinizi çok öpt bebişlerinize sağlıklı besleyin kızartmalardan uzak durun ben gecen ay cok yedim geri dönüsü 5 kilo .
canım günaydın
cicileriniz çok ciciymiş. özellikle benim haklarım yazılı tulumu pek çok beğendim. nereden aldın bende almak isterim.
teşekkür ederiz teyzesi
karşıyakadan aldık canım mahmutpaşa havuzluhandan aldık zaten oraya git aklına kaybedersin
7 kat bi han sırf bebe giyim
selam bende ankaradayımbişey sormak istiyorum nerde yaptırdınız tedaviye nerede devam ettiniz merak ettim ve ne kadar ödediniz bilgi verebilirmisiniz bende bugün araştırma yapıyorum nereye gitsem bilemedim bekliyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
nereden bakılıyor bebek kıyafetlerne yani siiz
n aldığınız merak ettim bakabilirmiyim
teşekkür ederiz teyzesi
karşıyakadan aldık canım mahmutpaşa havuzluhandan aldık zaten oraya git aklına kaybedersin
7 kat bi han sırf bebe giyim
geri sayım başladı. çift haneli rakamlara düştüm son 99 gün
aman boşver germe kendini, azcık yırtık olmak gerekiyo konu devlet daireleri oluncagünaydın gittim şeker yüklememi yaptrdım geldim kahvaltı yapıyorum şimdi
özele verdiğim para helal olsun devlet hastanelerine de lanet olsun....
yine sinirleirmi bozup geldim,ya internetten sıra aldım hemde 2.sıra ama bendne önce 3-4 kişi girdi soruyorum beni neden almıyorsunuz diye onların önceliği varmş e hepimiz hamileyiz kimin ne önceliği var anlamıyorum benim kanamam olduğu zaman kimse bana öncelik vermedi ama benden önce giriyorlar....lanet oılsun....
eve geldim arıyorlar bide sıranız geldi nerdesninz diye bi güzel saydım...
ya benimde bi gidesim var ama o cesaret gelmedi daha ben kıyafet işini hallettim ama kendime gecelik sutyen vs.. bakmak istiyorummmmayy canım çekti hemen gidesim var ama bu halde çok zor ilerleyen günlerde nasıl giderim onu da bilmiyorum. benim bebişimin daha bir zıbını bile yoook..
inşallah gidebilirim ve alırım..
devlet hastanesinde yaşadığın durum üzücü ee hepimiz hamileyiz bugune kadar hiç bir kişi bana öncelik vermedi dolayısı ile ben de vermem diye kendime şart koştum ne derece uygulayabilirim bilemem ama. insanlık ölmüş
ayy canım çekti hemen gidesim var ama bu halde çok zor ilerleyen günlerde nasıl giderim onu da bilmiyorum. benim bebişimin daha bir zıbını bile yoook..
inşallah gidebilirim ve alırım..
devlet hastanesinde yaşadığın durum üzücü ee hepimiz hamileyiz bugune kadar hiç bir kişi bana öncelik vermedi dolayısı ile ben de vermem diye kendime şart koştum ne derece uygulayabilirim bilemem ama. insanlık ölmüş
bellacım evet bende daha kendime bişey almadım,sabahlık pijama takımı vs vs onları almak lazım aslında şimdi.
kızlar ben tatile gidiyorum dr dan izin aldık ama içim pekde rahat değil açıkcası,inş sorunsuz gider gelirimde burnumdan gelmez...
18 saatmiyok be canım doktor tamam dedikten sonra ben 28. haftadayım gittim geldim yolun 4 saatinde araba kullandım eşim dinlendi
hergün markete, anama ,arkadaşlarıma giderken araba kullanıyorum ki benim ev merkeze uzak azıcık
arkana bi yastık al arada zaten tuvalet için durmak zorunda kalıyosun
18 saat sürdü benim tatil dönüşüm sen düşün gerisini
kızlar sonucum 118 çıkmış şükürler olsun ALLAHIMA,şekerim temiz çıkmışşşşş
SADAKA adamıştım eşime diyeyim camiye versin bugün
çok mutlu oldum...tg ile koletsrolede yemek diyeti yapacağım o da düşer inş